kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.968
28.699
798
Evet kendime ve size itiraf ediyorum sizi kıskaniyorum. Aslında evli olan herkesi kıskaniyorum. Sabah kalkıp işine giden akşam eve gelip kosusturmayla yemek yapan, sonra kocasıyla çocuğuyla vakit geçiren ne kadar kadın varsa kıskaniyorum. .

Eşiyle tartışan, sonra barisan ya da küs kalan ne kadar kadın varsa işte.

Evimi suan gelip bir görün dağınık heryer heryerde ama pis değil :). Içimden toplamak bile gelmiyor. Koridorda aynanın önünden geçerken kendime bakıyorum öf salak kadın diye kendime hakaret ettikten sonra geçip gidiyorum.

Is yapasim yok yemek yapasim yok çünkü akşam olunca evine gelecek bi kocam yok . Cocugumla ilgilenemiyorum. Kafayı yemiş olmaliyim. Bigün agliyorum bigün gülüyorum.

Böyle mi olmalıydı bunları yaşamak zorundamiydim.

Fotolarina bakıyorum insanların ne kadar mutlular diyorum. Bense acının ta bilmem neyindeyim. Sinirliyim herseye bagiriyorum. En ufak bişeye tahammülm kalmadı. Bi tane bekar arkadaşım var evli olanlarla görüşmek bile istemiyorum.

Siyirdim galiba vatana millete bi deli daha kazandirdim aferin bana.

Sizi kıskaniyorum onun için yazmak istedim bilin istedim.
Yazımda hata yapmış olabilirim ama duzeltemem canım istemiyor. Yorum yapmasanizda olur yazdım işte iyi oldu.

Ah öptüm sizi kızlar

Kk da yeni boşanan kadınların 10 tanesinden 7 tanesi ilk 1 yıl bunu söylüyor . 2. yıl düzeni oturunca aman ne saçmalamışım be diyor . Böyle değilse beni kibleyin ya o kadar eminim . ( kk artisliği böyle bir şey )

Yani bebeği ortalamaya vurunca bu çok normal bir durum

Çok normal.
Çok zor şeyler yaşadın.
Ama bence pek çok kadın da seni kıskanmalı. Ailen arkanda değilken aman herkes aldatılıyor canım diyebilir kurulu düzenini yıkmak istemeyebilirdin. Ama dimdik durdun ve bir başına mücadele ettin.
Bence çok güçlü bir kadınsın. Şimdi bunları hissetmen çok doğal.
Ama zamanla eminim daha güçlenerek çıkacaksın bu sınavından ve gerçekten güzel yeni bir hayat kuracaksın.

O kadar şey yasadim ama toparlanamiyorum olmuyor daha çok acı çeker miyim ?

Geçmeyecek gerçekçi olun
Öyle bir geçer ki.. konularınızı biliyorum.kolay geçmeyecek ama geçecek.
İnanın insan herşeye alışıyor.ama işte 'zaman'
Umarım bir an önce toparlanırsınız

Derdini dinledim derdime imrendim öyleydi galiba.anne olmayı çok isterdim.sadece o bn olaydım.birbirimize yeterdik gezer tozar günümüzü gün ederdik mutluluk çığlıkları atardik.sarilabileceginiz bir evladımız var kokusunu çekim içinize acın güzel bi komedi filmi kahkahalar atin

Bende seni kıskanıyorum hayatından bir pisliği kazıyıp atabilecek cesarette olduğun için..

Halimi görsen hiç kiskanilcak bi tarafım yok emin ol. Göz altlarim bile çöktü. 48 kilo oldum ilaç kullanıyorum. Sinirliyim bagiriryorum deli gibi. Yani ben benligimi kaybediyorum. Çünkü bi tarafım yok eksik alisamiyorum bi türlü olmuyor

O kadar şey yasadim ama toparlanamiyorum olmuyor daha çok acı çeker miyim ?

Daha çok yeni ama. Çok normal şimdi acı çekmen. Peş peşe bir sürü kötü şey yaşadın ve hemen iyi olamazsın ki. Zamanla yavaş yavaş geçecek. Önce daha iyi hissedeceksin kendini sonra mutlu olmaya başlayacaksın sonra bir bakmışsın artık yeni hayatını çok daha fazla sevmiş ve daha mutlu olmuşsun.
Şimdi bunları hissediyorsun ama zamnala geçecek bence. Sadece zamana ihtiyacın var.
Oğlunla harika bir hayat kuracaksınız kendinize.
Benim kuzenim de benzer şeyler yaşadı yakından gördüm hislerini. O da kötü süreç geçirdi ama sonra eskisinden de mutlu ve güçlü olarak çıktı o savaştan. Siz de çıkacaksınız çocuğunla beraber.

Kahve vallahi bende senin gibi kendine depresyona girme sebebi arayıp duran kadınları bir pataklamak istiyorum bir pataklamak istiyorum ki sorma gitsin.

Ablacım, sen zorla bunalıma girmeye uğraşıyorsun sanırım, tamam kabul yaşadıkların kolay şeyler değildi ama adam aldattı, adam iftira attı, hala akşam eve gelen kocam yok diyorsun.

Kaç kadın akşam eve gelecek koca bekliyorda huzurla akşam yemeğine oturuyor?
Hadi diyelim cümle evli kadın mutluluktan havalara uçuyor olsun yahu yemek hazırlamak için kocalı mı olmak gerekiyor?
Biz kadınlar kocalıyken değerli kocasızken değersiz miyiz, yapma gözünü seveyim.
Şu ruh halinden çıkınca yukarıda yazdıklarını bir daha okursan ben ne yazdım diyeceksin, seni biraz tanıdıysam dersin bence

Yeniden asik oldugunda yeni evlilik kosusturmasi yapacagin zamnlarda da biz de seni kiskanacagiz

Yeniden birini sevebilir miyim ? Evlilik kosusturmasimi ben nerde canımı acıtan varsa onu secerim. Çünkü malim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…