Kiskancmiyim? Normal mi?

Evet naif biriyim, cevremde beni öyle bilir yani. Ama iliskilerimde bu yüzden sorunlar yasiyorum cok fedakar, affedici ve sevgimi gereksiz fazla gösteriyorum bu da bana hep üzüntü olarak geri dönüyor.

Bes gün önce haftaya görüselim demisti sonra ne o aradi ne ben belki böylelikle bitmistir bile, cünkü sadece onla yazistigimiz bir program vardi onu sildim. Kendine göre kizgin kirgindir bile belki. Ben kafamda bitirdim yoksa daha üzgün olurdum simdi belirsizlikten.

Hic kıskanc biri degilimdir ama bu adamın hareketleri cok falso. Haklisin kıskanmakta. Sepetle bu adamı arkana bile bakma

Işte size tamam dedirtmesi onun egosunu tatmin etmeye yetti. O gün tamam demeseydiniz daha ısrarcı olacak, sizden olumlu bir söz duyana kadar belki de ugrasacakti. Ama siz tamam dediniz nasılsa oradasınız kabul ettiniz ve bekliyorsunuz, bunun rahatlığıyla şu an ayrılığın keyfini bile sürüyor olabilir çünkü adam hem karnım doysun hem pastam dursun kafasında biri.

Ben sizinle tekrar iletişime geçeceğini düşünüyorum son sözler söylenmemiş çünkü. Ama dediğim gibi bu naif tarafınızı bir tarafa koyup ona Bi ders vermeniz lazım. Sizden hiç beklemediği şekilde sert davranın. Yapamam diyorsanız bile en azından bunu aramalarina, mesajlarına hiçbir şekilde cevap vermeyerek yapın. Mesela aradı açmadıniz ya da mesaja cevap vermediniz ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi profil fotoğrafınızı değiştirin şöyle dikkat çeken bir şey koyun. Takmıyorum artık seni imajı verin biraz yani. Bir kaç sayfa önde nasıl süründürebilirim diye sorduğunuzu görmüştüm o yüzden yazdım bunları. barismanizi tavsiye etmem ama barisacaksaniz da bari çok kolay olmasın.

Su an arasa acmam yazsa cevap vermem, ben zaten bir inat gurur yaptim mi cok fena oluyorum. Askimdan ölsem adim atamiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum. Yazarsa da ben bu iliskiye devam etmek istemiyorum, lütfen artik bana yazma yazmak istiyorum. Zaten bir kere ayrildik ben hic adim atmadim bir ay sonra basladi yazmaya cevap vermedim. Aradi falan baristik sensiz yasamak istemiyorum dedi. Düsündüm belki kiymetimi anlamistir kaybedince ama öyle olmadi. Yine ayni sekilde ayriliyorum. keske barismasaymisim o zamanlar

Bir hafta gecti iletisim kurmadik. Kafamda bitirdigim icin cok zor gecmedi. Özledigim zamanlar oluyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…