Kiskanilmiyorum

Kıskanılmıyorum deyince aklıma ben 22 yaşındayken o zamanlar iş bulamıyordum bir özel okulun servisinde çocukları servise bindirmek için hostes ablalığı yapmıştım servis şoförüde sanırım 30 lu yaşlarda bi abiydi. Karısı akşam benim resmimi görmüş bu neeee demiş ve bana mesaj atmıştı faceden yazmıştı bana genç ve bekar bir bayan oldugun için ben eşimle calismani istemiyorum sabahtan beri kavga ediyoruz boşanma aşamasına geldik kendine uygun başka bir iş bul kusura bakma yazmıştı ve instahramdan da istek atmıştı karısı bana daha 22 yaşında hiçbir günahım yokken böyle saçma bir olay yaşamıştım. Yani kıskanılmanın nesini istediniz anlamadım

Herkesin içi fesat değil benim patronun karısı da hiç kıskanmazdı. Kadın özgüvenli. Aldatsa bile bu sefer beni aldattığı kadına bak der siz yine içerlerdiniz. Bence zihninizi bir temizleyin önce kilo vermeye bakın. Sağlıklı olmak milletin sizi kıskanmasından daha önemli. Obezite ile baş etmek yaşlandıkça zordur.

Bence bir silkinip kendinize gelmeniz lazım. Diğer insanlardan ziyade sadece sağlığınız için bile bunu yapmalısınız.

Başkalarını, ilgiyi vb. boş verin ama sağlığınız için diyetisyeni, ya da kişisel sporu düzenli ve istikrarlı bir şekilde devam ettirin.

Son düzenleme:
Belli ki psikolojiniz bozulmuş her şeyin sizin dış görünüşünüzle ilgili olduğunu sanıyorsunuz ama normal sağlıklı bir ilişkide eşler birbirine güvenir ve özellikle bir işle ilgileniyorsa rahatsız etmez.

Ameliyat konusu için başka doktorlardan da görüş alın olmadı ozempic vb için doktorla görüşün bu kilolardan düşmek kolay değil sizi anlıyorum bu da bir hastalık ne kadar öyle görülmese de.

Gerçekten konu sahibinin ihtiyacı olan bir mesaj. İyi ki yazdınız

Kadın erkek ilişkilerinde kilo her şey demek değil. Ama aura, enerji, özgüven her şey. Siz kendinizi sevmedikçe, beğenmedikçe bu duruşunuza bile yansır. Bedeninizi gizlemeye çalışırsınız, dik durmazsınız, ayaklarınız yere sağlam basmaz. İmkanınız varsa bir psikologla görüşün. Belki yeme bozukluğunuz var farkında değilsiniz.

Peki şimdi nasılsınız? Kan değerlerinizz iyi mi kilonuzu koruyabilir musunuz?

Bence kendini ve içinde bulunduğu durumu iyice tasvir etmek için yazmış onu konu sahibi.
İçinde bulunduğu durumda anormal bir şey yok ki fanteziler devreye girmedikçe.

Yani bir insan yan odada apartman aidatı hesaplayan kocasını yanında kim olursa olsun kıskanmaz ruh hastası bir manyak değilse.

Yaydığımız bir enerji var ve inanın bu tüm değişkenlerden bağımsız bişey. Kendimi güzel ve iyi bulduğum zamanlarda resmen o enerjiyi hissedebiliyorum ve herkes hissediyor bence. Kendinizi önce kendinize beğendirmek zorundasınız. Sadece görünüşten bahsetmiyorum her anlamda... Sizin kendinizle ilgili yargılarınız acımasız bence. Ve son olarak "no pain no gain" diyorum, biraz zorlayın ve mümkün olan en iyi versiyonunuza kavuşun

Bu ara da ben de eşimi kıskanmam, kıskanılmaktan da çok rahatsız olurum. Sırf güzel diye veya KADIN diye birini eşten kıskanmak aşırı avam geliyor.

Son düzenleme:
1.80 boy çok iyi. 100 kilo bile fena durmaz. Bence sağlıklı bir şekilde 1 yılda baya kilo verebilirsiniz. Özgüveniniz de yerine gelir, gerisi çorap söküğü gibi yoluna girer. Ayrıca ne kilolu kadınlar var süslü, cilveli. Biraz da kişisel bir şey daha kadınsı olmak.

Evet Ozempic baslicam sanirim cunku seker ve insulin direnci var

İçinde bulunduğu durumda anormal bir şey yok ki fanteziler devreye girmedikçe.

Yani bir insan yan odada apartman aidatı hesaplayan kocasını yanında kim olursa olsun kıskanmaz ruh hastası bir manyak değilse.
İçinde bulunduğu durum derken ,ruh halinden ,ciddi kilo sorunundan ve kadınsı görünmediğinden dolayı içinde bulunduğu durumu kastettim.Yani çok kötü hissediyor ve nasıl anlatsın ,o derece kötü görünüyorum ki (ki kendince öyle hissediyor) insanlar beni eşi ile yalnız başka bir odada bırakabiliyor a getiriyor lafı.Eğer ; cazibeli,fit ,neşeli, kendine bakan ,öz güveni yüksek,kendini seven,beğenen biri olsaydı konu sahibi ,ona göre o adamın eşi de belki odaya sık girip çıkacaktı anlamında yazmış.Umarım anlatabilmişimdir. Konu sahibi kendini sevmiyor ,beğenmiyor kısaca .

Bağırsaktaki sorunun nedeni zaten beslenmedir muhtemelen. Ben olsam muhtemelen ameliyat olurdum. Diyet yapmak zor gebelikte ciddi bir diyet yaptım kısıtlayıcıydı. Doğum sonrası cozuttum asla dikkat edemiyorum. Yani bu sorunu profesyonel bi destek olmadan çözemezsiniz diyetle bile zor. Vücuttaki yağ endokrin bir organ ve obezinde üstündesin. 2 3 kilo alınca bile insan kendini mutsuz ve çirkin hissediyor kendine yaptığın düpedüz kötülük

Evet beni cok iyi anlamisiniz tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…