- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Yani sizin güçlü profilden çıkarımınız bu mu sadece? Herkes kendi işini kendi görür ve çocuğuna kendi bakar zaten. Kimden medet ummayı düşündünüz yada başkaları kime baktırıyor çocuğuna? Anlamıyorum. Madem koloni diyorsunuz yaşadığınız tarza o zaman koloninin gereklerini öğrenip ona göre davranış belirleyeceksiniz. Yada gücünüzü gösterip uzak diyarlara gideceksiniz.Ben her işimi kendim görüp,çocuğuma kendim bakıp güçlü bir profil çiziyorum diye mi ?
Oldu canım güle güle,başına gelmesi dileğiyletatlim komediye baglayan sensin.. kocanla cocugunla kendinize bi ev acamamissiniz daha,guclu profil cizmekten bahsediyorsun.. bence asil senin derdin eltiyle filan
. resmen kaynin zulmetsin de ben de seyre bakayim kafasindasin.. yalniz o isler donuyor gulum.. neyse sana Allah kolaylik versin o kabilenin icinde
İste güçlü profilden kastim bu,burda herkes birbirine müdahale ederek yaşıyor eltimin çocuklarına bile onlar bakıyor onlar büyüttü,evet ben güçlüyum yaşadığım onca şeyden sonra hala ayaktayım,sadece evlilikten bahsetmiyorum ,yaşamın her alanında zorluk çektim,ama suanki konum bu değil bunu tartışmıyoruz neden herkes bunu hedef aldı, Sadece sorduğum soru ve fikir almak istedim bu kadar.Yani sizin güçlü profilden çıkarımınız bu mu sadece? Herkes kendi işini kendi görür ve çocuğuna kendi bakar zaten. Kimden medet ummayı düşündünüz yada başkaları kime baktırıyor çocuğuna? Anlamıyorum. Madem koloni diyorsunuz yaşadığınız tarza o zaman koloninin gereklerini öğrenip ona göre davranış belirleyeceksiniz. Yada gücünüzü gösterip uzak diyarlara gideceksiniz.
Lütfen söyler misiniz,sadece sorduğum soruyla alakalı yorumlar yapılsın,her açtığımız konuyu başka yere çekenler var.Hanımlar birbirimize laf dokundurmazsak iyi olur.
Üstelik eltimden bahsetmedim bile ,hatta önceki konularimda eltime üzüldüğümü bile yazmış biriyim ama senin konularini okuyunca,yorumlarini çok da kaale almamam gerektiğini anladım,evin ayrı da ne olmuş,tutarsız konular,saçma sapan aile iliskiler, demem o ki canım sen de öyle güçlü ayağına pek de mutlu sayılmazsin. Konum kapanabilir ,ozelden derdin neyse söylersin,takıntılı insantatlim komediye baglayan sensin.. kocanla cocugunla kendinize bi ev acamamissiniz daha,guclu profil cizmekten bahsediyorsun.. bence asil senin derdin eltiyle filan
. resmen kaynin zulmetsin de ben de seyre bakayim kafasindasin.. yalniz o isler donuyor gulum.. neyse sana Allah kolaylik versin o kabilenin icinde
iyi insan her yerde her durumda iyidir, kötü ise kötü...Herkese iyi günler.
Direkt konuya giriş yapmak istiyorum.Özet geçeyim,ben eşimin ailesiyle beraber yaşıyorum,kimine göre koloni,kimine göre ordu vesaire..13 kişilik bi ev,elti görümce kayın,kv,kp,çocuklar olmak üzere.
Gelelim konuya. Görumcelerimden gerçekten artık sıkılmaya başladım hele ki büyüğünden.
Büyüktür dedim saygı gösterdim ama artık umursamiyorum. Saygısızlık yapmıyorum yanlış anlamayın,onun suratsizligina,laf sokmalarina,durduk yere huzursuzluk çıkarmasına bende kendimce dur demeye başladım.
Normalde benle onun işi evi silip süpürmek.
Benn iki gün çok kötü hastaydim ,yataktan kalkamadim hep odamda kaldım aşağı inemedim,bir su getiren bile olmadı,derdim bu değil tabi eşim yeterince ilgi gösteriyor zaten.
Beni sinirlendiren hem bi insan yerine koyup merhametleri yok hem iki gün hastaydim iş yapmadım diye suratları....
Sonra böyle hastayken babam rahatsızlandı,mide kanaması geçirdi.
Hasta halimle iki gün annemlere gittim,baba bu sonuçta.
Ne olursa olsun tabiki gidicem yanına.
Eve geldim,bi geçmiş olsun,baban nasıl oldu diyen yokk..
İnsan bekliyor haliyle iyi dilekler.
Bunu da geçtim,gerçekten benle sorunları ne anlamıyorum,eşim bana iyi mi diye? Bana kızmıyor,beni dovmuyor diye mi ? Beni onlara karşı savunduğu için mi ?Ben her işimi kendim görüp,çocuğuma kendim bakıp güçlü bir profil çiziyorum diye mi ?
