Zaten özgüvensiz ve partnerine güvenmeyen insanlar kıskanç olur. Hiç o yok sevgimden yok çevreye olan güvensizliğimden diye anlatılan masallara inanmam...Kıskançlık hastalıktır hem sizi hemde karşınızdakini yıpratır ilişkiler üzerinde olumsuz etkisi vardır
Kadınların kıskançlığı bir derece tolere edilebilir ama erkek kıskançlığı çekilmez
Kadın kıskançlığı da bazen kötü oluyor ya,bir toplulukta tanıştığım bir kadını anlatmışlardı.Eşi şehir içi minibüs şoförüymüş,camın kenarında acaba minibüsteki o mu,başkasını mı bıraktı diye geceye kadar adamın her seferinin çizelgesini tutuyormuşKıskançlık hastalıktır hem sizi hemde karşınızdakini yıpratır ilişkiler üzerinde olumsuz etkisi vardır
Kadınların kıskançlığı bir derece tolere edilebilir ama erkek kıskançlığı çekilmez
HaklısınZaten özgüvensiz ve partnerine güvenmeyen insanlar kıskanç olur. Hiç o yok sevgimden yok çevreye olan güvensizliğimden diye anlatılan masallara inanmam...
Sen boşanmıyor muydun ne ara kocanın aşkından ölecek onu kıskanacak hale geldin? Değişik...
Öylesinin kocacığını faanusta saklaması lazım:)Kadın kıskançlığı da bazen kötü oluyor ya,bir toplulukta tanıştığım bir kadını anlatmışlardı.Eşi şehir içi minibüs şoförüymüş,camın kenarında acaba minibüsteki o mu,başkasını mı bıraktı diye geceye kadar adamın her seferinin çizelgesini tutuyormuş
Valla tatlım çok da belli etme soğur adam kıskanma n gereken birşey mı yapıyor ki neden bu kadar çokKizlarrr esimi ottan copten kiskaniyorum. Belli etmeyim diyorum ama oyle bir belli ediyorumkine yapiyim sasirdim bazen caktirmadan kiskancligimi belli etmeden cozum bulayim diyorum ama elime yuzume bulastiriyorum ben kiskanc degildim ama ona karsi elimde degil buuu oyle bi his ki onune gecemiyorum
durduk yere cok begeniyorum ve seviyorum bundan kaynaklanan birsey olmaliNeden kıskanıyorsunuz?
Bu durumun altında yatan belirli bir sebep var mı, yoksa durduk yere boşluktan mı oluştu?
bosandim canim..Sen boşanmıyor muydun ne ara kocanın aşkından ölecek onu kıskanacak hale geldin? Değişik...
ozguven problemim yok kendimle alakali herseyi seviyorum. esime de guveniyorumZaten özgüvensiz ve partnerine güvenmeyen insanlar kıskanç olur. Hiç o yok sevgimden yok çevreye olan güvensizliğimden diye anlatılan masallara inanmam...
o bahsettiginiz kisiden bosandim ve kendime bir sans daha tanidim ama cok sukur sansida gecti esimden yana cok mutluyum. Allah herkese boylesini nasip etsin.Tam kıskanılcak adammış ama şaban ali beyde şimdi.Çok belli etmeyin de 5 sene daha sizi bırakıp gitmesin.Koca önemli bu devirde
ahhh canlarim ben bosandim ondan o degil kafasini duvara vurmak kendni atsa umrumda degil. suan sanki oyle birini hic tanimadim :)Siz yazınca baktım eski konularına. Rezalet bır evlılık. 5 yıl anasının babasının yanına bırakıp gıtmış kadını çocuguyla beş kuruş para vermeden , umursamamış etmemiş, kaç kere kocasını terk etmiş geri dönmüş konu sahibi.
Çarşamba günüde sitede ilanı aşk etmiş "iyiki senin gibi kocam var aşkımm" bılmem ne diye...
Ne yiyip nd içiyorsunuz anlamadım ki
Yok, bundan kaynaklı olamaz.durduk yere cok begeniyorum ve seviyorum bundan kaynaklanan birsey olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?