Kıskançlıktan çat lı yo rum.

Canım biz Ankaradayız zaten ama eşim de sadece makyaj yapıyo MUA (MakeUpArtist)saçtan kaştan anlamaz.. Senin bi güzellik salonu bulman lazım gibi sanki

Canım biz Ankaradayız zaten ama eşim de sadece makyaj yapıyo MUA (MakeUpArtist)saçtan kaştan anlamaz.. Senin bi güzellik salonu bulman lazım gibi sanki
Hımm kaş olayında da ehiller diye biliyordum.
Buldum ya hiç sorma. Sıra bana gelince yetenekleri kayboluyor.

Elbette kuyumcular samimi olmak zorunda, kadinlara neyin yakisip yakismadigi hakkinda yorum yapmak zorunda, musteriyle bir bag kurmak zorunda ki tekrar gelsin o musteri.
Abartiyorsunuz. Senelerdir her turlu kuyumcudan alisveris yaptim, hicbir tanesinide rahatsiz edici veya flortoz veya nebilim fazla samimi bulmadim. Ayarini guzel beceriyor bu adamlar demisimdir hep icimden, sonucta devamlilik istiyorsan musteriyi dozunda memnun edeceksin.

Ozguvensizligini adamdan cikarma. Kafayi takacak baska sey bulamadin mi tatlim, git calis kafani baska seylere ver yahu.

Hımm kaş olayında da ehiller diye biliyordum.
Buldum ya hiç sorma. Sıra bana gelince yetenekleri kayboluyor.
Çizerek kaş yapmada ehiller tabi doldurma falan makyajı tamamlamak açısından ama cımbız tutmuşluğu yok öyle diyim sana :) Benim sana önerim kaşlarına uzunca bi süre aldırma bırak uzasın araları tamamlansın.. Çok döküldüyse de, kaş rengin açıksa düzenli olarak sesu tüy sarartıcıyla kaş rengini 1 dakika falan bekleterek aç , uzun vadede (1 yıl) dökülmüş kaşlarımı abdurezzak abi kaşlarına çevirdi

Kız bursadaki çarşıyı diyorsun büyük ihtimalle ben de bursalıyım eğer o kapıda duranlardan değilse iyi de dışarıda olan takım elbiseli beylerdense sıkıntı kııız

Kız bursadaki çarşıyı diyorsun büyük ihtimalle ben de bursalıyım eğer o kapıda duranlardan değilse iyi de dışarıda olan takım elbiseli beylerdense sıkıntı kııız

Kapıda durmuyor ama ileride o da durur. Neden ki : (

Kapıda durmuyor ama ileride o da durur. Neden ki : (
Bi şey olmaz ya sadece orası çok kalabalık ama zamanla çocuğa güvendikçe parasını arttıracaklarından eminim kuyumcu sonuçta bu iş onun geleceği olabilir yıllar içinde oranın en güvenilir sağlam adamı olabilir hani gözünü korkutmak endişelendirmek istemem o çarşı meşhurdur ya kapıda duran yakışıklı çocuklarıyla gelen geçen kızlar hayran kalır onlara, bi zamanlar bursada böyle bi furya vardı, Allah aşkına hiç görmedin mi kapıda duran çocukları

Ben doğduğumdan beri Bursadayım ama hiç öyle baktığımı hatırlamam, öyle muhabbette duymadım. Valla içim karardı iyice sen de böyle deyince.

Ben doğduğumdan beri Bursadayım ama hiç öyle baktığımı hatırlamam, öyle muhabbette duymadım. Valla içim karardı iyice sen de böyle deyince.
Kararmasın ya şimdi öyle değilki zamanında vardı önceden çarşı öyle değildi tabi şimdi değişti altıncısı başka bi yerdeydi yeni yerleri millet alışverişini yapmaktan neye bakacak zaten hep evlenecek çiftler orda kalabalık kimsenin birbirini gördüğü yok ama önceden vardı valla vardı ya duydum yani

Fanusa koyun sevgilinizi.

Ay yok artık oldu olacak adamı eve kapatın. Böyle ömür geçmez törpüleyin bu huyunuzu.

Bugüne kadar kaç kere kuyumcuya gittim
Hiçbir kuyumcuya yumulup atlamadım

Kadınız yahu biz
Birbirinizi bu kadar tehlikeli görmeyin
Birşey yaşanacaksa o zaten her şekilde olur ve karşılıklı olur bu şey
Ve psikolojinizin şuan için evliliğe hazır olduğunu düşünmüyorum

buda gelir buda geçerrrr alışmalısın alışmalısın alışşşmalısınn.

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Tek secenek o calısmayıp evde oturacak sen kimseyle iletişime gecmeyecek bir iş bulacaksın mesela gece bekciligi. Ozaman onbes sene sonrada evlene bilirsiniz ee bunada deger demi allah akıl fikir versin cocuk guven sarsıcak bişi yapmamıs iyide kazancı var daha ne? Ama olmaz her sey bu kadar duzgun olunca insan rahatsız olur illa bir sorun bulmalı bu gunlerini zehir etmek için. Zaten bunu biraz içinde tasırsın sonra cocuga patlarsın oda senden ızaklasmaya baslar sonra bura aglayarak yazarsın nişanlım bana soguk davranıyor acaba baska birisimi var diye. Allah sana akıl fikir versin ne diyim .....

Canim çok da fazla takma yipranirsin:)

Kıskalığında bir dozu olmalı, sizinkisi saçma boyutta ve gereksiz. Önce kendinize güvenin

Beni yanlış anlamayın ama sizin kendinizle ilgili özgüven sıkıntılarınız var bence. Ben de çok kıskanıyordum eski sevgilimi. Sonra fark ettim ki, yok kilom fazla yok burnum güzel değil derken aslında kendimi beğenmiyorum. Sonra aştım bunları. Siz de üzerine gitmelisiniz bence. Kıskançlıkla ömür geçmez.

bir odasının içinde bir bayanla çalışsa ne yaparsın ,

kendıne güven

yapacak ınsan her yalanı çevirir yapar hee bu ara kuyumcuda küperle denemez , bilezikleride herkes kendısı takar ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…