Kıskançlıktan çat lı yo rum.

Kuyumcu ya
Satıs elemanınaeasılacak kadınkgider mi kik
Kuyumcu ya ya yeni gelin götürülür ya da anne tarzı kadınlar gider. Zaten uzun kalınır muhabbet edilen yer değil.

meslek olarak ben yadırgamadım yani kıskanılacak bir durum göremedim, bayan kuaförü eşleri, jinekolog eşleri ne yapsın? gereksiz kıskançlık yapmayın derim artık her meslekte kadın erkek iç içe..

Dusunceniz hic saglikli degil ya kendi kendinize dert yaratiyorsunuz yada hastalik derecesinde kiskancsiniz.

kuyumcuda çalışan adamı mı kıskanıyorsun
biz ne yapalım eşim çogu zaman bayanları işyerlerinde odasında ziyaret edıyor
şehir dışı seyehatlere cıkıyor
watsapında dolu kadın var
haftasonları arayan soran
kuyumcudakı adamın neyını kıskanıyorsun anlamadım

normal işten kastın ne?

Boş yere evham yapıyorsun. Kadın görmemiş erkeklerden korkacaksın.

Benim eşim makyaj artisti.. her gün yüze yakın kadınla burun buruna.. Tüm iş arkadaşları kadın (genç güzel kadınlar).. Bi gün bile sizin gibi düşünmedim.. İnsanın içinde olmasın ortama bakmaz o işler

bence kendinize ediyorsunuz. rahat olun biraz. 30 erkekle tek bayan çalışıyordum. şimdi 2 bayan olduk. yani aramızdaki muhabbet günaydın iyi akşamlar, evrak al-ver. bu yani.
keza eşimde polis memuru. günde kaç tane bayan memur, mağdur, suçlu kişiyle muhatap oluyor. bazen denk geliyor anlatıyor falan. ya da aynı bölgede oturduğu arkadaşını getiriyor, götürüyor. bunlar çalışan insanlar için çok doğal şeyler.
evden dışarı adım atmadan aldatanlar var. o yüzden kendinize takıntı hastalığı kazandırmayın

normal işten kastın? ben bankacıyım kocam beni kessin mi akşama kadar arlısı arsızı milyon tane kadın erkekle iç içe.. iş bu iş özgüvenini biraz daha sağlam tutmanı öneririm.

Neden kiii? Gelen giden o kadar çok ki.. Çarşı’yı biliyorsun:))
Hiç kıskanma hiç
Aldatacak insan heryerde aldatır

Onca kuyumcuya giderim hiç yüzlerini bilmem

Eşimin bayan müşterileri o kadar çok ki hatta ultra guzelleri de var hiç kiskanmadim:)
Senin etrafında hiç erkek yokmu hiç carsiya cafeye gitmiyomusun?
Her yakışıklıya bakiyomusun?
Bakmiyosun neden seviyosun çünkü
Sevgilin de bakmaz

Zavallı adamı maden ocağına sokun sabah ocağa siz indirir akşam da siz alırsınız. Ya hemen arabaya tıkar eve götürürsünüz ya da gözüne bant filan takarsınız kadın neyim görmez.

Leyla böyle düşünmenin tek sebebi var,az çok biliyorum seni artık.
Kolay değil uzun bir süre sevdiğin insanı bekledin,yanlış hatırlamıyorsam zor bir yerdeydi hatta, onun yaşadığı zor şeyleri en az onun kadar sende yaşadın ve yıprandın.
Ama artık yanında, kendine de zaman ver ve toparlan
Mutluluklar

Yaa iyi ki yazdın Seni gördüğüme çok sevindim burada:)) 1 yıl bekledim gelince her şey çok güzel olacak diye odakladım kendimi. Birden böyle kuruntularım, kıskançlığım ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaşadım kendimce. Aklım hep onda kaldı iş mevzusu yüzünden. İnşaallah toparlanabilirim. Çoook teşekkür ederim sana

Kuyumcuda çalışıyor diye böyle hissediyorsan emin ol başka bir işe girse onda da bişey bulursun. Kendi kendine takıntı yapmışsın. Aşmaya çalış. Birşey yok bunda. Adam sadece kuyumcu ve muhtemelen kuyumcu partnerini kıskanan nadir insanlardansın :)

Merak etme herşey düzelecek,evet askerlik zor ama bekleyene de zor.
Normalde böyle biri olmadığını ama şuan için böyle şeyler hissettiğinin zaten farkındasın.
❤❤

Aha aradığım insanı buldum.
Kardeş gözünü seveyim İstanbul da kaşımı kime emanet edebilirim?
Bol bulmuşlar yoldukça yoluyorlar. Şeklini bozdular. Tekrar şekil vermeye çalışıyorum ama istediğim gibi olmuyor sanki.

Müşteri de olsa sıkı fıkı tarzı olmamaması lazım tabi . Mesela sana Örnek veriyim burası küçük yer avukatlar herkesle samimi ama bi avukat var yıllardır kimseye gülümsemez bile işini yapar gider .

Aklıma direk Bursa kuyumcular çarşısı geldi doğru mudur?

Gerçekten herkes ya evlenme hazırlığı içinde ki bu tip bişeye takılıp kendinizi hırpalamayın güveniniz tam olsun oda huzur içinde çalışsın herşey sizin mutluluğunuz için millet masörle evleniyor adamın mesleğinin masör olduğunu düşün bence asıl kalp krizi sorunu o olabilir ne olur enfazla bi kız onu beğense daha çok ürün alır ordan oda primini alır oh mis kızda baktığıyla kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…