- 25 Ekim 2018
- 3.864
- 6.973
- 158
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Rica ederim ,lütfen umutsuzluğa kapılmayın.Ben 170 boyundayım 116 kg den 77 ye indim diyet ile.inanın oluyor. Biz kadınız ,istersek her şeyi yaparızEvet beni cok iyi anlamisiniz tsk ederim
Evet bencede yaparizRica ederim ,lütfen umutsuzluğa kapılmayın.Ben 170 boyundayım 116 kg den 77 ye indim diyet ile.inanın oluyor. Biz kadınız ,istersek her şeyi yaparız
Oooo ben kilo verdikten sonra sanki yeni bir ruh bedenime geldi. Tüm hastalıklarım dertlerim her şey bitti cin gibi oldum vallahi. Vitamin de kullandım tabi arada. Ama tüm hastalık hep kilodan. Sonra 2 kere gebe kaldım doğurdum falan filan derken birazcık kilom kaldı inşallah onu da veriyorum yavaş yavaş. Çünkü neden yapmayalım ki? Hep diyorum yemeyeceğiz. Ben çok aç kaldım ama mesela spor yapınca açlık hissim kayboluyordu o yüzden saatlerce yürürdüm oğlumu kanguruya koyup kucağımda. Akşam çok aç olurdum ama uyurdum sabah kalkar önce sporumu yapar sonra kahvaltımı yapardım.Peki şimdi nasılsınız? Kan değerlerinizz iyi mi kilonuzu koruyabilir musunuz?
Sonuna dogru sacmalamışsınız hanım efendi! Kadın kocasına güveniyor olamaz mı ? Neden durduk yere kriz yaratsın tövbe yarabiiIyi aksamlar,
Allah’im baska dert vermesin benim bir sorunum var kendimi KADIN gibi hissetmiyorum. 40 ka dogru gidiyorum ve 150+ kiloyum. Erkek arkadasim olmadi, begenen ama benim red ettigim olmadi, görücü olmadi. Universite okudum, guzel bir yerde calisiyorum ama begenilmiyorum.
Geçenlerde markette bir cocuk annesine « anne ben bu kadindan korktum » dedi cok kötü hissetim galiba canavar gibi duruyorum.
Yan komsum (adam 47 yaslarinda) ile apartman yöneticiligi yapiyoruz. Her ay onun evinde bulusuyoruz genelde aksam is cikisi. Esi evde oluyor ama hic yanimiza gelmiyor ya mutfakta ya odasinda. Yani bu adamla her ay 1-2 saat yanliz kaliyoruz insan kiskanmazmi esini ben rahatsizim o degil. Demek kiskanilmaya bile degmiyorum. Insan miyim bilmiyorum zaten kilomdan dolayi takan yok.
Sacma belki ama aklima takiliyo.
Bu arada yarin diyetisyene gidiyorum belki bu sefer olur. Ameliyat olamam bagirsak hastaligim var doktor önermedi…
Maşallah şimdi aldığınız Kiloyla kaç kilosunuz?Oooo ben kilo verdikten sonra sanki yeni bir ruh bedenime geldi. Tüm hastalıklarım dertlerim her şey bitti cin gibi oldum vallahi. Vitamin de kullandım tabi arada. Ama tüm hastalık hep kilodan. Sonra 2 kere gebe kaldım doğurdum falan filan derken birazcık kilom kaldı inşallah onu da veriyorum yavaş yavaş. Çünkü neden yapmayalım ki? Hep diyorum yemeyeceğiz. Ben çok aç kaldım ama mesela spor yapınca açlık hissim kayboluyordu o yüzden saatlerce yürürdüm oğlumu kanguruya koyup kucağımda. Akşam çok aç olurdum ama uyurdum sabah kalkar önce sporumu yapar sonra kahvaltımı yapardım.
Daha dinç daha zinde daha sağlıklı oldum.
