Kiskanilmiyorum

yorgunbitkin88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
178
103
103
Iyi aksamlar,

Allah’im baska dert vermesin benim bir sorunum var kendimi KADIN gibi hissetmiyorum. 40 ka dogru gidiyorum ve 150+ kiloyum. Erkek arkadasim olmadi, begenen ama benim red ettigim olmadi, görücü olmadi. Universite okudum, guzel bir yerde calisiyorum ama begenilmiyorum.

Geçenlerde markette bir cocuk annesine « anne ben bu kadindan korktum » dedi cok kötü hissetim galiba canavar gibi duruyorum.

Yan komsum (adam 47 yaslarinda) ile apartman yöneticiligi yapiyoruz. Her ay onun evinde bulusuyoruz genelde aksam is cikisi. Esi evde oluyor ama hic yanimiza gelmiyor ya mutfakta ya odasinda. Yani bu adamla her ay 1-2 saat yanliz kaliyoruz insan kiskanmazmi esini ben rahatsizim o degil. Demek kiskanilmaya bile degmiyorum. Insan miyim bilmiyorum zaten kilomdan dolayi takan yok.

Sacma belki ama aklima takiliyo.

Bu arada yarin diyetisyene gidiyorum belki bu sefer olur. Ameliyat olamam bagirsak hastaligim var doktor önermedi…

Neden sizi kıskansın?

Boyunuz çok iyi biraz kilo verirseniz iyi olur bence..

Son düzenleme:
Bağırsaklarınızda ne gibi bir sorun var?

Kilo verebilirsiniz 150 kilo dogmadiniz sonucta kilo veren bir suru insan var istedikten sonra. Caresiz bir dert degil yani.
Ayrica ben de eşimi kiskanmam karsidaki kadin Miranda Kerr filan degilse ki (eşim onu begenir de baya) kilosundan bagimsiz yani zayifta olsa sallamam.
Ayrica diyelim ki oldu da Miranda geldi bizim salona oturdddduuuu kiskancliktan ölsem karsidaki kadina da esime de bunu belli etmeyecek kadar zekiyim cok sukur.

Ben 95 kilodan 1 senede 50ye düştüm, yemedim. Yemedim yemedim. Kuş kadar yedim. Ekmek şeker yemedim asla tek bir kere bile ödül denen şeyi tüketmedim. Sadece 2 öğün yedim ara öğün almadım. Bazı günler 1 öğün tek yedim.
Her gün saatlerce yürüdüm. Evde pilates yaptım.
İnsan isteyince olmayacak şey yok hanımefendi.
Ama diye başlayan hiçbir şeye inanmıyorum. Yaş geliyor artık sizce de başlamanız gerekmiyor mu?
Yemezseniz ölmezsiniz ama yerseniz hastalıklar peşinizi bırakmaz maalesef.
Bırakın şimdi kimse beni beğenmiyor naralarını. Çok düşünmek insanı tembelleştiren bir şeydir.
Düşünmeden başlayın..

Gecmeyen iltihap. Boyum 180 biraz kurtariyor
Benim görümcem de senin gibi 180 135 diyordu bence 150 vardı ameliyat oldu o çok veremedi çünkü yiyorum diye 2 paket cips yiyordu yine de 100 civarına indi. Farklı doktordan fikir al bunun durduğu yok 150 kilo olan 200de olur. Ayrıca b3n de kıskanmam kocamı

Neden sizi kıskanılması gerektiğini düşünüyorsunuz bu hiç sağlıklı degil. Milletin ne dedigine aldanmayın kendiniz için zayıflayın irade çok önemli. Zayıflama ilaçları kullanmayın sakın

Ama zaten konu içinde demişsiniz kadın gibi hissetmiyorum demek ki karşıdaki kişilerde öyle hissetmiyor, bunun kilo ile alakalı olduğunu da düşünmüyorum çünkü kilolu olup da fazla kadınsı hisseden kişilerde görüyorum. Sizin bu hissiniz davranışlarınıza da yansıyordur

kadının kafasında kocasıyla -kendi evinin salonunda- başbaşa olmanız yadırganacak bişey olsa
neden evde buluşuyorsunuz ne gerek var, apartmanda kamelya filan yok mu ya da dışarıda yer yok mu derdi, mesela. bu illa biri öbürünün üstüne atlıycak diye çekiniyor anlamına da gelmez, herkesin sosyal ilişki anlayışı farklıdır. kimi ne biliyim mesela araca da bindirmiyor kocasının yanına kimseyi.
bu kadın bu tarz düşünmeyen biri belli ki, takmıyor.

bunun sizinle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
ama sizin böyle şeyler düşünmeniz tuhaf. önce sağlığınızı gelecekte kilonun iyice dert olacağını filan düşünseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…