• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskandığını belli etmek?

bir şey yapmayayım ama değil mi?
kızın bariz bir tavrı yok, hani direkt konuşma dersem suçlu ben olurum

Evet hatta bu tavır nedense daha da rahatsız etti sanki sürekli hayatımıza dahil olmaya çalışıyor gibi

Bence o kızdan hoşlanmadığını erkek arkadaşına söylemelisin artık, kıskanır gibi değil tabi.
sevgilin de sana değer veriyorsa artık onu anlatmamaya başlar

Bana da sevgilim saf, masum anlamıyor mu acaba diyordum ama bi durum olunca normalde kendisine yapılmasını normal gördüğü bir davranışı başka bir erkek yapınca; gözüm tutmadı neden böyle davranıyor diyor hemen. Ben de mecburen gözlemleyeceğim zaten. Haklısınız ben naparsam yapayım yapacaksa yapar.
Sana bir şey söyleyeyim en saf erkek bile bu konularda çakaldır emin ol. Ayrıca sen bir yerde yanlışsın, sanki sürekli kız sevgilinin peşinde gibi düşünüyorsun ama bence onların ilişkisinde herşey karşılıklı, zira işe yeni giren güzel, karıyerli, zeki bir genç kadın yüz bulmadığı, yeşil ışık almadığı adama ilgisini belli etmekten çekinir, çünkü sert tepki almaktan iş yerinde zor duruma düşmekten, iş arkadaşlarının gözünde düşeceği durumdan çekinir. Bence kıza bilenmekten vazgeç çünkü bu iş sevgilinde biter. Ben senin yerinde olsam, madem erkek arkadaşın iki günlük kızla seni rahatsız eder şekilde gözüne gözüne sokuyorsa , sende onu sallama, kendi keyfine bak, gez, toz, sosyalleş ve erkek arkadaşının hayatına karışmasına müsade etme. Erkekler başka türlüden anlamıyor çünkü, sen o kızla ilgili her konu açtığında suçlu sen olacaksın, hatta gidip o kızla seni aldattığında bile fatura sana kesilecek, sen huzur vermedin sen ittin diye, hiçbir erkek kendi şerefsizliğini kabul etmez.

29 yaşındayım. Çok dolu dolu bir aşk hayatım oldu ama hiç kiskanclik yasamadim ya.
Bilmiyorum. Kıskanmak değil de , hoşuma gitmeyen durumlar olduğunda da genelde esprili bir dille söylerim.
mesela (eski) sevgilimin beş yıldır görmediği eski bir yakın arkadaşı aniden ortaya çıkıp bir bahaneyle evine çağırmıştı. Sanırım bizim bulduğumuz bir kediyi sahiplenecekti,o vesileydi. Geçmiş zaman unuttum. O zmaan mesela eski sevgilim sabahtan kızın evine gitmişti, saat 3-4 olmuşken hala 'annesi sütlaç yaptı kaldım, köfte kizartti bekledim' falan deyince bozulup espriye vurup rahatsızlığımi dile getirmiştim. Ama dalga geçer şekilde.
Daha sonrasında kız benle arkadaş oldu,bende falan kaldı hatta😂🙈 rahatsız olacağım bir durum kalmadı.
Benim sevgilim beni birinden kiskanirsa da (ki hiç huyları değildir) mümkünse fikrini kendine saklasın isterim. Salak değilim ya,benden hoslanan insani anlıyorum elbet. Eğer buna rağmen arkadasligimi surduruyorsam sevgilimin o çocuğu kıskanıp bana çatması -gorusme demesi falan degil beni terketmesi gerekir. Bence doğru olan budur.

