Beni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
Ülkenin bu şartlarında kuyumcuya evlenecekler, doğum yapmış eşine bişeyler alacaklar ve işte düğünde takmak amacıyla takı almak için gidiyolar.Beni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
Kadın ve erkekler olarak bir arada yaşıyoruz birlikte çalışıyoruz ve okuyoruz. Hangi is olursa olsun. Ayakkabıcı olsa ayakkabı denetecek kadınlara. Benim eşim de ògretmen. Sürekli bir dünya kiz öğrenci ve gencecik öģretmen kızlarla beraber. Ya da bizler de erkeklerle aynı ortamlarda çalışıyoruz. Çaģımızın insanı buna alışsın artık ama .. her gördüğümüz karşı cinse o gözle bakmıyoruz ya. Yakın dostlarımız da oluyor karşı cinsten. Bence sakin olun. AbartmayıbBeni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
Canim bende askerlik bekledim bende sent gibi kiskancim ama hayatimda kuyumculuk mesleginde kiskanirim diye HIC aklima gelmezdi dusunyorm da hala gelmyo.oraya hep evli nisanli inssnlar gidiyo.kimseye takiyi eliylede takmyo ki.he Benin kulagim yaraydi onlar takmisti ama bu saglikla alakili zaten orani burani degmek icon devil yani o esyayla ilglenlyo.savma geldi ve Ben hala kiskancim kac yil sevgili kaldim yenemedim ama guvenyorm bu yapiyla alakili vok baglilik sevmekten oluyo Allahtan benmki erkekten baska insane uok isyerindede rahatim icimden gelyo napayim elimde degil ama bass gelen ceklir.suan evliyim hayatimdaki insanlar hep daha yenisin ilerde kiskancligin kalmaz dyolar ama neden anlamyomda by yapi yani.yedisi neyse yetmisi o degismyo.sense takma kuyumcuda bisey olmazki ole seyler aklina getrme molada kizlarla samimi falan duosunda arada git back bakalim onlara karsi kardes gibimi yaklasyo anlarsin sevglinin tavrindan efendide duosun civiklik yapyosa ozman konus yani.ama bi sorun yoksa yoktur o kizlarida back bakalm icinde efendmi civikmi diye ablasilir dsardanBeni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
Bence sacmaliyorsun. Yazik esiyorsun kendine.Benimde bir akrabam kuyumcu.. Ama onlarda hiç sorun olmadı, hatta yengeme dediğimde “ben hiç öyle şeyler düşünmüyorum yapan kendine yapar” demişti. Nedense hala içim çoook huzursuz.. Kadın çalışanlarda var yanlarında pek tabii
Bu minvalde çok konu açılıyor, sanırım madde madde yazıp kopyala yapıştır yapmak lazım :)
1) Sosyal hayatta kadın ırkını yok edemezsiniz.
Üzgünüm ama her yerdeyiz.
2) bu düşünceler genelde fazla boş kalmaktan kaynaklanıyor. Aklınıza geldikçe 20 sayfa kitap okuyun.
3) şimdi siz kuyumcuda diye sorun olduğunu düşünüyorsunuz. Ayakkabıcı da çalışsa yine sorun olacak, ayakkabı denetecek. Kuaför de çalışsa her gün kadınları süsleyecek, fotoğrafçıda çalışsa fotoğraf çekecek, yani madde 1, Kadın ırkı var ve heryerde.
4) ‘ben ona güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum’ düşüncesi fazla klişe. Ya güveniyorum demeyin, yada güvenin.
5) adeta bir Türk filmi tadında ‘annen bile okşasa Benim bağrım taş olur’ kıskançlığı en çok sizi yıpratır. Her dakika adam ne yaptı, kime baktı, kimle konuştu diye düşünmek sağlıklı değil.
6) biraz empati. Bu şekilde hayat size dar edilse ne hissederdiniz? Güvenilmez olmak için hiç bir şey yapmamışsınız ama zan altındasınız.
İftiradan farksız bana göre. Ve de
‘madem her şekil zan altındayım, bari çaba göstermeyeyim’e kadar gider bu iş...
Hadi geçmiş olsun. Bunları bir kağıda yazın, suda bekletin, sonra o suyu için, bir şeyiniz kalmaz. Çatlaklarınız iyileşir :))
Bu minvalde çok konu açılıyor, sanırım madde madde yazıp kopyala yapıştır yapmak lazım :)
1) Sosyal hayatta kadın ırkını yok edemezsiniz.
Üzgünüm ama her yerdeyiz.
2) bu düşünceler genelde fazla boş kalmaktan kaynaklanıyor. Aklınıza geldikçe 20 sayfa kitap okuyun.
3) şimdi siz kuyumcuda diye sorun olduğunu düşünüyorsunuz. Ayakkabıcı da çalışsa yine sorun olacak, ayakkabı denetecek. Kuaför de çalışsa her gün kadınları süsleyecek, fotoğrafçıda çalışsa fotoğraf çekecek, yani madde 1, Kadın ırkı var ve heryerde.
4) ‘ben ona güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum’ düşüncesi fazla klişe. Ya güveniyorum demeyin, yada güvenin.
5) adeta bir Türk filmi tadında ‘annen bile okşasa Benim bağrım taş olur’ kıskançlığı en çok sizi yıpratır. Her dakika adam ne yaptı, kime baktı, kimle konuştu diye düşünmek sağlıklı değil.
6) biraz empati. Bu şekilde hayat size dar edilse ne hissederdiniz? Güvenilmez olmak için hiç bir şey yapmamışsınız ama zan altındasınız.
İftiradan farksız bana göre. Ve de
‘madem her şekil zan altındayım, bari çaba göstermeyeyim’e kadar gider bu iş...
Hadi geçmiş olsun. Bunları bir kağıda yazın, suda bekletin, sonra o suyu için, bir şeyiniz kalmaz. Çatlaklarınız iyileşir :))
senin biraz olgunlașman lazım ergen kıskançlıkları yaptığınBeni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
Guven varsa takma gözü senden baskasi görmezBeni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?