- 20 Mart 2008
- 5.961
- 8.517
- 723
- Konu Sahibi melankolik_24
-
2. Maddede özel ders icin kizin evine gitmesinden dolayi mi karsilastirmasindan dolayi mi el sallardiniz?Sen kıskanç değil biraz rahatsın bile bu anlattıklarına göreeski eşine benim yanımda elbisen güzelmiş dedikten sonra benim için konu kapanmıştı mesela. Gerçi o aşamaya gelemezdi, madde 2 de arkasından el sallamistim çoktan
bakışlar bu şekildeyse haklısınız o zaman ne diyimSokakta birine bakmaktan kastim görmek anlaminda degil, o kisi yanindan gecene kadar gözünün icine bakmak. Benim icin yanlis bir sey
Bi şarkı vardıOna karsi bir sey hissetmiyormus sadece ikisi de zeki oldugu icin farkli konularda paylasimlar yapabiliyorlarmis:)
Ikisi de. Ne diye evine gidiyor ki? Erkek hoca mı kalmamış. Sizi gönderir miydi Bi adamın evine? Gönderirse o da sıkıntı. Başka birisi buna medeniyet diyebilir ama ben demiyorum. Gayet alternatifi olan bir durum. Ne dersine gidiyor ki kızın evine?2. Maddede özel ders icin kizin evine gitmesinden dolayi mi karsilastirmasindan dolayi mi el sallardiniz?
Ben onun bakislarini o sekilde algiladim hatta bu yasta 17 18 yasindaki kizlara bakiyosun dedim, yok hayir bakmiyorum demedi.bakışlar bu şekildeyse haklısınız o zaman ne diyim
ben karşıdan gelen rastgele birine bakmasını buraya yazdınız diye düşündüm
gözü dışarıdaysa bakışlarını engelleyemezsiniz benceBen onun bakislarini o sekilde algiladim hatta bu yasta 17 18 yasindaki kizlara bakiyosun dedim, yok hayir bakmiyorum demedi.
Müzik enstrümani ögreniyor. Özel hayattada bulusuyorlar kavga ettigimizde falan gidip ona anlatiyor sonra bana gelip kizin benle ilgili ne dedigini söylüyor ve bu beni cok rahatsiz etti. Ayrica daha önce o kiz ev bulamadigi icin bunun evinde kalmis bir süre. Yani bana tamamen ters seylerdi.Ikisi de. Ne diye evine gidiyor ki? Erkek hoca mı kalmamış. Sizi gönderir miydi Bi adamın evine? Gönderirse o da sıkıntı. Başka birisi buna medeniyet diyebilir ama ben demiyorum. Gayet alternatifi olan bir durum. Ne dersine gidiyor ki kızın evine?
Sen kıskançsin ama gayet normal bir şekilde bana göre sevgilin fazla umursamaz ki benimde başımda var böyle ona kalsa herşey çok doğal olala yani ama bana ters ben sbredemiyorum bu karaktere sahip kimse bu tarz şeyleri kabul edemez hem eski eşine iltifatlar etsin hem seni gereksiz tiplerle karsilastirsin gözü desen devaml arayista en neşter ettiğim tipler ama nasıl olduysa beni buldu sen iyi düşün sağlıklı karar verHerkese merhaba, bir kac gün önce uzun süreli bir iliskim bitti ya da bitme asamasinda şöyleki ben ayrilmak istedigimi söylemistim o istemedi, haftaya görüselim dedi ben de uzatmamak icin tamam dedim ve bir daha konusup yazismadik henüz ama ben kafamda bitirdim. Bu sürede kendimi sucluyorum bir yandan da degerlendiriyorum bir iliski de neleri yanlis yapiyorum diye. Tartistigimiz konular genel de kiskanclikla ilgili yani o öyle söylüyordu ama ben emin degilim. Bu konu kafami cok kurcaliyor ben mi yanlis davraniyorm karsimdaki mi yanlis insan diye. Mesela,
1)Genc bir kadin is arkadasiyla ögle yemegine falan giderse rahatsiz oluyorum.