ben olsam söylerim bazı seyleri biriktirince sen daha cok zarar görürsün, olay bir nihayete erene kadar strese girmektense surekli kendi icinde dusunup dusunup, söyle o da kendine göre bir acıklama yapsın
Kızın tavrı değil çocuğun sürekli kızdan bahsetmesi sorun,hayırdır neden sürekli bu kızdan bahsediyorsun ? Diye sormalısın bence
Neden başka bir kız arkadaşı değilde özellikle bu kız? İş arkadaşı olduğundan olayların içinde yer alacak ve birşeyler paylaşırken adının geçmesi de normal. Sizi kızın sevgilinizden hoşlandığını düşünmeye iten neden tam olarak nedir?
Tahminimce bu kız bir tık daha güzel diğerlerinden ve sıcak bir yapısı var. Yani doğası dikkat çekici.
Bence o kızdan hoşlanmadığını erkek arkadaşına söylemelisin artık, kıskanır gibi değil tabi.
sevgilin de sana değer veriyorsa artık onu anlatmamaya başlar
Bu konuyu açtıktan bir süre sonra ismini sürekli duymaktan rahatsız olduğumu söyledim, başta işte konusu geçiyor şu bu dedi, ben de bana söylediği şeyleri söyledim alakasız yani ilişkimize yeni biri katılmış gibi onu duymaktan sıkıldım tarzı tamam dedi. sonra unutup yine bahsetmeye başladı sert çıktım. O da tamam haklısın ama seni biliyor o niyetle bakmaz diyor.

Sevgilimin tavrından rahatsızım ama kızdan da rahatsız olma nedenim en başta ilk samimiyetleri dahil anladığım kızın ona fazla samimi yaklaşması, iş yerindeki en oturaklı kişiymiş şöyleymiş böyleymiş iltifatlar gerekli gereksiz her seyi sevgilime sorması. Yan yanayken sıkılınca sevgilimin telefonuna bakarım yakın zamanda bakmadım ama daha önce baktığımda kız üst üste gerekli gereksiz bi sürü mesaj atmış işle alakalı veya başka şeyler bunların arasına da iltifat sıkıştırmış.sevgilim de iyi bi arkadas oldun sağol demiş.

Hayır. Söyleme. Dostunu yakın düşmanını daha yakın tut. Arkadaş ol. Sevgili olduğunuzu iyice görsün. Bunu yaparken ne kadar iyi hissetmeseniz de bunu yapmak en iyi çare.
Başıma bir kaç kez geldi. Çözüldü. Eşimle sevgiliyken de nişanlıyken de bir kaç kız vardı yaklaşıp duran. Sonrasında hiç biri kalmadı.
Saçma. Adam uzaklaştırsın.

Bu konuyu açtıktan bir süre sonra ismini sürekli duymaktan rahatsız olduğumu söyledim, başta işte konusu geçiyor şu bu dedi, ben de bana söylediği şeyleri söyledim alakasız yani ilişkimize yeni biri katılmış gibi onu duymaktan sıkıldım tarzı tamam dedi. sonra unutup yine bahsetmeye başladı sert çıktım. O da tamam haklısın ama seni biliyor o niyetle bakmaz diyor.

Sevgilimin tavrından rahatsızım ama kızdan da rahatsız olma nedenim en başta ilk samimiyetleri dahil anladığım kızın ona fazla samimi yaklaşması, iş yerindeki en oturaklı kişiymiş şöyleymiş böyleymiş iltifatlar gerekli gereksiz her seyi sevgilime sorması. Yan yanayken sıkılınca sevgilimin telefonuna bakarım yakın zamanda bakmadım ama daha önce baktığımda kız üst üste gerekli gereksiz bi sürü mesaj atmış işle alakalı veya başka şeyler bunların arasına da iltifat sıkıştırmış.sevgilim de iyi bi arkadas oldun sağol demiş.
Sorun sevgilinde işte sevgilin o kıza net tavır koymuyor.Ben sert bir insanımdır.Böyle bir şeyden şüphelensem direk söylerim.Ya bana ondan bahsetme onunla arana çizgi çek ya da ayrılalım derim.Çocuk şimdi kendini iki kız tarafından paylaşılamayan bir erkek olarak görüyor.Birinizi kaybedeceğini anlasa o zaman esas tavrı ortaya çıkacak

