kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Kahve-Kokulu-Kadin bence hepiniz whatsappa geçtiniz burayı salladınız yahu merak ediyorum dünden beri yazmadın.

Canlar bi sorun yok herzamanki gibi dalastik işin içinden cikamadik. Bizden bi mok olmaz hele benden hiç bi mok olmaz. Sinirlendim sinirlendim sustum. Ne zaman bitecek bu izdirap

kuzum evet geçmeyecek. seni çok zor bi hayat bekliyor. benim annem 10 senedir babamdan ayrı ve her gün hayat için koşturmaktan kimseye tahammülü kalmamışçasına bi anda parlamaları ile meşhur oldu. çünkü bu ülke bu hayat tek başına çocuklu bir kadın için çok zor. nasıl yaşaman gerekiyorsa öyle yaşa. bi süre kendine acı çektirmek istiyorsan çektir aman boşver diyenlere takılma ne hissediyorsan yaşa.. hatta cılkını çıkarmadan çocuğunla da paylaş ki hissiyatlarını bilsin. hayat tozpembe değil ki çocuklarımızı o şekilde yetiştirelim. sana destek olmayı öğrensin.

ama bunun için kendine bi son tarih koy. de ki mesela ocak 2017de artık şunları şunları yapacağım.. sonra hayat kolaylaşmayacak sana ama sen yaşadığını yaşamış olacaksın.
seni anlamayacak insanları çıkar hayatından. hayat sana yenilerini getirir elbet.
evladına sarıl sıkı sıkı. kiminle kavga ediyorsan et ama evladına sarıl. o senin tüm yaralarını saracaktır.
hayat instagram.daki gibi lüks yerlerde kocişlerinden pırlanta 5 taş alanlarla dolu değil onların hepsi reklam. evliliğimde en mutluyum diyen çalışan çocuklu kadının bile bi ton derdi var inan bak.

dertlendikçe bize sardır biz burdayız ;D

Canlar bi sorun yok herzamanki gibi dalastik işin içinden cikamadik. Bizden bi mok olmaz hele benden hiç bi mok olmaz. Sinirlendim sinirlendim sustum. Ne zaman bitecek bu izdirap
ne utanmaz adam bu yahu...peki kendisi aldatmadan önce hiç aklına gelmemiş de niye şimdi düşünüyormuş aldattığını pis herif...ıyyy gıcık oldum...
insan biaz utanır sıkılır yaptıklarından,o üste çıkma derdinde..yani sen de aldattın ödeştik demeye mi getiriyor?? nasıl dalaşabilir aklım almadı,kul köle olup ayaklarına kapanacağına...

Artık takmiyirum canım ne söylediği umurumda değil. Yoruldum iftirasindan

kuzum bu hislerin oyle dogal ki ve dile getirebiliyor olman da son derece guzel.
demek ki yureginin temizliginden suphe yok.
yol, baht acik olacak. ya sabir.

asıl ben seni kıskanıyorum. evlendiğimden beri kocamın kabile gibi akrabalarıyla didişiyorum. cahil cüheyla hepsi. eşim nasıl aralarından normal çıkmış anlamıyorum. onunda tek suçu devamlı kabilesini savunmak. düşünsene ölene kadar bunlarla uğraşacağım. millete özenme bak herkesin bir derdi var.

Yaa ben anne olduktan sonra direk su moda girdim.
" Allah evlat acisi vermesin.."
"Allah evladina saglik versin, gerisi bos" diyesim geliyor her derde..
Bilmiyorum belki sikici olabilirim.. Yada itici.. Ama bence boyle, ve yine soyluyorum.
Allah evladina saglik versin kalan hersey elbet duzelir..

Kahve ben de sağ salim yıkıntı olmadan boşanmak istiyorum. 3 yılım yandı keşke oğlumla artık önümü görebilsem zararsız ziyansız kurtulabilsek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…