- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kesinlikle çok doğru söylüyorsun bizde bunu sık sık söylüyoruz basiretsiz bağlandı resmen çok şükür ki eşim iyi ve nankör değilbanabenigeriver artık bunları geride bıraksan ?..
Bence tüm bu dertlerin 3 ayda tanışıp evlendiğin için.
Aslında salt sebep bu değil de, basiretin bağlanmış, acele davranmissiniz, ailecek akıllıca düşünüp karar alamamissiniz, bilmem birilerinin etkisinde kalmissiniz vb... Ama tercihini yaptın. Bu adamla evlendin. Ailesi de bu kisiler..
Şimdi hersey gözüne batıyor. Zamaninda akıl edip sorgulamadigin şeyler için şimdi kişileri suçlamanın anlamı yok. Eskileri unutmuyorsun, unutmamak için sürekli kendine hatırlatıp duruyorsun. Böyle mutlu olamazsın. Kendini şişirme. Alış artık. Boşanmayacaksan, uyum sağla. Umursama yada mesafe koy. Ama şikayet Edip durma artık.
Benim görümceminde evi var eşi orada oturmak istemediği için kayınvalidesinin üstünde oturuyor ona gelince eksik değil yaniBizde de yenge hanima evlendiklerinde ailem tarafından ev verildi, araba alındı,yemekli düğün yapıldı. Ama ben kendi Evimi kendim aldım. Allah sağlık ve is guc versin herseyi yaparsiniz
Sadece bize ev verilmedi görümceminde annesinden evi var daha doğrusu dededen eşi orada oturmak istemediği için kayınvalidesinin üstünde oturuyorSize ev vermişler. Mutlu olacağınıza yalıtımı biz yaptırıyoruz hak mı bu diyorsun. Gerçekten insanlara yaranmak zor.
Ayrıca kışın evi soğuk olan herkeS aylarca anasında kaynanasında kalmıyor. Henüz çocuğunuzda yokmuş. Alın battaniyeyi girin altına Işın'ın romantik romantik. Bunun için bile beklentiye girmişsiniz. Mutlu olmak istiyorsanız maziyi unutun. Ona şu yapıldı bana yapılmadıyla senelerinizi hiç etmeyin.
Ama bu sana yetmiyor.Kesinlikle çok doğru söylüyorsun bizde bunu sık sık söylüyoruz basiretsiz bağlandı resmen çok şükür ki eşim iyi ve nankör değil
Bize düşüne biz çok şükür layığıyla yaptık kızına gelinliği o almadı düğünü o yapmadı vb. daha birsürü şey var hiçbirşey yapılmadı deyip resmen yalan söylediBu sorgulamayı eşiniz yapsa bir nebze anlaşılabilir belki ama siz evin kızıyla kendinizi neden kıyaslıyorsunuz ki? Kayınvalidenizin bu kıyaslamaya olası cevabı: " Ben kızıma yaptım, sana da annen yapsın" olurdu sanırım.
Evi dede almış sağolsun o almasaydı ortada bir ev yoktuBir de size ev almışlar ya siz omlara ev alsaydınız? Bak mesela biz kaynıma ev aldık. Umursamazın teki ama kardeştir, bir şey diyemem.
Siz de demeyin kimsenin arasını huzurunu bozmayın.
