• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskancmiyim yaslaniyormuyum

Kadın fazla doğal davranmış..Ben buyur etseler bile girmezdim hemen.E tabi bu rahatlık ta sizi rahatsız etmiş.Bakımlı kadın tehlike çanlarınızı çaldırmış biraz da:) Bence sizde bu vesileyle olduğunuzdan bakımlı ve şık olabilirsiniz,kadın size böyle ateşleyici unsur olarak hayatınıza olumlu bir katkı sunmuş olabilir:) Mesafeyi koruyun kadınla,birazda uzaktan gözlemleyin,belki niyeti çok remiz bir insandır bunu bilemeyiz
Evet tabii cok haklisiniz zaten kocamda gozu var cilve yapti diyemem .zaten adami alan sabahina kapiya birakir:)tavir hos gelmedi oda yapisi demekki uzak durmak lazim bunyeme uymadi

Kadın fazla doğal davranmış..Ben buyur etseler bile girmezdim hemen.E tabi bu rahatlık ta sizi rahatsız etmiş.Bakımlı kadın tehlike çanlarınızı çaldırmış biraz da:) Bence sizde bu vesileyle olduğunuzdan bakımlı ve şık olabilirsiniz,kadın size böyle ateşleyici unsur olarak hayatınıza olumlu bir katkı sunmuş olabilir:) Mesafeyi koruyun kadınla,birazda uzaktan gözlemleyin,belki niyeti çok remiz bir insandır bunu bilemeyiz
Evet tabii cok haklisiniz zaten kocamda gozu var cilve yapti diyemem .zaten adami alan sabahina kapiya birakir:)tavir hos gelmedi oda yapisi demekki uzak durmak lazim bunyeme uymadi

Yukarıda bir yerde eşinizin size "Kıskandın kadını." dediğini okudum galiba.Demek ki eşiniz de kadının şıklığını fark etmiş ve sizin onu kıskandığınız çıkarımına ulaşmış , siz kıskanmadım dediğiniz ve öyle davrandığınız halde "kıskandın" demesinin sebebi bu olabilir.

Ev taşırken herkes paspal olur.Ev iş çocuklar derken evinizi çekip çevirmek bile güç gelir değil ki süslenip püslenmek.Şu erkeklerin gözüne güzel görünmek için süslenip kendine bakma olayına çok gıcık oluyorum.Erkekler de şişmanlıyolar kadınlar böyle mi yapıyor illa ki?

Kadının teklifsizliği sizi rahatız etmiş olmalı.Ha evet o şıkır şıkır olduğu için kendinizi bakımsız hissetmiş olabilirsiniz ama bu kıskandığınız anlamına gelmiyor.
Tesekkur ederim arkadasim.evet esimde farketmistir cunku bombos evde topuk sesleri yankilaninca dikkatini cekmistir.
Tabii kendimi ihmal ettim sacimi duzlestirmek kas almak yerine kizimla lego yapiyorum cunku asla bu yasina donmeyecek.
Son olarak evet kocami elimde tutmak icin suslenmek istemiyorum baskaldiri gibi belkide tavrim

Normal sartlarda kapiya gelinmesi hal hatir sorulmasi hosuma gider ama bu emirvaki tavir kendinden emin beni tersleyemezler gibi davranip taaaa arka odalara kadar gezmesi biz tabii sok olmusuz sesimiz cikmadi
Belki kendince sıcak kanlı samimi görünmek istemiştir..genelleme yapmayayım ama binalarda oturanlar sanki (aile olduk) yaklaşımında bulunuyorlar.siz samimiyetten hoşlanmaz iseniz resmi davranın

Altıncı his devreye girmiş sanırım. Benim karşı komşu da aynen böyle yapmıştı, hiç yüz vermedim şimdi selamlaşma dışında hiç bir samimiyetimiz yok, ki tanıdıkça duydukça büyük beladan kurtulmuşum diyorum, çok sıkıntılı bir aile.

Yüz vermeyin.
Evet sadece his .kadinsal bisey ilk kez yasadim bunu.uzak duralim bencede

Back
X