Kiskancmiyim? Normal mi?

Bence abartılı bunlar, garsonla muhabbet etmesi, karsisindaki insanın bir seyini begendigini soylemesi vs bence cok normal. Hatta iyi iletisim kuruyor demek ki. Sadece ozel ders isi tatsiz.

Bence abartılı bunlar, garsonla muhabbet etmesi, karsisindaki insanın bir seyini begendigini soylemesi vs bence cok normal. Hatta iyi iletisim kuruyor demek ki. Sadece ozel ders isi tatsiz.
Ben garson olsam yaninda sevgilisi ya da esi olan bir erkek benle gereksiz muhabbet etse rahatsiz olurum. Özel ders isi benim zaten hic kaldiramadigim bir sey. Ben de özel ders aldim ama ailem de hep evde olurdu özel olarak kimsenin evine gitmedim. Belki normaldir ama bana ters bir sey.

Aynılarını siz yapsanız mesela dışarda yakışıklı bir erkeğe baksanız oooo olay olur. Ne ahlakınız kalır ne edebiniz. Ayrılın kurtulun

Aynılarını siz yapsanız mesela dışarda yakışıklı bir erkeğe baksanız oooo olay olur. Ne ahlakınız kalır ne edebiniz. Ayrılın kurtulun
Onun baktigi kizlara bakmaktan yakisikli erkekleri gözüm bile görmüyor du. Sokaga onla cikmaktan cok huzursuz oluyordum.

Bu adamin heryeri ayri oynuyor bence.Kendini aklamak icin de sana kiskancsin diyor.Sokaktakucuk yasta kizlara bakmasi nedir arkadasim.Kosarak uzaklaş bu adamdan.Hem saygısiz ,hem fütursuz,hem ahlaksız.

kesinlikle değilsin. bunların tamamı zaten bir erkeğin yapmaması gerekenler bence.
eski karısının kıyafetine çok güzelmiş demesi. çok ama çok çirkin bence.

Kendi kirk yasinda yirmili yaslarda ki kizlar deyim. Saldim zaten ama hala kendimde suc ariyorum, ben mi kiskancim diye
Yazılan yorumları okumayı bile bekleyemedim. Sen kendini boşuna suçlama. Kıskanç değilsin normalsin. Kıskançlığın anlamı bu değil. Adam yaptıklarını meşru gösterebilmek için seni kıskanç ilan etmiş suçlu hissettiriyor. Yok zeka isteyen konuları onunla konuşuyorum yok eski karısına iltifat hem de senin yanında bi de yetmemiş kendinden yirmi yaş küçük kızlara bakma ne ararsan var. Defolu canım bu adam. Öyle olmasa karısı da boşamazmış bence. Rahatlığa bak kendini ne sanıyor. Şeref yoksunu kimse diyeyim sen anla. Hiç görüşme mesajla ayrıl hatta:) Yorma kendini bu adama değmez. Tiksindim valla.

Evet kavaäga ettigimizde asagiladigi oluyordu sinirlenince. Bir de ayrilmak istedigimde bu yastan sonra kimi bulcaksin diyor hep. Yine dedi ben de senden sonra kimle olacagim seni ilgilendirmez dedim.
Ay salağa bak ya yazmadan duramıyorum. Seni manipüle edip muhtaç hissettirmeye çalılşıyor bir de.

1) ben de rahatsız olurdum ama dile getirmezdim (her gün her gün birlikte yemeğe çıkmıyolarsa!)
2)ben göndermezdim erkek hoca bulsun yada kız bize gelsin
3)bakabilir sen yolda gördüğün erkeklere bakmıyor musun? gözlerini mi kapatıyorsun?
4)kadın garsonlarla mı? gereksiz sohbetin ne kadar uzun sürdüğüne bağlı
5)eski eşi onun düşmanı olmak zorunda değil. zaten duyguları bitmiş ki boşanmışlar, güzel diyebilir

kısacası bazı durumlarda sizin gibi düşünebilirim ama bazı durumlarda abartıyorsunuz bana göre

not: ben de çok kıskancımdır

5. Madde de düsman olup olmamakla ne alakasi var. Ben düsman olsunlar demedim ki ama insan yeni partnerinin yaninda eskisine öyle demez saygisizliktir bu.
3. Evet ben yolda gördügüm her erkege bakmiyorum hatta bir coguna bakmiyorum

5. Madde de düsman olup olmamakla ne alakasi var. Ben düsman olsunlar demedim ki ama insan yeni partnerinin yaninda eskisine öyle demez saygisizliktir bu.
3. Evet ben yolda gördügüm her erkege bakmiyorum hatta bir coguna bakmiyorum
ben size düşman olsunlar dediniz mi dedim? düşman değillermiş demekki üstündeki güzel olmuş lafında kıskanılacak bişey yok dedim

ikincisi zaten biz de yolda gördüğümüz bi erkeğe dik dik bakıp içine düşmüyoruz
en basitinden bi caddede yürürken karşıdan gelen erkeği görmüyor muyuz? göz göze bile gelebiliyoruz

bunda da rahatsız olacak bişey yok. sizinki içine düşüyorsa bilemem ben okuduğumdan anladığım kadarıyla yorum yaptım

son olarak;
sizce bu kıskançlıklarım normal mi diyerek konu açıyorsunuz, bazı yerlerde evet diyorum üste çıkıyorsunuz
o zaman neden konu açtınız? zaten biz burda ne kadar fikirlerimizi söylesek de savunma yapmaya devam edeceksiniz

Kendi görüsümü yazdim sorun ne? Sizlere sorsam bile benim de dogru bildigim seyler var. Eski esle iltifat durumuna saygisizlik yazdim benim icin öyle. Sokaktada erkeklere bakmiyorum bazen gercekten özellikle yere bakiyorum. Bunlarin haricinde bir sey yazmadim ki hemen dislike attiniz

Sokakta birine bakmaktan kastim görmek anlaminda degil, o kisi yanindan gecene kadar gözünün icine bakmak. Benim icin yanlis bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…