Sorunlar vardı ama hiç ayrilmayiz yalanina çok inanmisim
2016 da kk ya müge ve ben damga vurduk. Iki çaresiz kadın terkedilmiş yok sayılmış aptal yerine konulmuş 2 kadiniz. Acı çekiyoruz geçmişi sorguluyoruz nedenler nicinler burdan köye yol oldu.
Mutluluk kursagimizda kaldı. Ne yutkunuyoruz ne kusuyoruz. Öyle mih gibi çakıldı kaldı işte. Sevmek en güzeli çünkü sevildiginden hiç emin olamiyosun. Ama keşke böyle iliklerime kadar sevmeseydim. Keşke onu hayatımın merkezine koymasaydim ve keşke ilk hatasinda def etseydim. Şimdi 5 yıl önce boşanmış belki de ikinci evliligini yapmış bi kadın olacaktım. Ama ben naptim aşkım uğruna kendimi bile ezdim. Ben kendime değer vermedim. Ondan değer görmek istedim ne saçma. Bunu da ne yazikki şimdi yapayalniz öğrendim.
Yazık bana vah bana
Ne ayni kaliyor ki. Her sey degisiyor her sey geciyor. Her insan sirayla zor günler yasiyor bence. Ama bir sekilde hepsi geciyor. O an sonsuza kadar öyle kalacak saniyor insan..Degisimin yasandigi kirilma noktasinda gecmise özlem , gelecege kaygi ile bakiyor . Ama önemli olan andir. O an zor olabilir. Ama iyi yönlerine odaklanin. Cocugunuz yaninizda, sagliklisiniz. Dagilacak eviniz var. Olanlari düsünüp delirecek bilinciniz var en azinda.Geçmeyecek gerçekçi olun
Bence ayağı kalkıp sirkelenmelisin senin yerinde olmak isteyen okadar çok insan var inan...ye iç gez toz hayatın tatınını çıkar ilerde mutlaka karşına çıkacak doğru insannEvet kendime ve size itiraf ediyorum sizi kıskaniyorum. Aslında evli olan herkesi kıskaniyorum. Sabah kalkıp işine giden akşam eve gelip kosusturmayla yemek yapan, sonra kocasıyla çocuğuyla vakit geçiren ne kadar kadın varsa kıskaniyorum. .
Eşiyle tartışan, sonra barisan ya da küs kalan ne kadar kadın varsa işte.
Evimi suan gelip bir görün dağınık heryer heryerde ama pis değil :). Içimden toplamak bile gelmiyor. Koridorda aynanın önünden geçerken kendime bakıyorum öf salak kadın diye kendime hakaret ettikten sonra geçip gidiyorum.
Is yapasim yok yemek yapasim yok çünkü akşam olunca evine gelecek bi kocam yok. Cocugumla ilgilenemiyorum. Kafayı yemiş olmaliyim. Bigün agliyorum bigün gülüyorum.
Böyle mi olmalıydı bunları yaşamak zorundamiydim.
Fotolarina bakıyorum insanların ne kadar mutlular diyorum. Bense acının ta bilmem neyindeyim. Sinirliyim herseye bagiriyorum. En ufak bişeye tahammülm kalmadı. Bi tane bekar arkadaşım var evli olanlarla görüşmek bile istemiyorum.
Siyirdim galiba vatana millete bi deli daha kazandirdim aferin bana.
Sizi kıskaniyorum onun için yazmak istedim bilin istedim.
Yazımda hata yapmış olabilirim ama duzeltemem canım istemiyor. Yorum yapmasanizda olur yazdım işte iyi oldu.
Ah öptüm sizi kızlar
Ben kesinlikle kıskanmak değil ama imrenmek yada kendi adına içi cız etmek diyelim .En çok işyerindekilerin evli oluşunda dikkatimi çekiyor sanki..Daha farklı auraları oluyor .Neşeleri özgüvenleri saygınlıkları normallikleri bir farklı oluyor.Mutlu oluşlarından belki...Enerjileri bol..Bense taşıma suyla enerji elde etmeye çalışıyorum.Keşke böyle olmasa..Boşanma aşamasında ki kadınların duyguları böyle demekki.. Ben de sadece kendimi kıskanç sanıyodum, aynı şeyleri hissediyorum da :)
Mutlu çiftleri kıskanıyorum, sevdiği yanında olan herkesi.. neden ben mutlu olamadım gibi.. Hayırlısı olsun da geçicidir belki bu da, belki bigün ben de mutlu olucam neden olmasın.. :)
Kafayı mi yedin be guzelim . Hayatına bi yerden başla benim annem 25 yaşında babam denecek adamdan ayrılmış beni mis gibi anneannem buyukbabamlarla büyüttü üstelik evlenmedi de. O bunalıma girmedi. Bulursun birini evlenirsin çocuktan ne istiyorsun. Kıskanmak güzel bişey değil. Kiskanilasi bi evlat büyüt bence. Evini temizle düzenini oturt.Evet kendime ve size itiraf ediyorum sizi kıskaniyorum. Aslında evli olan herkesi kıskaniyorum. Sabah kalkıp işine giden akşam eve gelip kosusturmayla yemek yapan, sonra kocasıyla çocuğuyla vakit geçiren ne kadar kadın varsa kıskaniyorum. .
Eşiyle tartışan, sonra barisan ya da küs kalan ne kadar kadın varsa işte.
Evimi suan gelip bir görün dağınık heryer heryerde ama pis değil :). Içimden toplamak bile gelmiyor. Koridorda aynanın önünden geçerken kendime bakıyorum öf salak kadın diye kendime hakaret ettikten sonra geçip gidiyorum.
Is yapasim yok yemek yapasim yok çünkü akşam olunca evine gelecek bi kocam yok. Cocugumla ilgilenemiyorum. Kafayı yemiş olmaliyim. Bigün agliyorum bigün gülüyorum.
Böyle mi olmalıydı bunları yaşamak zorundamiydim.
Fotolarina bakıyorum insanların ne kadar mutlular diyorum. Bense acının ta bilmem neyindeyim. Sinirliyim herseye bagiriyorum. En ufak bişeye tahammülm kalmadı. Bi tane bekar arkadaşım var evli olanlarla görüşmek bile istemiyorum.
Siyirdim galiba vatana millete bi deli daha kazandirdim aferin bana.
Sizi kıskaniyorum onun için yazmak istedim bilin istedim.
Yazımda hata yapmış olabilirim ama duzeltemem canım istemiyor. Yorum yapmasanizda olur yazdım işte iyi oldu.
Ah öptüm sizi kızlar
NerdenGeçmeyecek gerçekçi olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?