Kıskançlıktan ölüyorum yardım edin lütfen

Seni 3 kişiyle aldatan biriyle evlenerek her şeyi kabul etmişsin ve kendine saygını yitirdiğin için kıskanıyorsun, doğaldır..

Evet yiyor bitiriyor. Huylu oldum çıktım devamlı gözlerim onu takip ediyor. Nereye bakıyor diye. Bulunduğumuz ortamda güzel bi bayan olsa acaba bunu beğendimi ilgi duydumu diye içim içimi yiyor. Bakışlarımdan kıskandığım belli olmasın diye sahte gülücük ler atıyorum.arkamı dönüyorum falan çok utanıyorum. Aslında çok güzel ve bakımlı bir bayan olduğumu söylerler ama kendime güvenimi de yitiriyor um.

ayy bu adamlar çok mu yakışıklı acaba ya 3 kişiyle aldattığına göre elini sallasa ellisi tellsisi yani

bu kadar kıskançlık konusu açılınca ayol merak ediyorum bu adamları kenan imirzalıoğlu yada kıvanç tatlıtuğ gibi birşey mi nasıl bir şey..

Hiç kimseye sonsuz güvenmeyin. Arada öylesine bakmaktan bişey çıkmaz. Bazen % 1 bile olsa Olasılık dahilinde her şey.
evet haklısınız belki ama eşim bana hiç o güvensizliği sezdirmedi yani telefonu hep ortalıktadır sesi hep açıktır. yani şüphelenecek bi durum olsa tabikide kurcalar bakarım

Aklıma Ah Nerede Vah Nerede filmi geldi ilahi siz

bizimkiler bu ayarda anacım o yüzden gönül rahatlığıyla salıyoruz

Aklıma Ah Nerede Vah Nerede filmi geldi ilahi siz

vallahi çok merak ediyorum bdv de sürekli bir kıskançlık başlığı..

ortalık bu kadar sakınılacak yakışıklılarla doluda biz mi görmedik.. gökten zembille yağıyorda şemsiyemi açtık ne yaptık tövbe yararbbim..

şahsen benim eski eşime üstüne para versem kimse bakmazdı o derece yani.. ne boy vardı ne pos... ne kişilik nede karakter...

ne bilim anacım bilemedim... herkes telefon kurcalaıyor gömleğini kokluyor.. dünkü konuda kucak dansı yapmış pantolonunda parfüm kokusu var yazıyordu.. aman allahımmmm

sanırım kendinizle alakalı bir sıkıntınız var.
benimde hayalım cırkın kadınlar cillop erkekler
keşke denginizle evlenseydiniz

kendine bakıma çekerek
daha çok kendinle ilgilen kurslara yazılarak
kendine iş bulup çalışarak olur canım

Aldatmada çok yakışıklı kavramı yok bence bir film vardı sebahatla melahat orda ki tipleri görmüşsündür bazı hatunlar para yemeğe çok meraklıdır canım önemli değildir tip falan bu sebeple öncelik eşte bitiyor Rabbim iyi insanları iyilerle karşılaştırsın bu devir çok zor keşke çok eskilerde yaşayıp ölseydim bile diyorum. En yapmaz dediğin bile yapıyor bu Swarm denilen illet var beni vakti saatinde kıskançlık krizine sokmuştu o eklenir bu eklenir hep kız takip edilir bir araştırdım kimler kimler ne kızları takip ediyor en yapmaz dediğim saygıdeğer bir abim bile. O değilde Allah'ın APTALI o kızı takip edipte eline ne geçiyor yada o seni takip edipte ne tanımıyorsun yani. Şükür o durumumdan kurtuldum şimdi gitsin milyonlarcasını takip etsin

Bence sizin kıskançlıktan daha önemli sorunlarınız var,kıskançlığın altında yatan sebepler bunlar aslında. Alt katınıza hemşire kızlar taşınsa ne olur,taşınmasa ne olur. Zaten eşiniz tüm gün hem iş ortamında hem başka yerlerde bir çok kadınla muhatap olmuyor mu..Daha kökünden halledilmesi gereken problemleriniz var,eşinizin size güvenmemesi ve hatta bunu açıkça dile getirmesi gibi mesela,keza sizin de..Cinsel hayatınızın yoluna girmesi sorunların bi kısmının hallolmasını sağlayabilir belki ama yine de çok profosyonel yardım almalısınız ikiniz de..

evlilik terapistine gitmeye başlamadınız mı?
kıskançlığın takıntı olmuş hayatım. kocan güvenini sarsmış. akabinde cinsel hayat yok. rutin sorunlarınız da vardır tabi herkesin olduğu gibi. sonuç Obsesif Kompülsif oluşmuş gibi geldi. bunu aşman lazım. yoksa hayat kocanla da kocansız da çekilmez bir hal alır. terapilere mutlaka gidin bence. Allah yardımcın olsun.

Hayır dünyada başka adam mı kalmamıştı da seni 3 kişiyle aldatan adamla gittin evlendin kardeş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…