Sana bir şey söyleyeyim en saf erkek bile bu konularda çakaldır emin ol. Ayrıca sen bir yerde yanlışsın, sanki sürekli kız sevgilinin peşinde gibi düşünüyorsun ama bence onların ilişkisinde herşey karşılıklı, zira işe yeni giren güzel, karıyerli, zeki bir genç kadın yüz bulmadığı, yeşil ışık almadığı adama ilgisini belli etmekten çekinir, çünkü sert tepki almaktan iş yerinde zor duruma düşmekten, iş arkadaşlarının gözünde düşeceği durumdan çekinir. Bence kıza bilenmekten vazgeç çünkü bu iş sevgilinde biter. Ben senin yerinde olsam, madem erkek arkadaşın iki günlük kızla seni rahatsız eder şekilde gözüne gözüne sokuyorsa , sende onu sallama, kendi keyfine bak, gez, toz, sosyalleş ve erkek arkadaşının hayatına karışmasına müsade etme. Erkekler başka türlüden anlamıyor çünkü, sen o kızla ilgili her konu açtığında suçlu sen olacaksın, hatta gidip o kızla seni aldattığında bile fatura sana kesilecek, sen huzur vermedin sen ittin diye, hiçbir erkek kendi şerefsizliğini kabul etmez.
Ünlü bir söz der ki;
Sevdiğini serbest bırak dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
Ben de çok sıkıldım artık buna kafa yormuş olmam bile canımı sıkıyo dediğiniz gibi keyfime bakıcam

Sorun sevgilinde işte sevgilin o kıza net tavır koymuyor.Ben sert bir insanımdır.Böyle bir şeyden şüphelensem direk söylerim.Ya bana ondan bahsetme onunla arana çizgi çek ya da ayrılalım derim.Çocuk şimdi kendini iki kız tarafından paylaşılamayan bir erkek olarak görüyor.Birinizi kaybedeceğini anlasa o zaman esas tavrı ortaya çıkacak
Arkadaşım diyor, aynı iş yerindeyiz bozuşursak beni etkileyecek diyor ama mesafesine dikkat edeceğini ve artık ondan bahsetmeyeceğini söyledi. Eğer hala devam ederse ve mesafesini koyamazsa o zaman bakıcam duruma buraya yazarım gelişmeleri uzun sürecek muhtemelen ama takip eden olursa söyleyeyim

Ben belli ediyorum açıkçası hatta az öncede bunun için kavga ettik 😀 Adamı hayatından bezdirdim😀 az önceki konu da sosyal medyadan dolayı .beyfendi 2 kızla takipleşmeye başlamış.kızlarda allah sahiplerine bağışlasın güzeller maşallah 🧿😀. Neyse kıskanmak iyidir ama uzatmamak lazım .gitmeye meyilli erkek her türlü gider zaten.

29 yaşındayım. Çok dolu dolu bir aşk hayatım oldu ama hiç kiskanclik yasamadim ya.
Bilmiyorum. Kıskanmak değil de , hoşuma gitmeyen durumlar olduğunda da genelde esprili bir dille söylerim.
mesela (eski) sevgilimin beş yıldır görmediği eski bir yakın arkadaşı aniden ortaya çıkıp bir bahaneyle evine çağırmıştı. Sanırım bizim bulduğumuz bir kediyi sahiplenecekti,o vesileydi. Geçmiş zaman unuttum. O zmaan mesela eski sevgilim sabahtan kızın evine gitmişti, saat 3-4 olmuşken hala 'annesi sütlaç yaptı kaldım, köfte kizartti bekledim' falan deyince bozulup espriye vurup rahatsızlığımi dile getirmiştim. Ama dalga geçer şekilde.
Daha sonrasında kız benle arkadaş oldu,bende falan kaldı hatta😂🙈 rahatsız olacağım bir durum kalmadı.
Benim sevgilim beni birinden kiskanirsa da (ki hiç huyları değildir) mümkünse fikrini kendine saklasın isterim. Salak değilim ya,benden hoslanan insani anlıyorum elbet. Eğer buna rağmen arkadasligimi surduruyorsam sevgilimin o çocuğu kıskanıp bana çatması -gorusme demesi falan degil beni terketmesi gerekir. Bence doğru olan budur.
Aslında ben başta da kızın samimi davrandığını düşünmüştüm anlattıklarından ama pek umursamamıştım. Aslında sorun sevgilimin de onu umursaması ve sürekli lafını geçirmesi. Kız isterse aşık olsun sevgilim sallamasa ben de umursamazdım.

