- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Söylerim canım ama sen bu kadar meraklı olma,kaparlarcocugunuza bakarak mi guclu profil ciziyorsunuz?ben de 50 uyeli yonetim kurulu toantisi yonetiyorsunuz sandim ayol.. o cok sizi savunan esinize huzursuz oldugunuzu ve ayri eve cikmak istediginizi soyleyin bakalim bir.. merak ettim neler olacak
cocugunuza bakarak mi guclu profil ciziyorsunuz?ben de 50 uyeli yonetim kurulu toantisi yonetiyorsunuz sandim ayol.. o cok sizi savunan esinize huzursuz oldugunuzu ve ayri eve cikmak istediginizi soyleyin bakalim bir.. merak ettim neler olacak
bence sen de merak et azicik kiz,bakalim.kocan ne yapacak :)Söylerim canım ama sen bu kadar meraklı olma,kaparlar
Ahahaahaa çok güldüm yaa çok yaşa emi..Kıskançlar kötü niyetliler en fecisi çok kalabalıklar...
Kokru filmi fragmanı gibi :/
Komik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz veya sırf yorum yapmak mı derdinizha bir de 'her isimi kendim gordugum icin mi..' kismi var su guclu profilinizin nedeni.. mesela kisisel bakim gibi mi?her isinizi kendim goruyorum derken,wcden sonraki el vs temizligi,yemek yiyebilme, giyinebilme.gibi temel bakim becerilerini mi kast ediyorsunuz?
tatlim komediye baglayan sensin.. kocanla cocugunla kendinize bi ev acamamissiniz daha,guclu profil cizmekten bahsediyorsun.. bence asil senin derdin eltiyle filanKomik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz veya sırf yorum yapmak mı derdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?