- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Canım biz Ankaradayız zaten ama eşim de sadece makyaj yapıyo MUA (MakeUpArtist)saçtan kaştan anlamaz.. Senin bi güzellik salonu bulman lazım gibi sankiAha aradığım insanı buldum.
Kardeş gözünü seveyim İstanbul da kaşımı kime emanet edebilirim?
Bol bulmuşlar yoldukça yoluyorlar. Şeklini bozdular. Tekrar şekil vermeye çalışıyorum ama istediğim gibi olmuyor sanki.
Hımm kaş olayında da ehiller diye biliyordum.Canım biz Ankaradayız zaten ama eşim de sadece makyaj yapıyo MUA (MakeUpArtist)saçtan kaştan anlamaz.. Senin bi güzellik salonu bulman lazım gibi sanki
Çizerek kaş yapmada ehiller tabi doldurma falan makyajı tamamlamak açısından ama cımbız tutmuşluğu yok öyle diyim sana :) Benim sana önerim kaşlarına uzunca bi süre aldırma bırak uzasın araları tamamlansın.. Çok döküldüyse de, kaş rengin açıksa düzenli olarak sesu tüy sarartıcıyla kaş rengini 1 dakika falan bekleterek aç , uzun vadede (1 yıl) dökülmüş kaşlarımı abdurezzak abi kaşlarına çevirdiHımm kaş olayında da ehiller diye biliyordum.
Buldum ya hiç sorma. Sıra bana gelince yetenekleri kayboluyor.
Kız bursadaki çarşıyı diyorsun büyük ihtimalle ben de bursalıyım eğer o kapıda duranlardan değilse iyi de dışarıda olan takım elbiseli beylerdense sıkıntı kııız
Bi şey olmaz ya sadece orası çok kalabalık ama zamanla çocuğa güvendikçe parasını arttıracaklarından eminim kuyumcu sonuçta bu iş onun geleceği olabilir yıllar içinde oranın en güvenilir sağlam adamı olabilir hani gözünü korkutmak endişelendirmek istemem o çarşı meşhurdur ya kapıda duran yakışıklı çocuklarıyla gelen geçen kızlar hayran kalır onlara, bi zamanlar bursada böyle bi furya vardı, Allah aşkına hiç görmedin mi kapıda duran çocuklarıKapıda durmuyor ama ileride o da durur. Neden ki : (
Bi şey olmaz ya sadece orası çok kalabalık ama zamanla çocuğa güvendikçe parasını arttıracaklarından eminim kuyumcu sonuçta bu iş onun geleceği olabilir yıllar içinde oranın en güvenilir sağlam adamı olabilir hani gözünü korkutmak endişelendirmek istemem o çarşı meşhurdur ya kapıda duran yakışıklı çocuklarıyla gelen geçen kızlar hayran kalır onlara, bi zamanlar bursada böyle bi furya vardı, Allah aşkına hiç görmedin mi kapıda duran çocukları
Kararmasın ya şimdi öyle değilki zamanında vardı önceden çarşı öyle değildi tabi şimdi değişti altıncısı başka bi yerdeydi yeni yerleri millet alışverişini yapmaktan neye bakacak zaten hep evlenecek çiftler orda kalabalık kimsenin birbirini gördüğü yok ama önceden vardı valla vardı ya duydum yaniBen doğduğumdan beri Bursadayım ama hiç öyle baktığımı hatırlamam, öyle muhabbette duymadım. Valla içim karardı iyice sen de böyle deyince.
Canim çok da fazla takma yipranirsin:)Beni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?