- Konu Sahibi sirinler12
-
bu konudaki iki yorumdan ne anlasam bilemedim, konu sahibi ailesi memur nasıl öyle giyiniyo diyo yukardaki arkadaşta ailesi memur çocuk havalı diyo, şimdi memur algısı nedir, memur zengin insanmıdır yoksa fakir insanmıdır? ben memurum evli olmasam geçinemem öyle diyim
bu konudaki iki yorumdan ne anlasam bilemedim, konu sahibi ailesi memur nasıl öyle giyiniyo diyo yukardaki arkadaşta ailesi memur çocuk havalı diyo, şimdi memur algısı nedir, memur zengin insanmıdır yoksa fakir insanmıdır? ben memurum evli olmasam geçinemem öyle diyim
kızlar sizinde illa ki çevrenizde böyle insanlar vardır.bazı gençler var örneğin babası memur (kesinlikle küçümsemiyorum çok güzel bişey) ama harcamalarına bakıyorsun sanırsın fabrikatör çocuğu.giyimler makyajlar parfümler o biçim.bu iş nasıl oluyor ? Geliri çok daha yüksek insanlardan daha havalı ve zengin gözüküyorlar nasıl becerdiklerini çok merak ediyorum.insan yanlarında resmen eziliyor.kıskanmıyorum sonuçta ben gerçekleri biliyorum ama nası beceriyorlar bu şekilde giyinmeyi pahalı telefonlar almayı vs. Gercekten merak ediyorum.
Bende dun tam bu merakimi ablama sormustum...benimde bir arkadasim var kocasi oyle dogru durust calismiyir kadin hersene turkiyeye tatile geliyor...asla pazardan alisveris yapmazmis turk marketinden yapiyor arada baya fiyat farki var...cocugunun giyimi hep en iyi yerlerden kesinlikle kiskanmiyorum o seviyeyede dusmem zaten bende merak ettim nasil yapabiliyor bunu ev kirasi 1000 euro duyunca sok oldum ben buna cesaret edemem kraci olmadigim halde...kadinin harcamalari okadar ucuk harcamalar degil ama sonucta kicasinin geliri yaptigi is belli..devamlida calisan biri degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?