2)Özel ders aldigi bir kiz var onun evine gittiginde rahatsiz oluyorum(tartistigimizda bana onu övüp onla karsilastiriyordu)
3)Yürürken kendinden kücük yasta ki kizlara bakiyordu rahatsiz oluyordum
4)Garsonlarla gereksiz sohbete giriyordu.
5)Eski esiyle cocugunu almak icin bulustuk kadinin üzerindeki elbiseye güzelmis dedi rahatsiz oldum. (Ve adimi vok kiskancsin koydu)
Su an aklima gelenler bunlar, bu tür seyler beni rahatsiz ettigi icin ben mi kiskancim onun yaptigi seyler normal mi? Yoksa bunlar bir iliskide gercekten kabul edilmeyecek seyler mi? Sizi böyle seyler rahatsiz eder mi?
Simdiden tesekkür ederim.
Zaten bu disarda baskasina bakma mevzusundan bitmedi, ona alistim zamanla konu etmedim son bir senedir falan. Iliskimiz hakkinda oturdum düsündüm, bana ters gelen cok seyler var onun cocugu var benim yok, saygisi yok düsünmeden konusuyor, sinirlenince asagilayici konusuyor, ondayken sinirlenince bana git diyebiliyor bunlar degismeyecekti o yüzden bitirdim.gözü dışarıdaysa bakışlarını engelleyemezsiniz bence
ama öyle bi niyeti yoksa belki de alışkanlıktır boş bulunuyordur
konuşursunuz bunu dik dik bakıyorsun hoşlanmıyorum diye, yine de dikkat etmiyorsa buna zaten yol yakınken dönersiniz
Burada normal diyenler olmuş okudum bir kısmını ama bana göre de ters, kaldı ki sevgiliniz güven vermeyen bir tip. Hani gözümle görsem inanmam denecek biri olur anlarım ama bu adam onlardan değil, böyle bir adami kıskansaniz ne kıskanmasaniz ne zsten her türlü bir yolunu bulurdu.Müzik enstrümani ögreniyor. Özel hayattada bulusuyorlar kavga ettigimizde falan gidip ona anlatiyor sonra bana gelip kizin benle ilgili ne dedigini söylüyor ve bu beni cok rahatsiz etti. Ayrica daha önce o kiz ev bulamadigi icin bunun evinde kalmis bir süre. Yani bana tamamen ters seylerdi.
Evet istemediği tarzda gelen yorumları sert yanıtlamış, danışmak için değil de onaylanmak için konu açılmış galibaben size düşman olsunlar dediniz mi dedim? düşman değillermiş demekki üstündeki güzel olmuş lafında kıskanılacak bişey yok dedim
ikincisi zaten biz de yolda gördüğümüz bi erkeğe dik dik bakıp içine düşmüyoruz
en basitinden bi caddede yürürken karşıdan gelen erkeği görmüyor muyuz? göz göze bile gelebiliyoruz
bunda da rahatsız olacak bişey yok. sizinki içine düşüyorsa bilemem ben okuduğumdan anladığım kadarıyla yorum yaptım
son olarak;
sizce bu kıskançlıklarım normal mi diyerek konu açıyorsunuz, bazı yerlerde evet diyorum üste çıkıyorsunuz
o zaman neden konu açtınız? zaten biz burda ne kadar fikirlerimizi söylesek de savunma yapmaya devam edeceksiniz
Hayir onaylanmak istemiyorum ama bir cok yorumdan ve kendi degerlendirmelerimden sonra kafam daha da netlesti. Hakli haksiz ya da kiskancliktan daha öte onla birlikte olamayacagimi biliyorum. Kalbim onu özlüyor o ayri.Evet istemediği tarzda gelen yorumları sert yanıtlamış, danışmak için değil de onaylanmak için konu açılmış galiba
Saldim zaten. Haftaya konusalim demisti o günden beri bes gün gecti ne o aradi ne ben, belki böylelikle bitmistir zaten. Ya da o da kendince bana kizmistir.Sen haklısın sal gıtsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?