Kıskançlıktan çat lı yo rum.

İyi de orda temas etmiyorlar ki onlar modelleri çıkarıyor genelde müşteriler bileziğini küpesini yüzüğünü hep kendisi takıyor bi problem olursa sadece yardımcı olur belki oda ürünle temas eder sadece önünde diz çökerek yüzük takmaz heralde veya elini öperek bilezik takmaz hiçbir sarraf

Aldatacak olan erkek inşaatta onca erkeğin içinde çalışsa bile aldatır. Adam olan erkek mankenlerin içinde olsa bile aldatmaz. Sevdiğinize güvenin, vesvese yapıyorsunuz

Kafese koysan da yapacak olan yine de yapar. Bu şekilde darlayarak ilişkinize zarar vermekten baika bir şey yapmıyorsun bence. Erkek arkadaşına güveniyorsan nasıl evleneceksin ki? Yok ona güveniyorum da kadınlara güvenmiyorum diyorsan da hiç kimsrnin aklına kuyumcudaki çalışanı ayartmak gelmiyordur eminim ki. Zaten öyle yerlere nişanlı, evli kişiler gider daha çok.

Bu minvalde çok konu açılıyor, sanırım madde madde yazıp kopyala yapıştır yapmak lazım :)

1) Sosyal hayatta kadın ırkını yok edemezsiniz.
Üzgünüm ama her yerdeyiz.
2) bu düşünceler genelde fazla boş kalmaktan kaynaklanıyor. Aklınıza geldikçe 20 sayfa kitap okuyun.
3) şimdi siz kuyumcuda diye sorun olduğunu düşünüyorsunuz. Ayakkabıcı da çalışsa yine sorun olacak, ayakkabı denetecek. Kuaför de çalışsa her gün kadınları süsleyecek, fotoğrafçıda çalışsa fotoğraf çekecek, yani madde 1, Kadın ırkı var ve heryerde.
4) ‘ben ona güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum’ düşüncesi fazla klişe. Ya güveniyorum demeyin, yada güvenin.
5) adeta bir Türk filmi tadında ‘annen bile okşasa Benim bağrım taş olur’ kıskançlığı en çok sizi yıpratır. Her dakika adam ne yaptı, kime baktı, kimle konuştu diye düşünmek sağlıklı değil.
6) biraz empati. Bu şekilde hayat size dar edilse ne hissederdiniz? Güvenilmez olmak için hiç bir şey yapmamışsınız ama zan altındasınız.
İftiradan farksız bana göre. Ve de
‘madem her şekil zan altındayım, bari çaba göstermeyeyim’e kadar gider bu iş...

Hadi geçmiş olsun. Bunları bir kağıda yazın, suda bekletin, sonra o suyu için, bir şeyiniz kalmaz. Çatlaklarınız iyileşir :))

Temas halinde nasil oluyor anlamadim
Daha hic bir kuyumcu kulagima kupe takmamistir veya boynuma gerdanlik takmamistir ben kendim yapabiliyorum

Ülkenin bu şartlarında kuyumcuya evlenecekler, doğum yapmış eşine bişeyler alacaklar ve işte düğünde takmak amacıyla takı almak için gidiyolar.
Öyle kuyumcuda çalışanların aklını çelecek, çok kısa zamanlarda kuyumcudan alışveriş yapacak bi kadın olursa da, aradan çekil. Rahat yaşamak adamın da hakkı

Kadın ve erkekler olarak bir arada yaşıyoruz birlikte çalışıyoruz ve okuyoruz. Hangi is olursa olsun. Ayakkabıcı olsa ayakkabı denetecek kadınlara. Benim eşim de ògretmen. Sürekli bir dünya kiz öğrenci ve gencecik öģretmen kızlarla beraber. Ya da bizler de erkeklerle aynı ortamlarda çalışıyoruz. Çaģımızın insanı buna alışsın artık ama .. her gördüğümüz karşı cinse o gözle bakmıyoruz ya. Yakın dostlarımız da oluyor karşı cinsten. Bence sakin olun. Abartmayıb

Hangi kadın kuyumcuya gidip küpe kolye denettiriyor ve ne alaka orada çalışan kişiyle yakinlasacak ki?

Canim bende askerlik bekledim bende sent gibi kiskancim ama hayatimda kuyumculuk mesleginde kiskanirim diye HIC aklima gelmezdi dusunyorm da hala gelmyo.oraya hep evli nisanli inssnlar gidiyo.kimseye takiyi eliylede takmyo ki.he Benin kulagim yaraydi onlar takmisti ama bu saglikla alakili zaten orani burani degmek icon devil yani o esyayla ilglenlyo.savma geldi ve Ben hala kiskancim kac yil sevgili kaldim yenemedim ama guvenyorm bu yapiyla alakili vok baglilik sevmekten oluyo Allahtan benmki erkekten baska insane uok isyerindede rahatim icimden gelyo napayim elimde degil ama bass gelen ceklir.suan evliyim hayatimdaki insanlar hep daha yenisin ilerde kiskancligin kalmaz dyolar ama neden anlamyomda by yapi yani.yedisi neyse yetmisi o degismyo.sense takma kuyumcuda bisey olmazki ole seyler aklina getrme molada kizlarla samimi falan duosunda arada git back bakalim onlara karsi kardes gibimi yaklasyo anlarsin sevglinin tavrindan efendide duosun civiklik yapyosa ozman konus yani.ama bi sorun yoksa yoktur o kizlarida back bakalm icinde efendmi civikmi diye ablasilir dsardan

Bence sacmaliyorsun. Yazik esiyorsun kendine.

Çatlaklarınız iyileşir derken??

senin biraz olgunlașman lazım ergen kıskançlıkları yaptığın

Emin ol başka bir işte çalışsa daha rahat etmezsin, sana sadece öyle geliyor. Neden mi.. valla ben kurumsal bir şirkette çalıştım ve neler gördüm neler... adam evli mi nişanlı mi sevgilisi mi bar ohoooo bazı kadınlar için hiiiiiç farketmez İnan bana.. bu gözler neler gördü :) yani yapacağı varsa he türlü yapar.

A bar ti yor su nuz :) yahu esi sevgilisi vs. Kadin kuaforu olanlar ne yapsin o zaman :)

Cogu erkek evden ciktigi andan itibaren kadin erkek bircok kisi ile muhattap oluyor olmak zorunda. Sizi seviyorsa zaten onun aklinin ucundan bile gecmez. Ama kendisine baski kurmayin iliskiniz yipranir

Guven varsa takma gözü senden baskasi görmez

Aklıma ufak tefek cinayetler geldi ama iş adamda bitiyor galiba... Pilates hocanız yok değil mi

Kendine guvenmelisin oncelikle.kadinlarla icli disli olan meslege sahip insanlar yada irtibatta oldugu kadinlar eger ki birliktr olacaklarsa bu meslekle alakali degil kisilikle alakalidir.
Sevgiline güvenmiyorsan zaten bir sonra ki adima tasima iliskini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…