- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Kıskanılmıyorum deyince aklıma ben 22 yaşındayken o zamanlar iş bulamıyordum bir özel okulun servisinde çocukları servise bindirmek için hostes ablalığı yapmıştımIyi aksamlar,
Allah’im baska dert vermesin benim bir sorunum var kendimi KADIN gibi hissetmiyorum. 40 ka dogru gidiyorum ve 150+ kiloyum. Erkek arkadasim olmadi, begenen ama benim red ettigim olmadi, görücü olmadi. Universite okudum, guzel bir yerde calisiyorum ama begenilmiyorum.
Geçenlerde markette bir cocuk annesine « anne ben bu kadindan korktum » dedi cok kötü hissetim galiba canavar gibi duruyorum.
Yan komsum (adam 47 yaslarinda) ile apartman yöneticiligi yapiyoruz. Her ay onun evinde bulusuyoruz genelde aksam is cikisi. Esi evde oluyor ama hic yanimiza gelmiyor ya mutfakta ya odasinda. Yani bu adamla her ay 1-2 saat yanliz kaliyoruz insan kiskanmazmi esini ben rahatsizim o degil. Demek kiskanilmaya bile degmiyorum. Insan miyim bilmiyorum zaten kilomdan dolayi takan yok.
Sacma belki ama aklima takiliyo.
Bu arada yarin diyetisyene gidiyorum belki bu sefer olur. Ameliyat olamam bagirsak hastaligim var doktor önermedi…
Bence bir silkinip kendinize gelmeniz lazım. Diğer insanlardan ziyade sadece sağlığınız için bile bunu yapmalısınız.Iyi aksamlar,
Allah’im baska dert vermesin benim bir sorunum var kendimi KADIN gibi hissetmiyorum. 40 ka dogru gidiyorum ve 150+ kiloyum. Erkek arkadasim olmadi, begenen ama benim red ettigim olmadi, görücü olmadi. Universite okudum, guzel bir yerde calisiyorum ama begenilmiyorum.
Geçenlerde markette bir cocuk annesine « anne ben bu kadindan korktum » dedi cok kötü hissetim galiba canavar gibi duruyorum.
Yan komsum (adam 47 yaslarinda) ile apartman yöneticiligi yapiyoruz. Her ay onun evinde bulusuyoruz genelde aksam is cikisi. Esi evde oluyor ama hic yanimiza gelmiyor ya mutfakta ya odasinda. Yani bu adamla her ay 1-2 saat yanliz kaliyoruz insan kiskanmazmi esini ben rahatsizim o degil. Demek kiskanilmaya bile degmiyorum. Insan miyim bilmiyorum zaten kilomdan dolayi takan yok.
Sacma belki ama aklima takiliyo.
Bu arada yarin diyetisyene gidiyorum belki bu sefer olur. Ameliyat olamam bagirsak hastaligim var doktor önermedi…
Bence kendini ve içinde bulunduğu durumu iyice tasvir etmek için yazmış onu konu sahibi.Yan odada adamla ne yapmayı hayal ediyorsunuz ki kadın sizi kıskanacak? O nasıl bir fantezi dünyası bacım?
Gerçekten konu sahibinin ihtiyacı olan bir mesaj. İyi ki yazdınızKıskanılmıyorum deyince aklıma ben 22 yaşındayken o zamanlar iş bulamıyordum bir özel okulun servisinde çocukları servise bindirmek için hostes ablalığı yapmıştımservis şoförüde sanırım 30 lu yaşlarda bi abiydi. Karısı akşam benim resmimi görmüş bu neeee demiş ve bana mesaj atmıştı faceden yazmıştı bana genç ve bekar bir bayan oldugun için ben eşimle calismani istemiyorum sabahtan beri kavga ediyoruz boşanma aşamasına geldik kendine uygun başka bir iş bul kusura bakma yazmıştı ve instahramdan da istek atmıştı karısı bana daha 22 yaşında hiçbir günahım yokken böyle saçma bir olay yaşamıştım. Yani kıskanılmanın nesini istediniz anlamadım
Peki şimdi nasılsınız? Kan değerlerinizz iyi mi kilonuzu koruyabilir musunuz?Ben 95 kilodan 1 senede 50ye düştüm, yemedim. Yemedim yemedim. Kuş kadar yedim. Ekmek şeker yemedim asla tek bir kere bile ödül denen şeyi tüketmedim. Sadece 2 öğün yedim ara öğün almadım. Bazı günler 1 öğün tek yedim.
