- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 750
- 163
Kocamı çok kıskanıyorum. Bunun önünede geçemiyorum. Bu duygumdan dolayı çok utanıyorum. Kimse bilsin istemiyorum. Ama kocama belli ediyorum rahatsız olduğum durumları dile getiriyorum. İçime atamıyorum. Atarsam beni boğuyor sanki bu duygum. Artık bu durum onuda çok rahatsız etmeye başladı.isyan ediyor. Suçlamalarımıda herseferin de inkar ediyor. Ona güvenmiyorum. Ama çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Birisine bakmasına ilgilenir konuşmasına tahammül edemiyorum. Herkeze değil tabiki yeni tanıştığımız ve güzel bi bayan olursa. Aynı şeyi bir daha yaparsa bende başka erkeklere bakıcam diyorum . Bak diyor. Kıskanmamın tabiki kökenini yatan sebepler var. Biz flört ederken Beni aldattığını öğrenmiştim hemde üç kişiyle. Bu yüzden güvenmiyorum. Ayrıca daha önce açtığım konuda belirttiğim gibi kocamla cinsel munasebetimiz yok bir yıldır. Dolayısıyla acaba aldatıyormu diye şüphelenmem çok normal. Telefonlarını kurcalıyor üstünü başını kokluyorum. "Ben sana saygı duyuyorum senin telefonunu kurcalamıyorum" diyor. Güveniyorsun ondan diyorum. "Hayır güvenmiyorum elinden telefon düşmüyor. Ne yapıyorsun bilmiyorum . Allah la senin aranda artık" diyor. Biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Üç daireli bi apartman zemin katta kiralık bi daireleri var. Orayı iki tane hemşire kıza kiraya verecekler ve ben kıskançlıktan ölüyorum.inşallah olmaz diye dua ediyorum. Güya aileye vereceklerdi ama epeydir daire boş kalınca vermeye karar verdiler. Kayınvalidemede söyleyeMiyorum kıskanıyorum vermeyin diye.eşime söylesem yine ben sapıkmı yım diye kızacak. Ooohh. Eylülde aile terapisti ne gidicem inşallah bi faydası olur. Banada onada. Kızlar kıskanma mak veya belli etmemek mümkünmü bunun için ne yapabilirim bi fikir verin lütfen.
Işte tek sebebi aldatilmaktan dolayi bu durumdasin allah sabir versin ama boyle hayati kendine zehir ediyorsun bende bu durumu yasadim mesajlari yakaladim ve hayatim zor geciyor hep suppelenmekten telefonu gordugumde moralim bozuluyor surekli whadsapina bakiyorum surekli icerdemi diye ve bu onuda bunaltiyor oda dusunuyor bu kadindan bana hahir gelmez o yuzden surekli bunlari yaparsan kendinden uzaklastirirsin cesaretin varsa ayril derim cunku hayat boyle devam edemiyor bende birgun ayrılacağımi dusunuyorum cunku unutulmuyor huzur kalmiyor ikimizdede alalhim kimsenin basina vermesin hicbirsey eskisi gibi olmuyor çünküKocamı çok kıskanıyorum. Bunun önünede geçemiyorum. Bu duygumdan dolayı çok utanıyorum. Kimse bilsin istemiyorum. Ama kocama belli ediyorum rahatsız olduğum durumları dile getiriyorum. İçime atamıyorum. Atarsam beni boğuyor sanki bu duygum. Artık bu durum onuda çok rahatsız etmeye başladı.isyan ediyor. Suçlamalarımıda herseferin de inkar ediyor. Ona güvenmiyorum. Ama çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Birisine bakmasına ilgilenir konuşmasına tahammül edemiyorum. Herkeze değil tabiki yeni tanıştığımız ve güzel bi bayan olursa. Aynı şeyi bir daha yaparsa bende başka erkeklere bakıcam diyorum . Bak diyor. Kıskanmamın tabiki kökenini yatan sebepler var. Biz flört ederken Beni aldattığını öğrenmiştim hemde üç kişiyle. Bu yüzden güvenmiyorum. Ayrıca daha önce açtığım konuda belirttiğim gibi kocamla cinsel munasebetimiz yok bir yıldır. Dolayısıyla acaba aldatıyormu diye şüphelenmem çok normal. Telefonlarını kurcalıyor üstünü başını kokluyorum. "Ben sana saygı duyuyorum senin telefonunu kurcalamıyorum" diyor. Güveniyorsun ondan diyorum. "Hayır güvenmiyorum elinden telefon düşmüyor. Ne yapıyorsun bilmiyorum . Allah la senin aranda artık" diyor. Biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Üç daireli bi apartman zemin katta kiralık bi daireleri var. Orayı iki tane hemşire kıza kiraya verecekler ve ben kıskançlıktan ölüyorum.inşallah olmaz diye dua ediyorum. Güya aileye vereceklerdi ama epeydir daire boş kalınca vermeye karar verdiler. Kayınvalidemede söyleyeMiyorum kıskanıyorum vermeyin diye.eşime söylesem yine ben sapıkmı yım diye kızacak. Ooohh. Eylülde aile terapisti ne gidicem inşallah bi faydası olur. Banada onada. Kızlar kıskanma mak veya belli etmemek mümkünmü bunun için ne yapabilirim bi fikir verin lütfen.
