Kıskançlıktan çat lı yo rum.

Akşam eşininki artık ilgi çekmez muhtemelen, çok kötü değil mi
Hahaha ya internette okumustum bi jinekolog agzindan.. kadin diyormus: doktorcum cok mu cirkin benimki? :) hahaha yazik adamlara yaw:) ne bilim sex yasantilari etkileniomudur...erkek olsam ole bi meslek secmezdim kesin :) ama genede iyiki varlar:)

Benim memlekette kuyumcuların olduğu sokağı polis bekliyor. Belki o sebepledir :)

Normal iş derken neyi kastediyorsunuz bilmiyorum ama her türlü işte kadın var, öyle veya böyle var.
Şunun şurasında sadece 2 cinsiyet var evrende. Bu adam hayatının sonuna kadar karşı cinsle öyle veya böyle muhattap olacak, hepimiz gibi. Bence siz güven, özgüven, kaygı vs konusunda kendiniz için psikolojik tedavi yoluna gidin.

Diğer işlere nazaran sanki kuyumcular çok daha fazla insanla temas ve iletişim halinde gibi kazınmış beynime. Tabi ki çok saçma.. ama içim içimi yiyor. Bir de kız çalışanlar da var, molalarda ve her boş anlarında çalışanlar epey samimi.. Huzursuzluğum bu yüzden. Haklısınız... Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Resimdeki sen misin?Hangi ise girerse girsin bence kiskanacaksin.Yapin cok kiskanc gibi geldi canim.Bende cok kiskanctim yendim bu huyumu ve sadece kendini yoruyorsun iliskinde yipraniyor.

Çok saçma bir kuruntu kusura bakmayın ama denettirse ne olacak ki işi bu adamın sütü bozuk olmadıktan sonra bir şey olmaz.
Bu arada avatarınızdaki kedi ölen kedime aşırı benziyor.

Bir gün kuyumcuya gittim adamın evli olduğunu biliyorum genç bir kız geldi komşu dükkanların birinde çalışıyormuş resmen gözümün önünde flört ettiler (Ödünüz hepten kopar şimdi)Şaka bir tarafa eşiniz güvenilir biri olduğuna göre hiç gözünüz arkada kalmasın adamı kadınlar hamamına bile koysanız dönüp bakmaz içiniz rahat olsun.Ama ilk başta anlattığım olay doğru vallah:)))

Madem bu kadar kıskanıyorsun adamı. Aşkım kır dizini otur evimizde evimin erkeği çocuklarımın babası ol ben biziö geçimimizi sağlarım de. Hayır adamın şüpheli bir hareketi zaten yokmuş. Sen neyi kuruntu yapıyorsun güzel kardeşim. Kendi iş yerinde haramlık selamlık mı çalışıyorsunuz? Biri ya bayan kuaförü olsaydı demiş. Bende örnek verim adam ya jinekolog olsaydı? Kendini atardın heralde inşaattan. Madem bu kadar etkileniyorsun ayrıl o zaman bu da bir çözüm.

Kasiyer garson host? Bunlarda yuzlerce insan goruyo.. kuyumcuya zengolar geliyo.. yaz sezonunda ve piyasa canlaninca kocana hakim ol yeter :)))

Kuyumcuya genelde çiftler gitmiyor mu ya? Benim pek takıyla mücevherle alakam olmadığı için tam bilemiyorum ama kuyumcuya en son gidişim alyans almak için eşimleydi.
Hani UTC'deki gibi bir kuyumcuda çalışmıyorsa genelde çiftlerle muhatap oluyordur sıkıntı etmeyin.

Kuyumcular çarşısında çalışıyor dediğim gibi. 25-30 tane kuyumcu yanyana ve karşı karşıya. Çarşı da epey kalabalık zaten. Gelen giden çok.. Tabi dediğiniz gibi kadınlar genelde tek gitmiyor diye düşünüyorum ben de ama.. huzursuzluğumu anlatamam.. Çok çok sağolun yardımcı olup yazdığınız için

Her işte mutlaka karşı cins ile iletişim oluyor. İçinizi rahat tutun, askerden gelir gelmez iş bulmuş kolayca evlenebilmek için.
Aklınıza kötü şeyler getirip de kendinizi yok yere bunaltmayın.

Eşleri huzursuz edecek meslekleri düşünsem kuyumculuk aklimin ucundan bile gecmez sanırım.
Siz gereksiz vesveseye kapilmissiniz.
Butun isler insanla haşır nesir

Kuyumcu be bekar olan bi akrabaya sormuştuk.. her gün bi sürü kadın müşteri geliyor.. hiç mi kimseyle tanışmıyorsun diye... gelen ya evli ya nişanlı.. bakmıyorum bile demişti.. için rahat olsun.. ayrıca ben şimdiye kadar hiç bir kuyumcuya takı taktırmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…