Kiskaniyorum....

benim herseyim esim oldu cnm. hayatimi ona odakli degil onunla yasiyorum her dkmda o var

mesela oda bensiz bir yere gitmez disari.ciksa 1 2 saate doner.. Allah nazardan korusun ama boyle.

o bahsettiginiz kisiden bosandim ve kendime bir sans daha tanidim ama cok sukur sansida gecti esimden yana cok mutluyum. Allah herkese boylesini nasip etsin.
Ah ya 23 yaşındasın daha ne acelen vardı da 1 sene dolmadan evlendin?Çocuğun varmış o kimde?

Ah ya 23 yaşındasın daha ne acelen vardı da 1 sene dolmadan evlendin?Çocuğun varmış o kimde?
aldim cocugumu asla birakmam. bende evlenmem diyordum kpss giriyordum ama nasil oldu bilmiyorm evlenmemek icin cok direndim esim beni tani diye israr etti ve tanidikca butun tabular yikildi. demekki hersey tam tersine guzelde olabiliyormus

aldim cocugumu asla birakmam. bende evlenmem diyordum kpss giriyordum ama nasil oldu bilmiyorm evlenmemek icin cok direndim esim beni tani diye israr etti ve tanidikca butun tabular yikildi. demekki hersey tam tersine guzelde olabiliyormus
O da boşanmış mi hiç evlenmemiş mi?Nerde tanıştın peki?Mutluluğun daim olsun ama çok guvenme yine de.Cok belli etme.

O da boşanmış mi hiç evlenmemiş mi?Nerde tanıştın peki?Mutluluğun daim olsun ama çok guvenme yine de.Cok belli etme.
guveniyorum. guvenmesem degil evlenmek selam vermezdim. zaten bu yuzden bu kadar sevdim

Bu denli kıskanmak normal değil.
Ha kısa sürede tanışıp evlendiğin için flört dönemindeki kıskanma dönemini şimdi yaşıyorsundur. Geçer.

Esine huc mi guvenmiyorsun

Esine huc mi guvenmiyorsun
yukari oku cnm yorumlarda yaziyor ayni cevabi tekrar tekrar yazamiyorumki :) ama cogu insanin cozmesi gereken bir.durum bu esra eroldaki.mustafa ya donduk:) guvenmek ve kiskanclik farkli.problemler ama ben kiskanmaktan sikayetci degilim esime belli ediyorum bu durumu

Bende kiskanirim esimI ama ara ara ve asiri degil, esim cok yakisikli birisi bana diyorlar esini cok kiskaniyorsundur sen diye ben de tam tersi kiskanmiyorum diyorum genellikle ilk zamanlar kiskanma olur ama asirisini dusunemiyorum tek dusuncem beni gercekten sevdigi ve benden baskasini gozunun gormeyecegi bu yuzden kiskanmam fazla sende oyle dusun cunku zamanlar kiskancliklar guvensizligin catisi oluyor..

ondan bendee eminim baskasina bakmayacagindan. telefonunu bile.merak edip mesajlarina bakmis degilim. ama benm durum biraz farkli.iste. asiri kiskanmak degilde asiri seviyorum. ama ben kiskancligimi icimde yasayamiyorum illa bunu farkettiriyorum esime :)

Bak oyle belli etme belli ettikce erkekler kendilerini dev aynasinda goruyorlar :)

hadı tatlı tatlı kıskanmayı anlayabılırım oda kırk yılda bir olur bende ki gibi.. Ottan copten kıskanmak ne demek ya fonuse tıka adamı bari nefes almasın.

Kiskanmaya ben de kiskanirim. 4 yıllık evliyim birşey değişmedi. Eşim telefonunu asla saklamaz, ondan cok benim elimdedir, hic bir sosyal medya hesabı yok, ortakları benim dostlarim zaten eskiden beri. Yani hayatında kiskanilacak zerre kadar birşey yok adamın. Ama ben de için icin kiskanirim :) huzursuzluk vermem, rahatsız etmem, ama kiskanirim elimde değil.

9 ay bile olmamış boşanalı.Baya direnmisin hakikaten.

Evlen elbette buna karşı degiliz de bu kadar hastalıklı bi kıskançlıgın olduğu evlilik hic sağlıklı değil.Yine acele karar almışsın çocuğun da var dilerim pişman olmazsın.

Gerci bence boşanmadın kocanla barıştın ya hadi neyse.

Ne ara diğerinden ayrıldın?
Ne ara o psikolojiyi atlattın?
Ne ara kendini toparladın?
Ne ara hayatına birini almayı kabul ettin?
Ne ara o insanla ciddi düşündün?
Ne ara evliliğe karar verdin?
Ne ara evlendin?

Kız sen gel doğruyu söyle. Kocişkonla barıştın dimi

guveniyorum. guvenmesem degil evlenmek selam vermezdim. zaten bu yuzden bu kadar sevdim
Güvenme çok diyorum.yani bel bağlama anlamında.Cok sevdiğini belli etme diyorum.sana zarar demedi deme.Eline koz verme.Sal ipini gitsin.Cok önemseme.

Boşanmış mi o da;nerde tanistin" die sormuştum.Cvp vermedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…