Eşim düğünde gelenleri annesinin aldığına inanmıyor görenler var kardeşimin bir kuruşuna dokunmadı diyor hatta bir mevzu olmuştu düğünden sonra düğüne gelmeyenler sana hayırlı olsuna geleceklerdi sen müsait değilsindir diye bana çağırdım hediyeleri ben aldım dedi eşimin önünde böylece herşeyi söylemiş oldu sanırımsiz bunları kafanıza takmayın ,eşiniz taksın ,her ailenin kendi içinde bir dinamiği var ,bende kardeşimle neler yaşadım ,söylemek yerine kendimi kolluyorum çünkü kendimi paralasam değişmez
Alınan alınmayan, yapılan yapılmayan her ne ise neden kıyaslıyorsunuz? Kendinizi onunla kıyaslamaktan vazgeçin. Kızı evlenirken imkanları daha iyiydi belki, düğün sizinki gibi kısa zamanda olmamıştı, hazırlıklara vakti vardı, ya da kadın bunu uygun gördü. İrdeleyip kıyaslamak sadece sizi mutsuz edecek.Bize düşüne biz çok şükür layığıyla yaptık kızına gelinliği o almadı düğünü o yapmadı vb. daha birsürü şey var hiçbirşey yapılmadı deyip resmen yalan söyledi
Siz severek evlenmişsin ama biz görücü usulü evlendik ve herşeyin en güzeli olacağını vaadettiler.Biz eşimle söz, nişan, düğün herşeyimizi kendimiz yaptık sizin saydığınız takılar balayı a dan z ye herşey kimsede şuan üzerimizde söz hakkı sahibi değil. Nacizane size de aynı şeyleri tavsiye ederim. Beklentisiz olursanız daha az üzülürsünüz. Kimse de size hiç bir konuda bir öneride bile bulunamaz kafanız daha rahat olur.
Eşimde yabancı kalıyor sanırım onlara göreGayet adil. Gorumceniz onlarin kizi, ama siz yabancisiniz.
Eşimi sevmesem gerçekten herkese hakettiği cevabı verirdim tek kelime etmedimAma bu sana yetmiyor.
Çünkü , eşini sevmiyorsun.
Boşanmayacaksan, psikolojik destek almanı oneriyorum. Sana kk bı şey yapamaz.
İnanın öyle değil ortada çok büyük haksızlıklar var ve onlar hiçbirşey yapmamış gibi davranıyorlarBoşu boşuna kendini dolduruyorsun
Evet kızına herşeyi layık gördü Allah sorsun hesabını ne diyeyimAlınan alınmayan, yapılan yapılmayan her ne ise neden kıyaslıyorsunuz? Kendinizi onunla kıyaslamaktan vazgeçin. Kızı evlenirken imkanları daha iyiydi belki, düğün sizinki gibi kısa zamanda olmamıştı, hazırlıklara vakti vardı, ya da kadın bunu uygun gördü. İrdeleyip kıyaslamak sadece sizi mutsuz edecek.
Görücü usulü evlenmeyincede beklenti oluyor .Karsi tarafin huyunu bilmeden dusmussunuz.Görücü usulü evlendiğim için bekledim herşeyin en güzeli dendi ama ortada herşey üzülmesin diye salak durumuna düştüm
Eşim düğünde gelenleri annesinin aldığına inanamıyor yada inanmak istemiyor.Ben görücü usulü evlendiğim için bekledim onlar yapacağız dediler güzel şeyler vaadettilerKardeşler takmıyorsa size ne?! Şu an sizin rızkınızı alıyorlar mı? Hayır, eee o zaman sorun ne? Herkes düğününü kendisi yapıyor. Kayınpederimin kaynanamın bir kuruşu yoktur düğünümde.
Boş boşa kendinizi doldurmayın yazık.
Tabiki en guzelini kizna layik gorecek.En guzel kendi kızı olcak .Alisacaksiniz bu duruma evladı o sonucta.Kizlar daha koymetli oluyor annelerin yanindaEvet kızına herşeyi layık gördü Allah sorsun hesabını ne diyeyim
Onlar yapacağız dediler eşim bana birşey vaadettiler onlara güvendi sonuç ortadaGörücü usulü evlenmeyincede beklenti oluyor .Karsi tarafin huyunu bilmeden dusmussunuz.
Ne alakası var görücü usulü evlendiğim için bekledim diyorsunuz sürekli? Görücü usulü evlenenlere Saray'lar altınlar mı veriyorlarmış? Unutun gitsin, oldu bitti. Bence bi kursa falan yazılın..Eşim düğünde gelenleri annesinin aldığına inanamıyor yada inanmak istemiyor.Ben görücü usulü evlendiğim için bekledim onlar yapacağız dediler güzel şeyler vaadettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?