Kiskanilmiyorum

Peki şimdi nasılsınız? Kan değerlerinizz iyi mi kilonuzu koruyabilir musunuz?
Oooo ben kilo verdikten sonra sanki yeni bir ruh bedenime geldi. Tüm hastalıklarım dertlerim her şey bitti cin gibi oldum vallahi. Vitamin de kullandım tabi arada. Ama tüm hastalık hep kilodan. Sonra 2 kere gebe kaldım doğurdum falan filan derken birazcık kilom kaldı inşallah onu da veriyorum yavaş yavaş. Çünkü neden yapmayalım ki? Hep diyorum yemeyeceğiz. Ben çok aç kaldım ama mesela spor yapınca açlık hissim kayboluyordu o yüzden saatlerce yürürdüm oğlumu kanguruya koyup kucağımda. Akşam çok aç olurdum ama uyurdum sabah kalkar önce sporumu yapar sonra kahvaltımı yapardım.
Daha dinç daha zinde daha sağlıklı oldum.

Sonuna dogru sacmalamışsınız hanım efendi! Kadın kocasına güveniyor olamaz mı ? Neden durduk yere kriz yaratsın tövbe yarabii 150+ kilo 40 yaşlarındasınız ozamam zayıflayın kendiniz için bakım yapın biraz özgüvenli olursunuz! Bakımlı olmakta bazı şeyleri değiştirir.

Fakat son söylediğiniz çok ayıp. Kusura bakmayın.

Maşallah şimdi aldığınız Kiloyla kaç kilosunuz?

Herhangi bir operasyon olmadan değil mi? Tüp midelilerde yemiyor aç geziyor? Vitamin olarak neler kullandınız?

Bilale anlatır gibi olmuş

Ne kast ettiğini anlayabiliyorum. Ben altında yatan düşünceyi yazıyorum siz yüzeydekini.

Hayal falan etmiyorum adamla yanliz oldugum icin ben tedirgin oluyorum o rahat.
Niye tedirgin oluyorsunuz? Yan odada karısı varken üstünüze atlayacak hali yok ya adamın.

Eşin ne diyor Çok beğeniyorum mu diyor ay ben çok sinirlendim
Durup durup cok begeniyorum şu kadini demiyor ya da acip fotolarina filan bakmiyor da muhabbeti gectiginde begenilen unluler vs o zaman soylemisti cok begendigini eskiden beri.
Kiskanmiyorum cunku eşimin begeni tarzina uyuyorum gorunus olarak tabi ki Miranda Kerr e birebir benzemiyorum manken degilim de genel zevkine uyuyorum diyelim. Begendigini soyledigi ozelliklerin tam tersi görünen bi kadin olsam belkiiiii bir tık bozulabilirdim. Ha bazi insanlarin birden fazla farkli tarzi begendikleri de olur.

Kadınlığı madınlığı bosver 150kg olmak demek diyabet, kalp hastalığı derken bir avuç ilaç içmek demek acilen hareket etmeye başla, her gün en az 1 saat yürü bir de spor salonunda ders veren spor hocası bul. Boşver kadını madinı 150kg olmussun hanım abla aklın nerde

Canımın içi istedikten sonra yapamayacağınız şey yok. Benim teyzem tüp mide ameliyatı oldu ve o kadar zayıfladı ki inanamazsınız. İster diyetle ister ameliyatla bir şekilde gönlünüzdeki kiloya düşebilirsiniz. Yeter ki psikolojinizi bozup kendinize yüklenmeyin.

Kıskanmaması kadının özgüveninden kesinlikle yoksa aldatılmak hiçbir şeye bakmaz ne güzelliğe ne kiloya. Siz kendinize odaklanın yeter ki.

Maşallah şimdi aldığınız Kiloyla kaç kilosunuz?

Herhangi bir operasyon olmadan değil mi? Tüp midelilerde yemiyor aç geziyor? Vitamin olarak neler kullandınız?
Kız yok ben ilaç almaktan bile korkarım. Ameliyat falan herhangi bir operasyon olmadım. Ben şu an 62yim. 5 versem bana yeter:)
Vitamin de omega 1000 mg, d vit, selenyum falan kullanmıştım.

Beni anlamadiniz yani o kadar cirkinim ki kiskanilmaya bile degmem demek istedim

Siz kıskanılmak için bi hareket göstermemişsiniz ki bunca zaman.
Kendini sağlığını bile önemsemeyeni başkası niye önemseyip kıskansın ?

Adamda kötü bir niyet yok ama ben hic bir erkekle yanliz kalmadi alisik oldugum birsey degil. Yabanci oldugum bir durum yoksa uzerime falan atlicak biri degil

Siz kıskanılmak için bi hareket göstermemişsiniz ki bunca zaman.
Kendini sağlığını bile önemsemeyeni başkası niye önemseyip kıskansın

Evet ama dogudumdan beri boyleyim hic zayif olmadim. Yemek benim bagimliligim nasil esrar eroîn icenler birakamiyor bende oyleyim. Bu son aylar biraz dikkat ediyorum cunku diyabet ve tansiyon cikti ölümden korktum galiba

Cok guldum hanim abla sizden daha kucugum sizi biliyorum bu sitede bende uzun yillardir burdayim. 40 yasindayim demedim 40 ka dogru gidiyorum dedim ama daha 2-3sene var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…