seni 3 kez aldatan bir adamla evlenmen çok çok büyük bir hata.dolayısıyla böyle hissetmen çok normal. ne zorun vardı evlendin o adamla. çok mu seviyordun? 3 kez aldatılmak sevsende bağrına taş basmak için çok geçerli bir sebep bence. eşininseni sevmediğini düşündüm ben. 3 kez aldatmış, 1 yıldır cinsel munasebet yok, başka erkeklere bakıcam dediğin bak diyor. Allah sonunuzu hayır etsin.
Daha çirkin daha mı cazip yaniEğer içinizi rahatlatacaksa etrafımda aldatılan insanlardan yola çıkarak şunu söyleyebilirim, erkekler kendi eşlerinden daha güzel ya da bakımlı kadınlarla aldatmıyorlar. Yani hemşireler güzelse endişelenmeyin. Konuya bu şekilde yaklaşmamı mazur görün çünkü siz 3 defa aldatılmışsınız bunun üzerine aranızdaki güven sorununu çözmeden evlenmişsiniz bir de üstüne çocuk yapmışsınız. Size tavsiyem evlilik danışmanına gidin. Bir uzmandan yardım almadan bu sorunu kolay kolay aşamazsınız çünkü.
Benim çevremde gördüklerim böyleydi. İllaki psikolojide bir açıklaması vardır bu durumun.Daha çirkin daha mı cazip yani
Şaşırdım
Çirkin şansı burdan mı geliyo acabaBenim çevremde gördüklerim böyleydi. İllaki psikolojide bir açıklaması vardır bu durumun.
ben seni kusurlu bulmuyorum bu durumda. ki kıskanç insanlara zerre tahammül edemem. kıskançlık da sayılmaz bu güvenemiyosun herife. aile terapistine de gitseniz, aldatılmayı unutabiliceğini sanmıyorumKocamı çok kıskanıyorum. Bunun önünede geçemiyorum. Bu duygumdan dolayı çok utanıyorum. Kimse bilsin istemiyorum. Ama kocama belli ediyorum rahatsız olduğum durumları dile getiriyorum. İçime atamıyorum. Atarsam beni boğuyor sanki bu duygum. Artık bu durum onuda çok rahatsız etmeye başladı.isyan ediyor. Suçlamalarımıda herseferin de inkar ediyor. Ona güvenmiyorum. Ama çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Birisine bakmasına ilgilenir konuşmasına tahammül edemiyorum. Herkeze değil tabiki yeni tanıştığımız ve güzel bi bayan olursa. Aynı şeyi bir daha yaparsa bende başka erkeklere bakıcam diyorum . Bak diyor. Kıskanmamın tabiki kökenini yatan sebepler var. Biz flört ederken Beni aldattığını öğrenmiştim hemde üç kişiyle. Bu yüzden güvenmiyorum. Ayrıca daha önce açtığım konuda belirttiğim gibi kocamla cinsel munasebetimiz yok bir yıldır. Dolayısıyla acaba aldatıyormu diye şüphelenmem çok normal. Telefonlarını kurcalıyor üstünü başını kokluyorum. "Ben sana saygı duyuyorum senin telefonunu kurcalamıyorum" diyor. Güveniyorsun ondan diyorum. "Hayır güvenmiyorum elinden telefon düşmüyor. Ne yapıyorsun bilmiyorum . Allah la senin aranda artık" diyor. Biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Üç daireli bi apartman zemin katta kiralık bi daireleri var. Orayı iki tane hemşire kıza kiraya verecekler ve ben kıskançlıktan ölüyorum.inşallah olmaz diye dua ediyorum. Güya aileye vereceklerdi ama epeydir daire boş kalınca vermeye karar verdiler. Kayınvalidemede söyleyeMiyorum kıskanıyorum vermeyin diye.eşime söylesem yine ben sapıkmı yım diye kızacak. Ooohh. Eylülde aile terapisti ne gidicem inşallah bi faydası olur. Banada onada. Kızlar kıskanma mak veya belli etmemek mümkünmü bunun için ne yapabilirim bi fikir verin lütfen.
