Hahaha ya internette okumustum bi jinekolog agzindan.. kadin diyormus: doktorcum cok mu cirkin benimki? :) hahaha yazik adamlara yaw:) ne bilim sex yasantilari etkileniomudur...erkek olsam ole bi meslek secmezdim kesin :) ama genede iyiki varlar:)Akşam eşininki artık ilgi çekmez muhtemelen, çok kötü değil mi
Benim memlekette kuyumcuların olduğu sokağı polis bekliyor. Belki o sebepledir :)En guzel ise girmis bence.yaninda calisan kadin yok.bes dk gelip giden musteriyle bisiy olmaz dedikten sonra asil merak ettigimi sormak istiyorum.kuyumcular neden hep yan yana oluyor.bi nedeni olmali? Yani ayri yerlerde olsalar daha cok kazanmazlar mi?kiyumcu dukkanlari hep yan yana dixiliyorlar misal eczacilar dizilmez mesela?nisanlina sorar misin cok merak ediyorum
Normal iş derken neyi kastediyorsunuz bilmiyorum ama her türlü işte kadın var, öyle veya böyle var.
Şunun şurasında sadece 2 cinsiyet var evrende. Bu adam hayatının sonuna kadar karşı cinsle öyle veya böyle muhattap olacak, hepimiz gibi. Bence siz güven, özgüven, kaygı vs konusunda kendiniz için psikolojik tedavi yoluna gidin.
Hakikaten aramızda eşi jinekolog olan varsa bu konudaki düşüncelerini çok önemserim aslında onlara söz hakkı düşüyor bir an önce bağlanmalılar:))Hahaha amaan jinekologlar icin ozel birsey oldugunu dusunmuyom nedense:)
Beni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbirsaygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
Kasiyer garson host? Bunlarda yuzlerce insan goruyo.. kuyumcuya zengolar geliyo.. yaz sezonunda ve piyasa canlaninca kocana hakim ol yeter :)))Diğer işlere nazaran sanki kuyumcular çok daha fazla insanla temas ve iletişim halinde gibi kazınmış beynime. Tabi ki çok saçma.. ama içim içimi yiyor. Bir de kız çalışanlar da var, molalarda ve her boş anlarında çalışanlar epey samimi.. Huzursuzluğum bu yüzden. Haklısınız... Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Kuyumcuya genelde çiftler gitmiyor mu ya? Benim pek takıyla mücevherle alakam olmadığı için tam bilemiyorum ama kuyumcuya en son gidişim alyans almak için eşimleydi.
Hani UTC'deki gibi bir kuyumcuda çalışmıyorsa genelde çiftlerle muhatap oluyordur sıkıntı etmeyin.
Oraya yuzuk bilezik almaya gelenlerin cogu evlilik arefesindedir, gonlun rahat olsun...
Dersem rahatlar misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?