Kiskanilmiyorum

Ben gerçekten anlamadığım için soruyorum obez insanlar neden tedaviye yanaşmıyor?
Yakınımda da var 1-2 tane

Mide operasyonunu geçtim ozempic’e bile yanaşmıyorlar
Ben kilolu olsam mutlaka çaresine bakarmışım gibi geliyor

Konu sahibi 160 170 kilo en az. Bağırsak sorunum var diyor Bağırsak sorunu da beslenme kaynaklı. Bir de veganmış. 3 kilo alsam diyete başlıyorum

Konu sahibi 160 170 kilo en az. Bağırsak sorunum var diyor Bağırsak sorunu da beslenme kaynaklı. Bir de veganmış. 3 kilo alsam diyete başlıyorum
Yani tıp ilerlemiş
Bir ameliyatla 150’den 60 kiloya düşüyor insanlar

Buna neden yanaşmaz bir kadın anlamıyorum

Ben uzun sure siskoydum ve bedenimle barisik oldugum icin rahatsiz etmiyordu. Sonra bir gece sisko olmaktan sıkıldım.
Ertesi gun ameliyata karar verdim, doktorla konuştum, randevu aldim. On gun sonra ameliyat oldum.
Insan bir noktada sıkılıyor. Ama ilginctir ki cevremde gordugum kadariyla kilosunu kompleks yapmayan, kendine guvenen, kendisiyle barisik olanlar ameliyat kararini daha kolay veriyor. Kompleks yapan, kilosuna takik ve mutsuz olanlar bir turlu o karari veremiyor. Ilginc bence bu.

Karsi degilim sadece bu son care olsun istiyorum. Saglam bir midem varken neden kestirim cok sacma geliyor ki tehlikeli bir ameliyat. Ozempic uzerine bir seminere katildim o kadarda masum degil sonradan pankreas ta sorun olabiliyor.

Hem ameliyat olanlar genelde cok cabuk kilo veriyor ve yuzleri cirkin oluyor bunuda istemiyorum. Yani bu seferde olmasa mecbur yapacam ama suan icin degil.

Bu arada 31 mayistan bu yana 10 kilo verdim (2 sini diyetisyenle) bugunde ozel hocam ile spora basladim. Ilerde psikologa da gitmek istiyorum. Diyetim 2400 kalori oldugu icin kilo cok cabuk gitmiyor.

Cekici olmamanın tek ama tek olumlu yani karşı cinsin sizi kiskanmamasi. Mesela ben bundan 7-10 yıl önce daha çekici idim. Kadinlar şu an bana cok daha arkadaş canlısı davranıyor. O zamanlarda yeni tanıştığım kadinlar garip şekillerde laf sokmaya çalışıyorlardı. Birisi herkesin fotoğrafını çeker research center'in gezi ve ders arşivlerine koyar ama sen belki de tek kadin olmana ragmen senin resmini koymaz. Hatta sadece bir tane resmim vardı onda da masaya kafamı yaslamıştım yorgunluktan bir dk kadar yuzum görünmüyor onu koymuş siteye. Erkek olan bir arkadasim bile dedi ki niye bu resmi koymuşlar senden nefret mi ediyorlar. Baska bir kadin arkadas "aa bugun yorgun degilsin ama normalde hep yorgun gorunuyorsun" demisti. Biri (rus) "ilk geldiginde turkiyeden gelmiş zavalli biriydin şimdi iyi olmuşsun" dedi ki herkes asik oluyordu zavalli dedigi kisiye nasil oluyorsa. "Baska biri turkiyeden geldiğimi öğrenince ailen seni nasıl gönderdi yurtdisina, Türkiye çok kötü bir yer gibi saçma sapan konuştu (rus tu bu kadin. O günkü resimlerime geri dönüp bakınca neden bu kadar kıskançlık krizine girdiğini anlayabiliyorum.) Baska bir gün is arkadaşımız ev taşıyordu ben de diğer 5 kişi ile beraber yardimci oldum. Adamin karısı (bu arada ben de evliyim ama esim unutmuştu bu ev yardımını o yüzden ben gitmistim) is bitince bana "sen artık gidebilirsin" dedi. Meğer hep beraber kutlama yapilacakmis kadin bilincli olarak beni göndermiş. Kocasi sonraki gun bana gelip dedi ki sen neden ortadan kayboldun kutlamaya niye kalmadın. Adama karın beni kibarca kovdu diyemedim. Hani kadin benimle arkadaş olmak yerine 7-8 erkeğin içinde tek kadin olmayı yegliyor. Ki o kisiler de benim is arkadaslarim. Bu da bir Rus kadiniydi. Is yerinde baska bir kadin (bu da beyaz tenli mavi gözlü, diğerleri gibi) da beni aşırı kıskanıyordu, sebepsiz yere nefretle bakiyordu, durduk yere beni mutfaktaki seylerle alakasız olarak sucluyordu. O kadin zaten ayrı bir olay. Ve daha neler neler ama yoruldum. Güzel şeyler söyleyen iltifat eden kadinlar da vardı ama hic biri yakın arkadaş olmak istemiyordu. Ne zamanki biraz yaslanip kilo aldim bir sürü kız arkadaş edindim. Artik bir tehdit değilim. Önceden de değildim ama eşlerine/sevgililerine guvenmiyorlardi herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…