- Konu Sahibi sirinler12
-
kızlar sizinde illa ki çevrenizde böyle insanlar vardır.bazı gençler var örneğin babası memur (kesinlikle küçümsemiyorum çok güzel bişey) ama harcamalarına bakıyorsun sanırsın fabrikatör çocuğu.giyimler makyajlar parfümler o biçim.bu iş nasıl oluyor ? geliri çok daha yüksek insanlardan daha havalı ve zengin gözüküyorlar nasıl becerdiklerini çok merak ediyorum.insan yanlarında resmen eziliyor.kıskanmıyorum sonuçta ben gerçekleri biliyorum ama nası beceriyorlar bu şekilde giyinmeyi pahalı telefonlar almayı vs. gercekten merak ediyorum.
kızlar sizinde illa ki çevrenizde böyle insanlar vardır.bazı gençler var örneğin babası memur (kesinlikle küçümsemiyorum çok güzel bişey) ama harcamalarına bakıyorsun sanırsın fabrikatör çocuğu.giyimler makyajlar parfümler o biçim.bu iş nasıl oluyor ? geliri çok daha yüksek insanlardan daha havalı ve zengin gözüküyorlar nasıl becerdiklerini çok merak ediyorum.insan yanlarında resmen eziliyor.kıskanmıyorum sonuçta ben gerçekleri biliyorum ama nası beceriyorlar bu şekilde giyinmeyi pahalı telefonlar almayı vs. gercekten merak ediyorum.
Yanlarında niye eziliyorsun ki?
Kendini olduğundan daha farklı göstermeye çalışan, sahte insanların yanında ezik hissetmen çok saçma..
Bir insanın bilgisi, görgüsü, tavrı, söylediği sözlerle davranışlarının uyum içinde olup olmaması..Bunlardır önemli olan..
Yoksa giyimle kuşamla, saçla, telefon ya da parfümle insan olunmuyor..
Sen bunları boşver canım..Değerli vaktini bunları düşünerek harcama..
Bende biraz kıskançık sezdim 26 yaşındayım bu yaşıma kadar çevremdeki kimseye özenmedim onların pahalı teli var benim neden yok yada onların markalı kıyafetleri var bende neden yok diye böyle şeylere kafanı takıpta hem kendini hemde aileni üzme arkadaşım önemli olan markalı kıyafetler yada pahalı telefonlar degildir önemli olan ailenle birlikte senin huzurun mutlulugundur.
yani memur çocuğu olduğunu bilmesen kıskanacaksın öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?