Kiskancmiyim yaslaniyormuyum

Manap

Manam kizlarim
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
2.018
2.279
83
43
Merhaba arkadaslarim.bir onceki konumda sozetmistim mecburi ev tasima surecine girdik.iyi kotu bir ev bulduk anlastik pazartesi tasiniyoruz.dun esimle evi temizlemeye gittik.
Iceriden esya kutu vs...topluyoruz kapinin onune koyuyoruz kapi acikti .esim cam siliyordu birden icerde bir kadin kafasi gordum.merhaba bile demeden kaca tuttunuz dedi esimle gozgoze geldik esim cevapladi ben sizden 200 lira fazlaya tutmusum diye lafi uzatarak iceri daliverdi yatak odasina gezdi karsi komsuymus.yeni tasinmis oda .
Bakimli guzel bir kadindi.esime dedimki hoslanmadim mesafeli olalim ben yokkende iceribu sekilde girmek isterse musade etme dedim.bugun esim banyolari camasir suyuyla yikayacakti bende migren hastasiyim o nedenle gitmeyecektim.fakat sanirim kiskandim kadini cok bakimli ve sikti.esim kiskanilacak bir erkek vasfinda degil capkin cok yakisikli vs...ama bende bir sorun oldugunu dusunuyorum 38 yasindayim 6 ve 2 yasinda iki kizim var.bana neler oluyor yoksa kadinin tavri cidden yanlis oldugu icinmi gerildim.sizce?

Kadının tavrı hop selam sabah vermeden dalması yanlış tabiki.
Ama sizde kadını biraz kıskanmışsınız gibi :)

Kadinin tavri yanlis elbette,davet edilmeden iceri girip gezmesi falan cok yanlis. Ama bakimli ve şık diye de kiskanmaniz anlamsiz. Herkesin komsusu var,sapik falan degilse kimse kimsenin uzerine atlamaz yani merak etmeyin
Oylede kompleks yapmis olabilirim diyorum zaten devaminda sadece musade etmeyecegim .tavrida dogru gelmedi benim komsuluk yapacagim bir tarz degil o nedenle sordum

Boyle destursuz saygisiz insanlardan hic hoslanmiyorum. "Ben sizden 200 fazla tutmusum." dedigi zaman ben olsam "Tuh kaziklanmissiniz." derdim :D
Siz de bakimli sık dolasmaya özen gosterin. Öyle hissetmiyorsaniz stilinizi degistirin derim. Sizi daha genc gosterecek sac modeli, rengi kullanabilirsiniz.

Oylede kompleks yapmis olabilirim diyorum zaten devaminda sadece musade etmeyecegim .tavrida dogru gelmedi benim komsuluk yapacagim bir tarz degil o nedenle sordum
Aman komsuluk yapmaya zaten gerek yok,merhaba merhaba olmak en guzeli.

Bence kadını güvenilmez bulduğunuz için tedirgin oldunuz.Teklifsiz o gün içeri dalan bu günde dalar,sizin ev iyi ısınıyor mu diye de dalar.Ama dozunda olun eşinize sizi neyin rahatsız ettiği hakkında konuşurken asıl konunun bu olduğu üzerinde durun.

Kadının tavrı hop selam sabah vermeden dalması yanlış tabiki.
Ama sizde kadını biraz kıskanmışsınız gibi :)
Iste esim kiskandin dedi bende tavri yanlis ev bos bile olsa bize ait artik izin istemeden daldi dedim...yinede ben elimde temizlik bezleri paspal halde karsimda full makyaj isil isil kadin belkide kiskandim ama genel olarak tavri rahatsiz etti.o andada bir ozguven sorunu yasadim