Her gün saatlerce yürüdüm. Evde pilates yaptım.
İnsan isteyince olmayacak şey yok hanımefendi.
Ama diye başlayan hiçbir şeye inanmıyorum. Yaş geliyor artık sizce de başlamanız gerekmiyor mu?
Yemezseniz ölmezsiniz ama yerseniz hastalıklar peşinizi bırakmaz maalesef.
Bırakın şimdi kimse beni beğenmiyor naralarını. Çok düşünmek insanı tembelleştiren bir şeydir.
Düşünmeden başlayın..
Eşin ne diyor Çok beğeniyorum mu diyor ay ben çok sinirlendimAyrica ben de eşimi kiskanmam karsidaki kadin Miranda Kerr filan degilse ki (eşim onu begenir de baya
İçinde bulunduğu durumda anormal bir şey yok ki fanteziler devreye girmedikçe.Bence kendini ve içinde bulunduğu durumu iyice tasvir etmek için yazmış onu konu sahibi.
Yan odada adamla ne yapmayı hayal ediyorsunuz ki kadın sizi kıskanacak? O nasıl bir fantezi dünyası bacım?
Evet Ozempic baslicam sanirim cunku seker ve insulin direnci varBelli ki psikolojiniz bozulmuş her şeyin sizin dış görünüşünüzle ilgili olduğunu sanıyorsunuz ama normal sağlıklı bir ilişkide eşler birbirine güvenir ve özellikle bir işle ilgileniyorsa rahatsız etmez.
Ameliyat konusu için başka doktorlardan da görüş alın olmadı ozempic vb için doktorla görüşün bu kilolardan düşmek kolay değil sizi anlıyorum bu da bir hastalık ne kadar öyle görülmese de.
İçinde bulunduğu durum derken ,ruh halinden ,ciddi kilo sorunundan ve kadınsı görünmediğinden dolayı içinde bulunduğu durumu kastettim.Yani çok kötü hissediyor ve nasıl anlatsın ,o derece kötü görünüyorum ki (ki kendince öyle hissediyor) insanlar beni eşi ile yalnız başka bir odada bırakabiliyor a getiriyor lafı.Eğer ; cazibeli,fit ,neşeli, kendine bakan ,öz güveni yüksek,kendini seven,beğenen biri olsaydı konu sahibi ,ona göre o adamın eşi de belki odaya sık girip çıkacaktı anlamında yazmış.Umarım anlatabilmişimdir. Konu sahibi kendini sevmiyor ,beğenmiyor kısaca .İçinde bulunduğu durumda anormal bir şey yok ki fanteziler devreye girmedikçe.
Yani bir insan yan odada apartman aidatı hesaplayan kocasını yanında kim olursa olsun kıskanmaz ruh hastası bir manyak değilse.
Evet beni cok iyi anlamisiniz tsk ederimİçinde bulunduğu durum derken ,ruh halinden ,ciddi kilo sorunundan ve kadınsı görünmediğinden dolayı içinde bulunduğu durumu kastettim.Yani çok kötü hissediyor ve nasıl anlatsın ,o derece kötü görünüyorum ki (ki kendince öyle hissediyor) insanlar beni eşi ile yalnız başka bir odada bırakabiliyor a getiriyor lafı.Eğer ; cazibeli,fit ,neşeli, kendine bakan ,öz güveni yüksek,kendini seven,beğenen biri olsaydı konu sahibi ,ona göre o adamın eşi de belki odaya sık girip çıkacaktı anlamında yazmış.Umarım anlatabilmişimdir. Konu sahibi kendini sevmiyor ,beğenmiyor kısaca .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?