Bilale anlatır gibi olmuşİçinde bulunduğu durum derken ,ruh halinden ,ciddi kilo sorunundan ve kadınsı görünmediğinden dolayı içinde bulunduğu durumu kastettim.Yani çok kötü hissediyor ve nasıl anlatsın ,o derece kötü görünüyorum ki (ki kendince öyle hissediyor) insanlar beni eşi ile yalnız başka bir odada bırakabiliyor a getiriyor lafı.Eğer ; cazibeli,fit ,neşeli, kendine bakan ,öz güveni yüksek,kendini seven,beğenen biri olsaydı konu sahibi ,ona göre o adamın eşi de belki odaya sık girip çıkacaktı anlamında yazmış.Umarım anlatabilmişimdir. Konu sahibi kendini sevmiyor ,beğenmiyor kısaca .
Niye tedirgin oluyorsunuz? Yan odada karısı varken üstünüze atlayacak hali yok ya adamın.Hayal falan etmiyorum adamla yanliz oldugum icin ben tedirgin oluyorum o rahat.
Durup durup cok begeniyorum şu kadini demiyor ya da acip fotolarina filan bakmiyor da muhabbeti gectiginde begenilen unluler vs o zaman soylemisti cok begendigini eskiden beri.Eşin ne diyor Çok beğeniyorum mu diyor ay ben çok sinirlendim
Kız yok ben ilaç almaktan bile korkarım. Ameliyat falan herhangi bir operasyon olmadım. Ben şu an 62yim. 5 versem bana yeter:)Maşallah şimdi aldığınız Kiloyla kaç kilosunuz?
Herhangi bir operasyon olmadan değil mi? Tüp midelilerde yemiyor aç geziyor? Vitamin olarak neler kullandınız?
Neden tedirgin oluyorsunuz ki üstünüze mi atlicak?Hayal falan etmiyorum adamla yanliz oldugum icin ben tedirgin oluyorum o rahat.
Beni anlamadiniz yani o kadar cirkinim ki kiskanilmaya bile degmem demek istedimSonuna dogru sacmalamışsınız hanım efendi! Kadın kocasına güveniyor olamaz mı ? Neden durduk yere kriz yaratsın tövbe yarabii150+ kilo 40 yaşlarındasınız ozamam zayıflayın kendiniz için bakım yapın biraz özgüvenli olursunuz! Bakımlı olmakta bazı şeyleri değiştirir.
Fakat son söylediğiniz çok ayıp. Kusura bakmayın.
Adamda kötü bir niyet yok ama ben hic bir erkekle yanliz kalmadi alisik oldugum birsey degil. Yabanci oldugum bir durum yoksa uzerime falan atlicak biri degilBilale anlatır gibi olmuş
Ne kast ettiğini anlayabiliyorum. Ben altında yatan düşünceyi yazıyorum siz yüzeydekini.
Niye tedirgin oluyorsunuz? Yan odada karısı varken üstünüze atlayacak hali yok ya adamın.
Bunun cirkinlikle guzellikle alakasi yok. Karsinizdaki ciftin birbirine guvenmesiyle alakasi var.Beni anlamadiniz yani o kadar cirkinim ki kiskanilmaya bile degmem demek istedim
Siz kıskanılmak için bi hareket göstermemişsiniz ki bunca zaman.
Kendini sağlığını bile önemsemeyeni başkası niye önemseyip kıskansın
Cok guldum hanim ablaKadınlığı madınlığı bosver 150kg olmak demek diyabet, kalp hastalığı derken bir avuç ilaç içmek demekacilen hareket etmeye başla, her gün en az 1 saat yürü bir de spor salonunda ders veren spor hocası bul. Boşver kadını madinı 150kg olmussun hanım abla aklın nerde
Tamam haklisiniz ama dedigim gibi tecrubem yok ben insan sevdigini kiskanir diye dusundumBunun cirkinlikle guzellikle alakasi yok. Karsinizdaki ciftin birbirine guvenmesiyle alakasi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?