- 12 Ekim 2017
- 178
- 103
- 103
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Neden sizi kıskansın?Iyi aksamlar,
Allah’im baska dert vermesin benim bir sorunum var kendimi KADIN gibi hissetmiyorum. 40 ka dogru gidiyorum ve 150+ kiloyum. Erkek arkadasim olmadi, begenen ama benim red ettigim olmadi, görücü olmadi. Universite okudum, guzel bir yerde calisiyorum ama begenilmiyorum.
Geçenlerde markette bir cocuk annesine « anne ben bu kadindan korktum » dedi cok kötü hissetim galiba canavar gibi duruyorum.
Yan komsum (adam 47 yaslarinda) ile apartman yöneticiligi yapiyoruz. Her ay onun evinde bulusuyoruz genelde aksam is cikisi. Esi evde oluyor ama hic yanimiza gelmiyor ya mutfakta ya odasinda. Yani bu adamla her ay 1-2 saat yanliz kaliyoruz insan kiskanmazmi esini ben rahatsizim o degil. Demek kiskanilmaya bile degmiyorum. Insan miyim bilmiyorum zaten kilomdan dolayi takan yok.
Sacma belki ama aklima takiliyo.
Bu arada yarin diyetisyene gidiyorum belki bu sefer olur. Ameliyat olamam bagirsak hastaligim var doktor önermedi…
Yani o kadar cirkinim mi karisi beni kiskanmiyorAdamla her ay 1-2 saat yalnız kalıyorsunuz ve kıskanılmıyorum diye üzülüyorsunuz dogru mu okudum?
Benim esim olsa bir bayanla yanliz kalsin istememNeden sizi kıskansın?
Gecmeyen iltihap. Boyum 180 biraz kurtariyorBağırsakta ne sorunu var farklı ameliyat çeşitleri var bilmiyorum 150 kilo çok ciddi boy kaç?
Kadın gibi hissetmiyormuşsunuz (disil enerji 0)Yani o kadar cirkinim mi karisi beni kiskanmiyor
Bağırsaklarınızda ne gibi bir sorun var?Iyi aksamlar,
Allah’im baska dert vermesin benim bir sorunum var kendimi KADIN gibi hissetmiyorum. 40 ka dogru gidiyorum ve 150+ kiloyum. Erkek arkadasim olmadi, begenen ama benim red ettigim olmadi, görücü olmadi. Universite okudum, guzel bir yerde calisiyorum ama begenilmiyorum.
Geçenlerde markette bir cocuk annesine « anne ben bu kadindan korktum » dedi cok kötü hissetim galiba canavar gibi duruyorum.
Yan komsum (adam 47 yaslarinda) ile apartman yöneticiligi yapiyoruz. Her ay onun evinde bulusuyoruz genelde aksam is cikisi. Esi evde oluyor ama hic yanimiza gelmiyor ya mutfakta ya odasinda. Yani bu adamla her ay 1-2 saat yanliz kaliyoruz insan kiskanmazmi esini ben rahatsizim o degil. Demek kiskanilmaya bile degmiyorum. Insan miyim bilmiyorum zaten kilomdan dolayi takan yok.
Bu arada yarin diyetisyene gidiyorum belki bu sefer olur. Ameliyat olamam bagirsak hastaligim var doktor önermedi…
Benim görümcem de senin gibi 180 135 diyordu bence 150 vardı ameliyat oldu o çok veremedi çünkü yiyorum diye 2 paket cips yiyordu yine de 100 civarına indi. Farklı doktordan fikir al bunun durduğu yok 150 kilo olan 200de olur. Ayrıca b3n de kıskanmam kocamıGecmeyen iltihap. Boyum 180 biraz kurtariyor
Neden sizi kıskanılması gerektiğini düşünüyorsunuz bu hiç sağlıklı degil. Milletin ne dedigine aldanmayın kendiniz için zayıflayın irade çok önemli. Zayıflama ilaçları kullanmayın sakınIyi aksamlar,
Sebep?Benim esim olsa bir bayanla yanliz kalsin istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?