çok iii anlıyorum bende çok kıskncım ama malesef yapacak bişey yok dmemk lazımm o zmn bi süre sonra takındıkları davranısları bırakıyorlar.Kocamı çok kıskanıyorum. Bunun önünede geçemiyorum. Bu duygumdan dolayı çok utanıyorum. Kimse bilsin istemiyorum. Ama kocama belli ediyorum rahatsız olduğum durumları dile getiriyorum. İçime atamıyorum. Atarsam beni boğuyor sanki bu duygum. Artık bu durum onuda çok rahatsız etmeye başladı.isyan ediyor. Suçlamalarımıda herseferin de inkar ediyor. Ona güvenmiyorum. Ama çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Birisine bakmasına ilgilenir konuşmasına tahammül edemiyorum. Herkeze değil tabiki yeni tanıştığımız ve güzel bi bayan olursa. Aynı şeyi bir daha yaparsa bende başka erkeklere bakıcam diyorum . Bak diyor. Kıskanmamın tabiki kökenini yatan sebepler var. Biz flört ederken Beni aldattığını öğrenmiştim hemde üç kişiyle. Bu yüzden güvenmiyorum. Ayrıca daha önce açtığım konuda belirttiğim gibi kocamla cinsel munasebetimiz yok bir yıldır. Dolayısıyla acaba aldatıyormu diye şüphelenmem çok normal. Telefonlarını kurcalıyor üstünü başını kokluyorum. "Ben sana saygı duyuyorum senin telefonunu kurcalamıyorum" diyor. Güveniyorsun ondan diyorum. "Hayır güvenmiyorum elinden telefon düşmüyor. Ne yapıyorsun bilmiyorum . Allah la senin aranda artık" diyor. Biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Üç daireli bi apartman zemin katta kiralık bi daireleri var. Orayı iki tane hemşire kıza kiraya verecekler ve ben kıskançlıktan ölüyorum.inşallah olmaz diye dua ediyorum. Güya aileye vereceklerdi ama epeydir daire boş kalınca vermeye karar verdiler. Kayınvalidemede söyleyeMiyorum kıskanıyorum vermeyin diye.eşime söylesem yine ben sapıkmı yım diye kızacak. Ooohh. Eylülde aile terapisti ne gidicem inşallah bi faydası olur. Banada onada. Kızlar kıskanma mak veya belli etmemek mümkünmü bunun için ne yapabilirim bi fikir verin lütfen.
sıkıldım sahip çıkmaktan
Valla bacım benden söylemesi hiç benimkine kimse bakmaz demeyelim kocişlerimizin kıymetini bilelim.SAHİP ÇIKALIM KOCALARIMIZA
Tafsiye ederim bi karıştr geçmişinibir yıllık evliyim eşimin telefonunu 1 kez bile karıştırmadım
Kocamı çok kıskanıyorum. Bunun önünede geçemiyorum. Bu duygumdan dolayı çok utanıyorum. Kimse bilsin istemiyorum. Ama kocama belli ediyorum rahatsız olduğum durumları dile getiriyorum. İçime atamıyorum. Atarsam beni boğuyor sanki bu duygum. Artık bu durum onuda çok rahatsız etmeye başladı.isyan ediyor. Suçlamalarımıda herseferin de inkar ediyor. Ona güvenmiyorum. Ama çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Birisine bakmasına ilgilenir konuşmasına tahammül edemiyorum. Herkeze değil tabiki yeni tanıştığımız ve güzel bi bayan olursa. Aynı şeyi bir daha yaparsa bende başka erkeklere bakıcam diyorum . Bak diyor. Kıskanmamın tabiki kökenini yatan sebepler var. Biz flört ederken Beni aldattığını öğrenmiştim hemde üç kişiyle. Bu yüzden güvenmiyorum. Ayrıca daha önce açtığım konuda belirttiğim gibi kocamla cinsel munasebetimiz yok bir yıldır. Dolayısıyla acaba aldatıyormu diye şüphelenmem çok normal. Telefonlarını kurcalıyor üstünü başını kokluyorum. "Ben sana saygı duyuyorum senin telefonunu kurcalamıyorum" diyor. Güveniyorsun ondan diyorum. "Hayır güvenmiyorum elinden telefon düşmüyor. Ne yapıyorsun bilmiyorum . Allah la senin aranda artık" diyor. Biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Üç daireli bi apartman zemin katta kiralık bi daireleri var. Orayı iki tane hemşire kıza kiraya verecekler ve ben kıskançlıktan ölüyorum.inşallah olmaz diye dua ediyorum. Güya aileye vereceklerdi ama epeydir daire boş kalınca vermeye karar verdiler. Kayınvalidemede söyleyeMiyorum kıskanıyorum vermeyin diye.eşime söylesem yine ben sapıkmı yım diye kızacak. Ooohh. Eylülde aile terapisti ne gidicem inşallah bi faydası olur. Banada onada. Kızlar kıskanma mak veya belli etmemek mümkünmü bunun için ne yapabilirim bi fikir verin lütfen.
Flört döneminde beni aldattığı kadınları gördüm. Gerçekten çok çirkinler. Hele bir tanesi leş gibi kokuyor. Kimi insanların teni kokarya. Kadının kokarca diye adı çıkmış.Dişleri çarpık kocam dan yaşlı ve şişman. Biri koca burunlu hiç bi çekiciliği yok. Biri de erkek olsam asla dönüp bakmam bile. Yani doğruBenim çevremde gördüklerim böyleydi. İllaki psikolojide bir açıklaması vardır bu durumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?