Bence kadını güvenilmez bulduğunuz için tedirgin oldunuz.Teklifsiz o gün içeri dalan bu günde dalar,sizin ev iyi ısınıyor mu diye de dalar.Ama dozunda olun eşinize sizi neyin rahatsız ettiği hakkında konuşurken asıl konunun bu olduğu üzerinde durun.
Evet aciklamaya calistim.cunku isi geregi bircok hanim arkadasi var hic kiskanmam arkadaslar sonucta ama bu kadinda benihuzursuz eden biseyler var

aman boş verin

kadın anormal zaten

kimsenin evine boş bile olsa dalınmaz

kıskanmak ayrı da siz yorgun paspal vs olunca o size iyi görünmüştür

geçen bri komşu bana da dedi ay çok şıksın vs diye ki işten gelmiştim ölüyordum esasen ki makyaj vs yapmam

o bazen insana karşıdaki çok hoşmuş gibi gelir

unutun gitsin eşinizi de tedirgin etmeyin

Iste esim kiskandin dedi bende tavri yanlis ev bos bile olsa bize ait artik izin istemeden daldi dedim...yinede ben elimde temizlik bezleri paspal halde karsimda full makyaj isil isil kadin belkide kiskandim ama genel olarak tavri rahatsiz etti.o andada bir ozguven sorunu yasadim

Aynen öyle olmuş ama o an yaşandı ve bitti.
Sıkıntı yapmayın rahat olun :)

Merhaba arkadaslarim.bir onceki konumda sozetmistim mecburi ev tasima surecine girdik.iyi kotu bir ev bulduk anlastik pazartesi tasiniyoruz.dun esimle evi temizlemeye gittik.
Iceriden esya kutu vs...topluyoruz kapinin onune koyuyoruz kapi acikti .esim cam siliyordu birden icerde bir kadin kafasi gordum.merhaba bile demeden kaca tuttunuz dedi esimle gozgoze geldik esim cevapladi ben sizden 200 lira fazlaya tutmusum diye lafi uzatarak iceri daliverdi yatak odasina gezdi karsi komsuymus.yeni tasinmis oda .
Bakimli guzel bir kadindi.esime dedimki hoslanmadim mesafeli olalim ben yokkende iceribu sekilde girmek isterse musade etme dedim.bugun esim banyolari camasir suyuyla yikayacakti bende migren hastasiyim o nedenle gitmeyecektim.fakat sanirim kiskandim kadini cok bakimli ve sikti.esim kiskanilacak bir erkek vasfinda degil capkin cok yakisikli vs...ama bende bir sorun oldugunu dusunuyorum 38 yasindayim 6 ve 2 yasinda iki kizim var.bana neler oluyor yoksa kadinin tavri cidden yanlis oldugu icinmi gerildim.sizce?
şık ve bakımlı he kadını kıskanır mısınız

Boyle destursuz saygisiz insanlardan hic hoslanmiyorum. "Ben sizden 200 fazla tutmusum." dedigi zaman ben olsam "Tuh kaziklanmissiniz." derdim :KK70:
Siz de bakimli sık dolasmaya özen gosterin. Öyle hissetmiyorsaniz stilinizi degistirin derim. Sizi daha genc gosterecek sac modeli, rengi kullanabilirsiniz.
Anlik bir his aslinda normalde boyle seyler dusunmem insanlar hakkinda fakat cok rahatsiz oldum onceden tanisiyormusuz gibi davranmasi dan

aman boş verin

kadın anormal zaten

kimsenin evine boş bile olsa dalınmaz

kıskanmak ayrı da siz yorgun paspal vs olunca o size iyi görünmüştür

geçen bri komşu bana da dedi ay çok şıksın vs diye ki işten gelmiştim ölüyordum esasen ki makyaj vs yapmam

o bazen insana karşıdaki çok hoşmuş gibi gelir

unutun gitsin eşinizi de tedirgin etmeyin
Evet cocuklar tasinma derken saldim kendimi biraz aslinda kiskanmak cok tavri rahatsiz etti cidden
Esim illede kiskandin diye soyleyince kendimden suphe ettim dogrusu

kocana sakın birdaha bu kadından bahsetme
aklına düşürürsün
kadının tutumu hoş değil davetsiz içeri dalınmaz
yarın öbürgün müsade almadan da içeri girer

Back
X