Kıskançlıktan ölüyorum yardım edin lütfen

seni 3 kez aldatan bir adamla evlenmen çok çok büyük bir hata.dolayısıyla böyle hissetmen çok normal. ne zorun vardı evlendin o adamla. çok mu seviyordun? 3 kez aldatılmak sevsende bağrına taş basmak için çok geçerli bir sebep bence. eşininseni sevmediğini düşündüm ben. 3 kez aldatmış, 1 yıldır cinsel munasebet yok, başka erkeklere bakıcam dediğin bak diyor. Allah sonunuzu hayır etsin.

Işte tek sebebi aldatilmaktan dolayi bu durumdasin allah sabir versin ama boyle hayati kendine zehir ediyorsun bende bu durumu yasadim mesajlari yakaladim ve hayatim zor geciyor hep suppelenmekten telefonu gordugumde moralim bozuluyor surekli whadsapina bakiyorum surekli icerdemi diye ve bu onuda bunaltiyor oda dusunuyor bu kadindan bana hahir gelmez o yuzden surekli bunlari yaparsan kendinden uzaklastirirsin cesaretin varsa ayril derim cunku hayat boyle devam edemiyor bende birgun ayrılacağımi dusunuyorum cunku unutulmuyor huzur kalmiyor ikimizdede alalhim kimsenin basina vermesin hicbirsey eskisi gibi olmuyor çünkü

Eğer içinizi rahatlatacaksa etrafımda aldatılan insanlardan yola çıkarak şunu söyleyebilirim, erkekler kendi eşlerinden daha güzel ya da bakımlı kadınlarla aldatmıyorlar. Yani hemşireler güzelse endişelenmeyin. Konuya bu şekilde yaklaşmamı mazur görün çünkü siz 3 defa aldatılmışsınız bunun üzerine aranızdaki güven sorununu çözmeden evlenmişsiniz bir de üstüne çocuk yapmışsınız. Size tavsiyem evlilik danışmanına gidin. Bir uzmandan yardım almadan bu sorunu kolay kolay aşamazsınız çünkü.

Alışmış kudurmuştan beter diye bir laf vardır huylu huyundan vazgeçmez hata tamamen sizde evlilik bu kadar hafife alınacak bir şey değil bence hayatının sonuna kadar mutlu olup bir şeyleri paylaşabilmek için evleniyoruz hepimiz bunun içinde saygı sevgi güven paylaşmak hepsi arıyoruz evleneceğimiz kişi de ama güvenmediğim başkasının olmasın da benim yanımda dursun ay ne yakışıklı kocası var desinler diye yapılan bana hayrı olmayan yakışıklı kocayı ben ne yapayım hangi erkek cinsellik olmayan evliliği ister üzgünüm ama ben asla acabalarla yaşamayı kabul edip evlenemezdim siz evlenerek en büyük hatayı kendinize yapmışsınız kendi güveninizi yitirmişsiz güven olmadan evlilik yürümez

Daha çirkin daha mı cazip yani
Şaşırdım

Benim çevremde gördüklerim böyleydi. İllaki psikolojide bir açıklaması vardır bu durumun.
Çirkin şansı burdan mı geliyo acaba
Hani en çirkinsen senden çirkini bulamadığından aldatamıyolar mı nedir

ben seni kusurlu bulmuyorum bu durumda. ki kıskanç insanlara zerre tahammül edemem. kıskançlık da sayılmaz bu güvenemiyosun herife. aile terapistine de gitseniz, aldatılmayı unutabiliceğini sanmıyorum

çok iii anlıyorum bende çok kıskncım ama malesef yapacak bişey yok dmemk lazımm o zmn bi süre sonra takındıkları davranısları bırakıyorlar.

dünya güzeli karısını bırakıp çirkin bir kadınla evlilik yapan akrabam var hala hayret ederim bu kadınla nasıl yatıyo diye

Seni üç kişiyle aldatan insanla evlenmişsin. Buradan daha ne tavsiyesi vereceksek...
Vajinismus var, paranoya var.
Daha ne olsun.

Sende bendensin varsa çaresi bnada söleyin.
Bu söliceklerimi ii dinle. Kıskandığını belli etme. İçin içini yiyosa gizli gizli karıştr telini hiç anlamasın. Ve o kızların konusunu hiiç açma yoksa aklında yokken aklına düşürmüş olursun.
Cinsellik adına yeni başlangıçlar yap. Anal yolla fln dene mesela.. Çünkü cinsellik erkekler içn önemli.

canım sen kıskansanda kıskanmasanda aldatmak içinde varsa yapar gözü dışardaysa yoldan gecen kıza bakar gene bakar bunu engelleyemezsın. kıskanmak yerıne kendını sevdır kendınden uzaklastrma hemsire kızları dusunecegıne esinle cinsel munasebetını duzeltmelısın. kendi özgüvenini kazanmalısın ve boş vakitlerini doldurkı dusunme

Böyle güvenilir bir adama güvenmeyip kıskanmanı anlayamıyorum gerçekten. Oysa ki seni sade ve sadece 3 kez aldatmış, dört kez aldatsa amenna güvenme kıskan ama üç nedir ya, üç nedir, lafını etmeye değmez???

Benim çevremde gördüklerim böyleydi. İllaki psikolojide bir açıklaması vardır bu durumun.
Flört döneminde beni aldattığı kadınları gördüm. Gerçekten çok çirkinler. Hele bir tanesi leş gibi kokuyor. Kimi insanların teni kokarya. Kadının kokarca diye adı çıkmış.Dişleri çarpık kocam dan yaşlı ve şişman. Biri koca burunlu hiç bi çekiciliği yok. Biri de erkek olsam asla dönüp bakmam bile. Yani doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…