Kıskandığım için mi bu durumdayım?

Tabiki en guzelini kizna layik gorecek.En guzel kendi kızı olcak .Alisacaksiniz bu duruma evladı o sonucta.Kizlar daha koymetli oluyor annelerin yaninda
Bizim böyle bir mantığımız yok malesef ben abim için herşeyini yapıyorum yapacağımız inşallah çok çok güzel olacak herşey asıl geline kıymet verilmeli o aileden gibi bilmeli kendini ben elim eşimde mi el

Ne alakası var görücü usulü evlendiğim için bekledim diyorsunuz sürekli? Görücü usulü evlenenlere Saray'lar altınlar mı veriyorlarmış? Unutun gitsin, oldu bitti. Bence bi kursa falan yazılın..
Çünkü onlar yapacağız dedi siz yaparsınız demediler öyle olsaydı bizde ona göre hesap ederdik resmen bunun adı kandırmak

Bunların hepsi işsizliktentüm gün boş kalıyorsunuz ee kadın programları da tatile girdi görümceme bunu yaptılar bana Yok diye takıyorsunuz. Yahu o zaman bi zahmet zengin adamla evleneydin de sende fazla fazla yaptıraydın

Evlendi adam zengin değil görümcemin sadece ailesi insanmış.

Çünkü onlar yapacağız dedi siz yaparsınız demediler öyle olsaydı bizde ona göre hesap ederdik resmen bunun adı kandırmak
Ayyy kusura bakma da ben bu konudan ayrılıyorum yoksa hakaret edeceğim hoş olmayacak. Azıcık kitap oku belki ufkun falan genişler.

Siz severek evlenmişsin ama biz görücü usulü evlendik ve herşeyin en güzeli olacağını vaadettiler.
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü eşmin ailesi tarafından bana da aynı vaatlerde bulunuldu sizin için de olan olmuş bugune kadar olana yapacak pek bişey yok bundan sonrası için kimseye minnet etmemek en güzeli evinizi kendi imkanlarınızla tadilat yaptırarak biyerden başlamışsınız zaten. Bundan sonrada hiç kimsenin sizin hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. Eşinizle mutlumusunuz gerisini boşverin.

Kayınvalide evi temizlemek sosyal haklar filan söz konusu olunca modern olursunuz geline ev deyince bi gelenekçiliğiniz hortlayıverir. Herkes doğurduğu büyüttüğü evladını önde tutar kardeşim. Kayınvalideniz ne güzel kız evladına pozitif ayrımcılık yapmış eline sağlık. Aileniz de size yapaydı. Ayrıca görücü usulü evlendik deyip durduğunuza göre eşinize aşık olmamışsınız bi nevi bunun tazminatı gibi görüyorsunuz size alınması gerekenleri. Açık konuşucam evdeki yataktaki aşk eksikliğini evler takılar telafi edemez geçmiş olsun

Ailem kendine düşeni çok güzel yaptı eşim bile hep der bunu valla yaptığı ayrımcılığın hesabını o verecek ben değil beni yalanlarına inandırıp bu dünyada ikna etmek kolaydı.Yatakla ilgili yorum yapmıyorum çünkü bunu düşünmek hiçkimseye haddi değil iyi günler.

Geçmişi geçmişte bıraksana sen. O yapıldı bu yapılmadı ne kadar takıyorsun. Yarış halinde ve kıskançsın. Onun bunun hayatını kıyaslar durursan asla mutlu olamazsın.

Şimdi görümcemin eşi askere gitti ve o askere gitmeden kayınvalidemlerde odası hazırdı.Bu bize neden yapılmadı diyorum yaşadığımız sorunlardan dolayı olabilir ama evlat ya insan teklif bile etmez mi?
tum kis kayinvalidenlerde kalmak cok mu guzel olacakti? Ne guzel işte annenlerde kalmissiniz ve esin de kabul etmis. Daha.ne istiyorsun morsever?

Esinizle kizkardesini kiyaslamiyorlar ki sizinle kendi kizlarini kiyasliyorlar neticede
Bana yapılmayan onada yapılmadı ama takıları alıp cebe atmak sadece beni değil eşimide etkiledi yalan söyleyerek eşimi küçük düşürdüler o onlara güvendi onlarda o güvenin hakkını verdi.

Yalanlarına inandırıp ikna etti diyorsunuz. Siz eşiniz gönlünüze yattığı için mi evlendiniz yoksa evlenirken şunu şunu yaparız dedikleri için mi. Ben ikincisi olduğunu düşünüyorum ve cidden üzülüyorum sizin için. Böyle mutluluk olmaz.

abin için mi?
hani abin senin ailen değildi?

biri alıntılasın sevabına bu soru mu:))

Bir senedir kimse hiçbirşeye müdahale edemiyor zaten etselerde o salak yok sessiz kalmayacak

Geçmişi geçmişte bıraksana sen. O yapıldı bu yapılmadı ne kadar takıyorsun. Yarış halinde ve kıskançsın. Onun bunun hayatını kıyaslar durursan asla mutlu olamazsın.
Bazen diyorum eşimin ailesi hiç olmasaydı midemi bulundurarak başka birşey olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…