Burada normal diyenler olmuş okudum bir kısmını ama bana göre de ters, kaldı ki sevgiliniz güven vermeyen bir tip. Hani gözümle görsem inanmam denecek biri olur anlarım ama bu adam onlardan değil, böyle bir adami kıskansaniz ne kıskanmasaniz ne zsten her türlü bir yolunu bulurdu.
Enstrüman çalmayı öğrenmeye gittiği evde hocasına sizi anlatıyor, hoca sizi eleştiriyor, adam gelip bunu da size anlatıyor. Hocanın sevgilinin evinde kalmasını falan da ters benim için. Zor durumda kalmıştır yardımcı olmuştur falan filan bilemem o kadarını ama bunu kıskanıyor olmak da dünyanın en doğal şeyi.
İki insan birbirini gerçekten seviyorsa zsten dikkat eder karşı cinse karşı hareketlerine. Sizinkinde
Kaybetme korkusu yok ve adam sizi saymıyor. Naif biri olduğunuzu düşünüyorum o da bu özelliğinizin farkında olduğu için Bi şekilde ikna ederim, nasılsa benden ayrılmaz gibi rahat davranıyor gibi geldi bana. Son ayrılığınızda da haftaya görüşelim demiş orada kalmış konu, bir daha ne arayan var ne soran. Kimisi için normal olabilir bu da ama ben böyle tutkusuz bir ilişkide yapamazdım.
Yani yerinizde olsam çok net ve sert bir şekilde bittiğini idrak ermesini sağlardim. İstemediğiniz halde konu uzamasın diye tamam demişsiniz. Konunun uzamamasi ve haddini bildirmek için net bir şekilde hayır demelisiniz tamam değil. Hayır benim iicn bitti seni bir daha görmek istemiyorum demelisiniz. Bu şekilde adamın egosunu tatmin etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.