Ben belli ediyorum açıkçası hatta az öncede bunun için kavga ettik 😀 Adamı hayatından bezdirdim😀 az önceki konu da sosyal medyadan dolayı .beyfendi 2 kızla takipleşmeye başlamış.kızlarda allah sahiplerine bağışlasın güzeller maşallah 🧿😀. Neyse kıskanmak iyidir ama uzatmamak lazım .gitmeye meyilli erkek her türlü gider zaten.
Bu çocuk değil ki nereye çekersen oraya gitsin. Takip etmek istiyorsa eder. Demek ki yanlış bir şey değil ona göre.

Bu çocuk değil ki nereye çekersen oraya gitsin. Takip etmek istiyorsa eder. Demek ki yanlış bir şey değil ona göre.
Bu biraz çiftlerin ilişki dinamiklerine bağlı. Beyefendi her şeyin içindeyse, kadına nefes aldırmıyorsa, kendine gelince de zırlamayacak.

ben aslında başta da dediğim gibi her duygumu açıkça ifade etme taraftarıyım ama kendi açımdan bakınca sürekli kıskanılmak hoşuma gidiyor evet ama bu aynı zamanda karşı tarafı insanın gözünde küçültüyor da gibi sanki cepte oluyoruz. Cool durunca önemli olan benim havası oluşuyor ama en azından benim için hep öyle durmak mümkün olmuyor :D tabi şu da önemli yukarda arkadaşın dediği gibi ilişki dinamikleri, eğer o da size bu şekilde davranıyorsa bi sorun yok :D

ben aslında başta da dediğim gibi her duygumu açıkça ifade etme taraftarıyım ama kendi açımdan bakınca sürekli kıskanılmak hoşuma gidiyor evet ama bu aynı zamanda karşı tarafı insanın gözünde küçültüyor da gibi sanki cepte oluyoruz. Cool durunca önemli olan benim havası oluşuyor ama en azından benim için hep öyle durmak mümkün olmuyor :KK70: tabi şu da önemli yukarda arkadaşın dediği gibi ilişki dinamikleri, eğer o da size bu şekilde davranıyorsa bi sorun yok :KK70:
Neden cepte olalım ki .. ciddi bir olayını görsem terkederim oda bunu biliyor. 😀 karakter meselesi biraz aslında benim ki okadar kıskanç değildir mesela ama benim huyum bu. Yani başta bir biliyorsa karşı daki sonradan neden öylesin falan diyemez bence .

Güncelleme: Bilin bakalım ne oldu :) Kız sevgilime en başta ondan hoşlandığını ancak sevgilisi olduğu için vazgeçtiğini, artık arkadaşı olarak gördüğünü bu konuda rahat olması gerektiğini, sevgilisi olan birinin peşinden koşmayacağını ancak söylemeden de geçemeyeceğini söylemiş:) ısrarla su an arkadasım olarak görüyorum demiş, ilk günler hoşlanıyordum demiş. Niyet gayet açık bana kalırsa.
Baya haklıymışım yani. Hangi niyetle bir insan hala gidip bunu söyler ki?
Sevgiliniz kızdan bunu istemiş olabilir mi?

Back
X