- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
Kuyumcu yaBeni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
kuyumcuda çalışan adamı mı kıskanıyorsunBeni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
Boş yere evham yapıyorsun. Kadın görmemiş erkeklerden korkacaksın.Beni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
Benim eşim makyaj artisti.. her gün yüze yakın kadınla burun buruna.. Tüm iş arkadaşları kadın (genç güzel kadınlar).. Bi gün bile sizin gibi düşünmedim.. İnsanın içinde olmasın ortama bakmaz o işlerDiğer işlere nazaran sanki kuyumcular çok daha fazla insanla temas ve iletişim halinde gibi kazınmış beynime. Tabi ki çok saçma.. ama içim içimi yiyor. Bir de kız çalışanlar da var, molalarda ve her boş anlarında çalışanlar epey samimi.. Huzursuzluğum bu yüzden. Haklısınız... Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Beni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
Güldüm:)
Kocam kuyumcu olsa keşke hiç kiskanmam:)
Hiç kıskanma hiçNeden kiii? Gelen giden o kadar çok ki.. Çarşı’yı biliyorsun:))
Leyla böyle düşünmenin tek sebebi var,az çok biliyorum seni artık.
Kolay değil uzun bir süre sevdiğin insanı bekledin,yanlış hatırlamıyorsam zor bir yerdeydi hatta, onun yaşadığı zor şeyleri en az onun kadar sende yaşadın ve yıprandın.
Ama artık yanında, kendine de zaman ver ve toparlan
Mutluluklar
Merak etme herşey düzelecek,evet askerlik zor ama bekleyene de zor.Yaa iyi ki yazdınSeni gördüğüme çok sevindim burada:)) 1 yıl bekledim gelince her şey çok güzel olacak diye odakladım kendimi. Birden böyle kuruntularım, kıskançlığım ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaşadım kendimce. Aklım hep onda kaldı iş mevzusu yüzünden. İnşaallah toparlanabilirim. Çoook teşekkür ederim sana
Aha aradığım insanı buldum.Benim eşim makyaj artisti.. her gün yüze yakın kadınla burun buruna.. Tüm iş arkadaşları kadın (genç güzel kadınlar).. Bi gün bile sizin gibi düşünmedim.. İnsanın içinde olmasın ortama bakmaz o işler
Yok yaw millet fakir artık. Altın alanlar evlenecek olanlar zaten.Neden kiii? Gelen giden o kadar çok ki.. Çarşı’yı biliyorsun:))
Müşteri de olsa sıkı fıkı tarzı olmamaması lazım tabi . Mesela sana Örnek veriyim burası küçük yer avukatlar herkesle samimi ama bi avukat var yıllardır kimseye gülümsemez bile işini yapar gider .Beni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?