Kıskanıyorlar mı?? Kötü niyetliler mi??

Ben her işimi kendim görüp,çocuğuma kendim bakıp güçlü bir profil çiziyorum diye mi ?
Yani sizin güçlü profilden çıkarımınız bu mu sadece? Herkes kendi işini kendi görür ve çocuğuna kendi bakar zaten. Kimden medet ummayı düşündünüz yada başkaları kime baktırıyor çocuğuna? Anlamıyorum. Madem koloni diyorsunuz yaşadığınız tarza o zaman koloninin gereklerini öğrenip ona göre davranış belirleyeceksiniz. Yada gücünüzü gösterip uzak diyarlara gideceksiniz.

Oldu canım güle güle,başına gelmesi dileğiyle ama öyle ama böyle...

İste güçlü profilden kastim bu,burda herkes birbirine müdahale ederek yaşıyor eltimin çocuklarına bile onlar bakıyor onlar büyüttü,evet ben güçlüyum yaşadığım onca şeyden sonra hala ayaktayım,sadece evlilikten bahsetmiyorum ,yaşamın her alanında zorluk çektim,ama suanki konum bu değil bunu tartışmıyoruz neden herkes bunu hedef aldı, Sadece sorduğum soru ve fikir almak istedim bu kadar.

Üstelik eltimden bahsetmedim bile ,hatta önceki konularimda eltime üzüldüğümü bile yazmış biriyim ama senin konularini okuyunca,yorumlarini çok da kaale almamam gerektiğini anladım,evin ayrı da ne olmuş,tutarsız konular,saçma sapan aile iliskiler, demem o ki canım sen de öyle güçlü ayağına pek de mutlu sayılmazsin. Konum kapanabilir ,ozelden derdin neyse söylersin,takıntılı insan

iyi insan her yerde her durumda iyidir, kötü ise kötü...

Sırf kendi rahatı icin,kaynının metresini evinde ağırlayan insan,seni yaramaz böcek bide gelmiş bana akıl veriyor,bunu da şimdi gördüm yazayım dedim. Eltisiyle kim sorunlu görün kızlar. Bunu buraya taşımanın anlami yoktu belki ama bazılarıyla anladığı dilden konuşmak gerek. Öptüm canım..

Soru sormamışsınız yorum bekliyorum demişsiniz. Bende yorumumu yaptım herkesin konuya bakış tarzını yönlendiremezsinizki.

Güçlü bir kadınım diyorsanız karakteride güçlü yapmanız lazım. Beddua etmek aciz işidir. Hiçte hoş değil..
Karakterim sağlam şükürr ama anlamadan etmeden laf üstüne laf çarpmak da acizlerin işi. Yargılamak da kimsenin haddine değil beni,yargılayanlara da aynısını yaşayın da görün derim ben ..

Soru sormamışsınız yorum bekliyorum demişsiniz. Bende yorumumu yaptım herkesin konuya bakış tarzını yönlendiremezsinizki.
Kıskançlık mı,Kötü niyet mi ,derken soru sormuş olmuyor muyum. Konuya bakış acısı tabiki farklı olur herkesin,ama konuyu saptırmak başka..

Karakterim sağlam şükürr ama anlamadan etmeden laf üstüne laf çarpmak da acizlerin işi. Yargılamak da kimsenin haddine değil beni,yargılayanlara da aynısını yaşayın da görün derim ben ..
İşte bu hoş değil diyorum bende. Herneyse...
Kıskançlık mı,Kötü niyet mi ,derken soru sormuş olmuyor muyum. Konuya bakış acısı tabiki farklı olur herkesin,ama konuyu saptırmak başka..
arada şiddet söz konusuysa kıskançlıkta bir kötü niyette. Kıskançlık ve kötü niyet zaten birbiriyle bağlantılı. İkiside zarar verir. Uzak durursunuz o kişiden size zararı gelmez. Ama aynı evin içinde siz nasıl uzak duracaksınız bu noktayı düşünmek gerek.

Karakter konusuna yorum yapamam ama dilin masallah zehir gibi.

Ya konuyla hic alakasi yok ama okuyunca ilk bu aklima geldi.

Madem bu kadar iyi bir esiniz var neden ayri eve cikip tam anlamiyla bir yuva olmuyorsunuz?

canim sana iyi delirmeler :)

valla herkes soylemis iste otur bi dusun bence.. :) ayrica derler ki her dua kabul.olmaz anladiniz siz onu :) ben 13 kisiyle kabile gibi yasamam.. kocam yasatmaz yani.. ozel bir alanimiz olsun ister..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…