çünkü kıskanılmak hoşuma gidiyor çoğu bayan gibi ruhumu okşuyor hem bazıları seven insan kıskanıp diip morallerimi bozuyor. bu arada arkadaşım mesel dışarı çıkıyorum eve geç gelsemde ooo sevgilim daha qezseydn diyor erkeklerle konuşmama hiiiç bişey demiyor kılık kıyafetime asla karışmaz bi sahiplenmede göremiyorm
çünkü kıskanılmak hoşuma gidiyor çoğu bayan gibi ruhumu okşuyor hem bazıları seven insan kıskanıp diip morallerimi bozuyor. bu arada arkadaşım mesel dışarı çıkıyorum eve geç gelsemde ooo sevgilim daha qezseydn diyor erkeklerle konuşmama hiiiç bişey demiyor kılık kıyafetime asla karışmaz bi sahiplenmede göremiyorm
Evet bence de dozunda olduğu sürece kıskanılmak güzel bir şey çünkü bize sevildiğimizi sahiplenildiğimizi gösterir. Tabi dediğim gibi dozunu kaçırmadan.
Malesef bu biraz da adamın karakteriyle ilgili, kimi erkek en kıskanılmayacak saçma şeyleri kıskanıyor, kimisi de çok sevse bile belki biraz da aşırı güvendiği için rahat oluyor ve kıskanmıyor. Yani beraber olduğunuz erkeğin karakteri çok önemli.
Ufak tefek kıskandırma tüyoları varsa ben de öğrenmek isterim ama
istersen çiçek evinden kendine bir çiçek sipariş et. gizli hayranından geldiğini söyle..
komşu teyzenizin sizi torununa istediğini söyle..
falanca kişi filanca ile tanıştırmak isitormuş de...
ama bunların çok kıskanç birine asla deme tüm hayatın kısıtlanır :)
süslen püslen çok önemli rendavun varmış gibi alışverişe git. çok ilitifat aldığını söyle..
çiçek haricinde diğerleri başıma gelenler eşim bu yüzden beni annemsiz yada kayınvalidemsiz bir yere yollamıyor