kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayat senin için sadece kocadan mı ibaret bence kendin ve çocuğun için en güzel yemekleri yapmalısın Her şeyden önce aynanın karşısına geçtiğinde kendi saçlarını tarayıp kendim için Süslen kendin için makyaj yapmalısın Herkes her şey geçmeyecek sanıyor Emin ol her şey geçiyor yarın güneş doğuyor bambaşka bir gün oluyor bir sana o günü neler getireceğini bilemezsin Hayattasın sağlıklısın çocuğun var ve Şükrü etmelisin her şey olur her şeyi yerine oturur Belki de Yardıma ihtiyacın vardır bir doktor yardımı ne dersin

Kocasından kaynanasından ve diğerlerinden zulüm görüp gücü olmayan kadınlar da seni kıskanıyor.
Evladına bi bardak su verecek ekonomisi olmayan kadınlar da seni kıskanıyor.
Dağınıkta olsa,düzensiz de olsa,başını sokup oturacağı,orda burda sığıntı olan kadınlarda seni kıskanıyor.
Evlat kokusuna hasret,ya da evladıyla hastane hastane çare arayan kadınlar da seni kıskanıyor.
Herşey insanlar için.Üzülürüz ağlarız kızarız ama hayata devam ederiz.Çünkü hayat devam ediyor.Hele ki bir evladın varsa,hayat devam etmeli.

Öyle görünsede kemsenin tuzu kuru değil cnm.silkelen annesin sen onun için dik dur

Amaan ne kıskanıyon, bekarlık sultanlık boşveer, kaynana derdi yok , görümce derdi yok. Bekarlık günlerimi ne çok özlüyorum bazen, sorumluk yok, kimseye hesap verme derdi yok. Ye iç, gez hayatını yaşa cnm.

@Kahve-Kokulu-Kadin boşver be hayatım herkesler çokmu mutlu sanki,bak sen en iyisini yapıp tekmeyi bastın x kişiye..
Kaç tane kadın bunu yapıyor düşünsene ,sen şimdi oğluşuna odaklan gezin tozun yiyin için hayatın keyfini çıkarın ana oğul..Sizden mutlusu olmaz artık..

Yaşadıkların hislerin çok insani, hayatta iniş ve çıkışlar olur bilirsin
Hepsi geçecek

şşş sus ayol söylenmez öyle ayıp :)) bak ben söylüyomuyum içten içten kıskan :))

şarkıdaki gibiyiz

güveyli evler gördüm kurulmuş yaya benzer
güveysiz evler gördüm kurumuş çaya benzer taaaanrım :)))

@Kahve-Kokulu-Kadin ben de merak ettim sizi...dün akşam herif geldi mi? aldatan herifin kendisi neye dayanarak beni aldattın diye geziyor ortada anlamadım hiç o kısmı..

@Kahve-Kokulu-Kadin ben de merak ettim sizi...dün akşam herif geldi mi? aldatan herifin kendisi neye dayanarak beni aldattın diye geziyor ortada anlamadım hiç o kısmı..
Güya kahvenin işyerine götürdügü sarmalar,kekler ve poaçaların başkası için oldugunu düşünüyor mal.
Kafasında şimdiye kadar da bunu kurmuş hep otoparktaki kişilere sormuş adamlarda kafalarını önlerine egmişmişte ikna olmuşta diye kendince kılıf uyduruyor

ben de evliyim ve kalabalık bi işyerinde çalışıyorum
ve herkes benim her zaman güleryüzlü olduğumdan, mutlu olduğumdan, hep neşeli olduğumdan bahseder, ne güzel hep yüzün gülüyor derler
ama gerçekler hiç böyle değil ne yazık ki
kendime göre büyük sıkıntılarım var Allah beterinden korusun, Allah can sağlığı versin bugünümüze de şükür ama
ve eşimle bir gece önce çok büyük bir kavga etsek, evde kıyamet kopmuş dahi olsa ertesi gün yine herkese gülerim, gülümseyerek konuşurum, sırtım dimdik yürürüm (omuzlarım azıcık çökse insanlar bişeyin mi var derler bana hep dimdik yürüdüğüm için)
yaşadığım hiçbir sıkıntıyı hiç kimseye yansıtmam
çünkü benim üzüntümün ağırlığını başkasına yüklemek hoşuma gitmez
o yüzden hep gülerim içim kan ağlarken bile...
o yüzden keşke herşey dışarıdan göründüğü gibi olsa
ama emin olun onlar da kimbilir neler yaşıyorlardır
belki onlar da size imreniyorlardır

Ben de suan cocuklarimla beraber senin yerin de olmayi isterdim mesela.
Bi isim olsun cocuklarimla beraber yasayabulecegim bi ev.
Aksam isten geldigimde cocuklarimla yemek yiyim onlarla oynayip.onlari uyutup sonra da bi kahve yapip biraz keyif yapmak:)))

Bi ara bosaniyodum :))
Teyzemin bi lafi vardi bana teselli olsun diye
Kocada neymis aha tarlada calistim aksama kadar bide aksam eve gittim 3cesit yemek yaptim adama.
Bosan gitsin keyfine bak dediydi ah ah

yuuuhhhhhh adamın mallığı belli işte ...kendi yediği mokları bu şekilde mi temizlemeye çalışıyor pis herif....
dün de eve gelecekti inşallah bi sıkıntı yoktur...

Adam sarhostu
Konu sahibide oyleydi galiba dun bi konuda yaziyodu oyle yanlis anlamadiysam tabi
İnsallah bi sorun cikmamistir

Ben de yüreğinde huzur olan kadınları kıskanıyorum.

Evliyim, aileme, sevdiklerime uzak bir yerde kibarlıktan, görgüden yoksun insanlarla muhattabım her gün.
Koca mı o da ne?

Benim koca bol miktarda çalışır, izinli halinden de pek hayır gelmez o yorgunluk hep üzerindedir.

İçim ona da hayata karşı da o kadar kırık dökük ki inan bana evli olmanın, eşinin akşam eve gelecek olmasının
hiç bir önemi yok.

Mutluluk bu değil..

Senin anlattığından farklı değilim.
Üstelik sana güç veren bir yavrun var bende o da yok.
Kaç haftadır depresyondayım, çıkaran yok..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…