benim herseyim esim oldu cnm. hayatimi ona odakli degil onunla yasiyorum her dkmda o varYok, bundan kaynaklı olamaz.
Özgüveniniz zedelenmiş bence ya da hayatınızı eşiniz odaklı yaşıyorsanız, onu bu derece boğabilirsiniz.
Kıskanmayınca artık karı koca olmayacaksınız, sevmeyeceksiniz diye bir şey söz konusu değil.
Eminim ben de buradaki binlerce kadın da eşini çok seviyordur.
Ama kıskanmanın bir sebebi olmalı.
Durduk yere kıskanmak, psikolojik bir sorundur.
mesela oda bensiz bir yere gitmez disari.ciksa 1 2 saate doner.. Allah nazardan korusun ama boyle.Yok, bundan kaynaklı olamaz.
Özgüveniniz zedelenmiş bence ya da hayatınızı eşiniz odaklı yaşıyorsanız, onu bu derece boğabilirsiniz.
Kıskanmayınca artık karı koca olmayacaksınız, sevmeyeceksiniz diye bir şey söz konusu değil.
Eminim ben de buradaki binlerce kadın da eşini çok seviyordur.
Ama kıskanmanın bir sebebi olmalı.
Durduk yere kıskanmak, psikolojik bir sorundur.
benim herseyim esim oldu cnm. hayatimi ona odakli degil onunla yasiyorum her dkmda o var
Ah ya 23 yaşındasın daha ne acelen vardı da 1 sene dolmadan evlendin?Çocuğun varmış o kimde?o bahsettiginiz kisiden bosandim ve kendime bir sans daha tanidim ama cok sukur sansida gecti esimden yana cok mutluyum. Allah herkese boylesini nasip etsin.
aldim cocugumu asla birakmam. bende evlenmem diyordum kpss giriyordum ama nasil oldu bilmiyorm evlenmemek icin cok direndim esim beni tani diye israr etti ve tanidikca butun tabular yikildi. demekki hersey tam tersine guzelde olabiliyormusAh ya 23 yaşındasın daha ne acelen vardı da 1 sene dolmadan evlendin?Çocuğun varmış o kimde?
guldurdun :) ama malesef oyle bu devirde boyle birini tanimakta bulmakta zorAğır buldumcuk sendromu
O da boşanmış mi hiç evlenmemiş mi?Nerde tanıştın peki?Mutluluğun daim olsun ama çok guvenme yine de.Cok belli etme.aldim cocugumu asla birakmam. bende evlenmem diyordum kpss giriyordum ama nasil oldu bilmiyorm evlenmemek icin cok direndim esim beni tani diye israr etti ve tanidikca butun tabular yikildi. demekki hersey tam tersine guzelde olabiliyormus
guveniyorum. guvenmesem degil evlenmek selam vermezdim. zaten bu yuzden bu kadar sevdimO da boşanmış mi hiç evlenmemiş mi?Nerde tanıştın peki?Mutluluğun daim olsun ama çok guvenme yine de.Cok belli etme.
Esine huc mi guvenmiyorsunKizlarrr esimi ottan copten kiskaniyorum. Belli etmeyim diyorum ama oyle bir belli ediyorumkine yapiyim sasirdim bazen caktirmadan kiskancligimi belli etmeden cozum bulayim diyorum ama elime yuzume bulastiriyorum ben kiskanc degildim ama ona karsi elimde degil buuu oyle bi his ki onune gecemiyorum
yukari oku cnm yorumlarda yaziyor ayni cevabi tekrar tekrar yazamiyorumki :) ama cogu insanin cozmesi gereken bir.durum bu esra eroldaki.mustafa ya donduk:) guvenmek ve kiskanclik farkli.problemler ama ben kiskanmaktan sikayetci degilim esime belli ediyorum bu durumuEsine huc mi guvenmiyorsun
Bende kiskanirim esimI ama ara ara ve asiri degil, esim cok yakisikli birisi bana diyorlar esini cok kiskaniyorsundur sen diye ben de tam tersi kiskanmiyorum diyorum genellikle ilk zamanlar kiskanma olur ama asirisini dusunemiyorum tek dusuncem beni gercekten sevdigi ve benden baskasini gozunun gormeyecegi bu yuzden kiskanmam fazla sende oyle dusun cunku zamanlar kiskancliklar guvensizligin catisi oluyor..yukari oku cnm yorumlarda yaziyor ayni cevabi tekrar tekrar yazamiyorumki :) ama cogu insanin cozmesi gereken bir.durum bu esra eroldaki.mustafa ya donduk:) guvenmek ve kiskanclik farkli.problemler ama ben kiskanmaktan sikayetci degilim esime belli ediyorum bu durumu
ondan bendee eminim baskasina bakmayacagindan. telefonunu bile.merak edip mesajlarina bakmis degilim. ama benm durum biraz farkli.iste. asiri kiskanmak degilde asiri seviyorum. ama ben kiskancligimi icimde yasayamiyorum illa bunu farkettiriyorum esime :)Bende kiskanirim esimI ama ara ara ve asiri degil, esim cok yakisikli birisi bana diyorlar esini cok kiskaniyorsundur sen diye ben de tam tersi kiskanmiyorum diyorum genellikle ilk zamanlar kiskanma olur ama asirisini dusunemiyorum tek dusuncem beni gercekten sevdigi ve benden baskasini gozunun gormeyecegi bu yuzden kiskanmam fazla sende oyle dusun cunku zamanlar kiskancliklar guvensizligin catisi oluyor..
Bak oyle belli etme belli ettikce erkekler kendilerini dev aynasinda goruyorlar :)ondan bendee eminim baskasina bakmayacagindan. telefonunu bile.merak edip mesajlarina bakmis degilim. ama benm durum biraz farkli.iste. asiri kiskanmak degilde asiri seviyorum. ama ben kiskancligimi icimde yasayamiyorum illa bunu farkettiriyorum esime :)
Sebep?benim herseyim esim oldu cnm. hayatimi ona odakli degil onunla yasiyorum her dkmda o var
9 ay bile olmamış boşanalı.Baya direnmisin hakikaten.aldim cocugumu asla birakmam. bende evlenmem diyordum kpss giriyordum ama nasil oldu bilmiyorm evlenmemek icin cok direndim esim beni tani diye israr etti ve tanidikca butun tabular yikildi. demekki hersey tam tersine guzelde olabiliyormus
Güvenme çok diyorum.yani bel bağlama anlamında.Cok sevdiğini belli etme diyorum.sana zarar demedi deme.Eline koz verme.Sal ipini gitsin.Cok önemseme.guveniyorum. guvenmesem degil evlenmek selam vermezdim. zaten bu yuzden bu kadar sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?