- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Benim de yok düğün,kına,nisan,doğum konuyu okuyunca bı üzüleyim halime dedim üzülemedim öyle umrumda değil.Kardeşler takmıyorsa size ne?! Şu an sizin rızkınızı alıyorlar mı? Hayır, eee o zaman sorun ne? Herkes düğününü kendisi yapıyor. Kayınpederimin kaynanamın bir kuruşu yoktur düğünümde.
Boş boşa kendinizi doldurmayın yazık.
Onlar " yenge hanım"a yapılmadı yalnız, kardeşinize yapıldı. Kardeşiniz bir başkası ile evlense yine yapılacaktı değil mi? Ailenizin çocukları arasındaki adaletsiz tutumunu eleştirin elbette ama elin kızının suçu ne bunda?Bizde de yenge hanima evlendiklerinde ailem tarafından ev verildi, araba alındı,yemekli düğün yapıldı. Ama ben kendi Evimi kendim aldım. Allah sağlık ve is guc versin herseyi yaparsiniz
Biz görücü usulü evlendik bu sebepten onlardan bekledim herşeyin en iyisi en güzeli dendi yoksa dediğim gibi bir iki yıl nişanlı kalırdık olurdu herşey benim sinirimi bozan benim uzak durmama anlam veremiyorlar birde gidip tebrik edeceğim sanırım onları.Aman boşver. Sen herşeyin en iyisini kendi emeğinle yap. Soran olursa da ben yaptım dersin. Eşinin ailesi de olsa yapmayabilir yani, yapsa güzel olur da yapmıyorsa da boş ver yapmasın size bir şey
Görücü usulü evlendiğim için bekledim herşeyin en güzeli dendi ama ortada herşey üzülmesin diye salak durumuna düştümUani bence beklenti icinde olmaniz kirilmaniz abes olur.Belli ki bu insanlar gorgusuz tipler.Kendini yormanin ne anlami var ? Seni cagirmadi diye de alinma birak cagirsa yapissa daha kotu.
Valla bizi kullanma ihtimalini çoktan unuttular bile ben asla böyle bir fırsat vermemokuyunca kıyamadım ama maalesef kayınvalidelik demek gelini kızıyla kıyaslamak, geline mümkün olduğunca köstek olmak, gelini mutlu edebilecek desteklerden kaçınmaktan ibaret. Yapabilecek bi şey yok bizde böyle diyerek sizi umursamamaya devam edecekler ama her fırsatta da eşinizi kendi işlerine geldiği gibi kullanmaya çalışacaklar..çok önemsemeyin bence onları sessizce kenardan izleyin ben şahsen böyle yapıyorum
Beklenti sebebim görücü usulü evlenmekten oldu yoksa severdim birini nr yaparsa bu kadar derdim onlar resmen kandırdılar bizi yaYok,Allah size versin ondan bundan beklentilere girmeyin,üzülen siz olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?