kıskandım hepsini

peki erkeklerin bakış açısı 4 yıldır hoşlandığım çocuk o arkadaşımı seviyor :(

bence o erkeğinki sevmek falan değil hoşlanmak.hissettikleri duyguların farkında olmayan ergenlerin özetle geçiştirmesi veya kızı elde etmek için söylediği bir yalandır çoğu zaman sevmek..çoğu zaman sevdiği falan yoktur sadece cinselliktir düşüncesi ama seviyorum der gerçeği söyleyemez.bu yüzden de arkadaşını vazgeçilmez bir şekilde sevdiğine inanmıyorum ben şahsım adına, bir gün gelip geçecek bir heves sadece.ve belki sendeki güzelliği farkettikten sonra geçer bu heves kim bilir...

bence o erkeğinki sevmek falan değil hoşlanmak.hissettikleri duyguların farkında olmayan ergenlerin özetle geçiştirmesi veya kızı elde etmek için söylediği bir yalandır çoğu zaman sevmek..çoğu zaman sevdiği falan yoktur sadece cinselliktir düşüncesi ama seviyorum der gerçeği söyleyemez.bu yüzden de arkadaşını vazgeçilmez bir şekilde sevdiğine inanmıyorum ben şahsım adına, bir gün gelip geçecek bir heves sadece.ve belki sendeki güzelliği farkettikten sonra geçer bu heves kim bilir...

inşallah fark etmesi için herşeyi yapa cam

canım bunu onlar gıbı nasıl olurum dıye sorman bencede pek doğru değil, şahsen bende kımse gıbı olmaya calısmam.. ama bunun yerıne bakımını yap, kendını değiştir kendıne özgü şeylerin olsun, ve en önemliside kişilik,, sağlam bır karaktere sahıp olmalısın :32:

herkes onları begendigi için bende öyle olsam benide begenirler diye düşünmüştüm ama yanlışmış teşekkürler :)

Giyim ve saç da insanı çok havalı ve dikkat çekici gösteriyor. Hele saç uzun ve sarıysa tamam Türk erkeğinin dibi düşer. Bazı kızları görüyorum öyle bir giyiniyorlark yani şu kış günlerinde bile az makyaj ve saçlarıyla ama giyimleriyle kendilerine baktırıyorlar. Ben sade giyinirim mesela hiç ööyle havalı, dikkat çekici giyinememişimdir. Bu da etkili olabilir. Bu kiloda kendini mutsuz hissediyorsan kendini fazla kasmadan yavaş yavaş kilo verebilirsin. Sporla beraber ne olcekki :) Yanlız kızlara bakıp bende öyle zayıf olcam diye hızlı kilo vermemini önririm hızlı kilo verince yüz çok çöküyor...

bir zayıflasam tamamdır kıyafet çokk :)

Fazla kilolarini ver, vucudunu forma sok.
Gerisi corap sokugu gibi geliyor. Kendine hos kiyafetler alirsin.
Yuzune de makyaj sever misin bilmem ama, hafif makyaj yapabilirsin. Ille de para dokmeye gerek yok. Duzgun alinmis kaslar, kendine yakisan sac modeli ve kiyafetler de isini gorur.
Baskasi gibi olcam diye cikma bu yola. Kendi guzelligini kendin yarat. Baskasi gibi degil, farkli, kendine ozgu guzel ol.
Sevdigin kisiyi elde etme konusuna gelince, bunun garantisi yok. Zorlamayla da olmaz. su zamana kadar sevmediyse, bundan sonra dis goruntun degisti diye sevecek diye birsey yok. Ha dikkatini cekebilirsin, begenmeye, ilgi duymaya da baslayabilir. Sen yine de o konuda fazla beklentiye girme.

ben degişecem ve oda beni seçecek seçtiği günde buraya yazıcam ):

derdini okuyunca bir an kendimi gördüm . ama yıllar öncesinden ....
ortaokul hatta ve hatta lisede dahil tam bir hic kimse tarafından dikkat cekmeyen bir kızdım .kapalıda degildim ama bir bol kot pantolan giyerdim üzerine dizlerime gelen ,kolları nerdeyse dirsegimden asagıda tisörtler giyerdim. arkadaslar pompisko babanın mı o derlerdi :9: zaten makyaj yapamazdım o yasta ama saclarımda toplardım ,bir gün düzlestirip yada bi sekil vererek okula gittigimi hatırlamam. erkek arkdasının e sini bilmedim. anca ders calıstır, erkekler sadece sınavlarda yanıma oturmaı cok isterdi :9::9:
sonra bana ne olduysa üni. de oldu .hani derler ya üni. ye bi kapagı at, gerisini bosver diye ... üni.de gerckten cok dikkat cekiciydim .cünkü kendimi fizigimi kesfettim .bir defa giyim tarzımı degistirdim .sende modayı takip et bence .saclarımı boyatım ,sürekli bakımlıydım .makyajım hafif de olsa hep vardı. bakkala bile terlikle gitmedim .cesit cesit kıyafetim vardı ama cogu markasızdı . bir de kendimi sosyal anlamda grlistirdim .böyle böyle zaten kendine güvenin gelir . bir d bence biraz havalı davran .

derdini okuyunca bir an kendimi gördüm . ama yıllar öncesinden ....
ortaokul hatta ve hatta lisede dahil tam bir hic kimse tarafından dikkat cekmeyen bir kızdım .kapalıda degildim ama bir bol kot pantolan giyerdim üzerine dizlerime gelen ,kolları nerdeyse dirsegimden asagıda tisörtler giyerdim. arkadaslar pompisko babanın mı o derlerdi :9: zaten makyaj yapamazdım o yasta ama saclarımda toplardım ,bir gün düzlestirip yada bi sekil vererek okula gittigimi hatırlamam. erkek arkdasının e sini bilmedim. anca ders calıstır, erkekler sadece sınavlarda yanıma oturmaı cok isterdi :9::9:
sonra bana ne olduysa üni. de oldu .hani derler ya üni. ye bi kapagı at, gerisini bosver diye ... üni.de gerckten cok dikkat cekiciydim .cünkü kendimi fizigimi kesfettim .bir defa giyim tarzımı degistirdim .sende modayı takip et bence .saclarımı boyatım ,sürekli bakımlıydım .makyajım hafif de olsa hep vardı. bakkala bile terlikle gitmedim .cesit cesit kıyafetim vardı ama cogu markasızdı . bir de kendimi sosyal anlamda grlistirdim .böyle böyle zaten kendine güvenin gelir . bir d bence biraz havalı davran .

benim gibi olanlarda varmış :) bu güzel anılarını paylaştığın için teşekkürler

Back
X