Ne yaniii neee.
Vallahi artık bunaldim,bu evde olmaktan,hergün surat çekmekten,bir yere cikamamaktan..
Başlarda konuştum gorumcemle,bak bana surat yaparsan aynısını sana yaparm,sebebini bile sormam dedim.
Geçen gün konu konuyu açtı,X (eşim)evlendiginden beri cok değişti dedi. Niye nasıl değişti ki dedim,mesela senin hakkında bisey söyleyemiyoruz,hemen tepki veriyor ve bize kızıyor dedi.
Kadın resmen eşine seni şikayet ediyorum dedi yaa.
Bende eltimi de abine şikayet ediyor musun dedim,yok onlar kavga eder,abim öldürür onu edersem dedi.
Ne gülünç ama değil mi??
Cahillik midir bu ,kötü niyet mi nedir artık çözemiyorum,sabır sabır sabır diyorum.
Okuduysaniz ne mutlu bana.Yorumlarinizi beklerim kızlar.
Sırf kendi rahatı icin,kaynının metresini evinde ağırlayan insan,seni yaramaz böcektatlim komediye baglayan sensin.. kocanla cocugunla kendinize bi ev acamamissiniz daha,guclu profil cizmekten bahsediyorsun.. bence asil senin derdin eltiyle filan
Güçlü bir kadınım diyorsanız karakteride güçlü yapmanız lazım. Beddua etmek aciz işidir. Hiçte hoş değil..Oldu canım güle güle,başına gelmesi dileğiyleama öyle ama böyle...
Soru sormamışsınız yorum bekliyorum demişsiniz. Bende yorumumu yaptım herkesin konuya bakış tarzını yönlendiremezsinizki.İste güçlü profilden kastim bu,burda herkes birbirine müdahale ederek yaşıyor eltimin çocuklarına bile onlar bakıyor onlar büyüttü,evet ben güçlüyum yaşadığım onca şeyden sonra hala ayaktayım,sadece evlilikten bahsetmiyorum ,yaşamın her alanında zorluk çektim,ama suanki konum bu değil bunu tartışmıyoruz neden herkes bunu hedef aldı, Sadece sorduğum soru ve fikir almak istedim bu kadar.
Karakterim sağlam şükürr ama anlamadan etmeden laf üstüne laf çarpmak da acizlerin işi. Yargılamak da kimsenin haddine değil beni,yargılayanlara da aynısını yaşayın da görün derim ben ..Güçlü bir kadınım diyorsanız karakteride güçlü yapmanız lazım. Beddua etmek aciz işidir. Hiçte hoş değil..
Kıskançlık mı,Kötü niyet mi ,derken soru sormuş olmuyor muyum. Konuya bakış acısı tabiki farklı olur herkesin,ama konuyu saptırmak başka..Soru sormamışsınız yorum bekliyorum demişsiniz. Bende yorumumu yaptım herkesin konuya bakış tarzını yönlendiremezsinizki.
İşte bu hoş değil diyorum bende. Herneyse...Karakterim sağlam şükürr ama anlamadan etmeden laf üstüne laf çarpmak da acizlerin işi. Yargılamak da kimsenin haddine değil beni,yargılayanlara da aynısını yaşayın da görün derim ben ..
arada şiddet söz konusuysa kıskançlıkta bir kötü niyette. Kıskançlık ve kötü niyet zaten birbiriyle bağlantılı. İkiside zarar verir. Uzak durursunuz o kişiden size zararı gelmez. Ama aynı evin içinde siz nasıl uzak duracaksınız bu noktayı düşünmek gerek.Kıskançlık mı,Kötü niyet mi ,derken soru sormuş olmuyor muyum. Konuya bakış acısı tabiki farklı olur herkesin,ama konuyu saptırmak başka..
Güçlü bir profil falan cizdiğiniz yok kendinizi kandırmayın. Eşiniz iyi cıkmış sanslıymışssınız. Bu hikayede tek pozitif taraf buçocuğuma kendim bakıp güçlü bir profil çiziyorum diye mi ?
Karakter konusuna yorum yapamam ama dilin masallah zehir gibi.Karakterim sağlam şükürr ama anlamadan etmeden laf üstüne laf çarpmak da acizlerin işi. Yargılamak da kimsenin haddine değil beni,yargılayanlara da aynısını yaşayın da görün derim ben ..
canim sana iyi delirmeler :)Sırf kendi rahatı icin,kaynının metresini evinde ağırlayan insan,seni yaramaz böcekbide gelmiş bana akıl veriyor,bunu da şimdi gördüm yazayım dedim. Eltisiyle kim sorunlu görün kızlar. Bunu buraya taşımanın anlami yoktu belki ama bazılarıyla anladığı dilden konuşmak gerek. Öptüm canım..
Sağol canım sana da :)))canim sana iyi delirmeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?