• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanmak değil sadece çok imrendim :( moralim bozuk

Bende 20 sinde aldim oğlumu kucağıma ama gercekden erken endiselenmeyin mutlaka olur tadını çıkarın evliliginizin

20 yaşında tek derdim vize ve finallerdi. Hatta erkek arkadaşım nişan dedi diye adamı terk ettim. 20 yaş. Çalışıyor musunuz, geliriniz ne? Çocuğa neler verebileceksiniz? Eğer lise mezunuysan açıköğretim dene. Kendine yatırım yap. İleride çocuğuna iyi örnek ol.

Cocuk dogurmak ne kı , bır sekılde allah nasıp ettıyse olur ama ya sonrası , daha cok kucuksunuz guvenmek zor degıl mı kendıne olmasa bıle esıne.
Ote yandan ne olursa olsun bazı kısılerın asla cocugu olmayabılır , bu sebeble bence kalbınızı genıs tutmaya bakın cunku bunun tek yolu cocuk dogurmak degıl

yaşınız çok küçük.. nasıl evlendiniz bu yaşta..
çocuk için yaşınız küçük, olur inşallah

:110:
İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydi :KK43: aynı şekilde bende .. ikimizde çok imrendik cook .. Kendimi şu an çok gereksiz ve yetersiz hissediyorum.. moralim çok bozuk.. evden çıkarken gayet iyiydik eve gelince eşimin suratı düşüktü ve hiç konuşmadan uyudu.. anladım ama ben çok imrendi :KK43:
Benim 5 sene olmadi. Halinize sukredin. Bir senede bu hale geliyorsaniz 5 senede ne olur haliniz. Ayrica daha bir senelik evlilere cocuk konusunda dr bile erken oldugunu bir seneden sonra olmazsa tedavi gorulmesini oneriyor. Hep etrafinizda sizden iyi olanlara bakmayin. Biraz da yillarca arayip bulamayanlara bakin ne haldeler. Eltim ben evlendikten sonra iki tane dogurdu bende tık yok.

Daha 20 yaşında kendini bebek için yıpratma.
Evliliğin tadını çıkar, strese gerek yok.
Gerekli tedavilerini olur, bebeğini de kucağına alırsın.
Sonra da kendini yıprattığın aylara yanarsın. Çünkü bu olacaksa olacaktır, düşününce olan birşey değilki.

Hiçbir sorunum olmadığı halde kafama takmaktan anne olamıyordum ben de.
Doktorum "kızım bir tatile git, kafanı dağıt, senin çocuğun olacak, neden olmasın" demişti, unutmam hiç.
Nasıl inanmışsam ertesi ay hamileydim ;)

Sen de olursun, keyfinize bakın, dolu dolu yaşayın. Siz mutlu olursanız bebiş daha çabuk gelir, öyle düşün ;)

İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydi :KK43: aynı şekilde bende .. ikimizde çok imrendik cook .. Kendimi şu an çok gereksiz ve yetersiz hissediyorum.. moralim çok bozuk.. evden çıkarken gayet iyiydik eve gelince eşimin suratı düşüktü ve hiç konuşmadan uyudu.. anladım ama ben çok imrendi :KK43:
Ay cam benim kıskanmak değil ki bu haklısın imrenebilirsin çok normal. Allah en yakın ve hayırlı zamanda size de nasip etsin insallah canim

canım bıda senin sınavın ama insallh Allah sizede hayırlı bir evlat verir .

Yazmayayim yazmayayim diyorum ama duramayacagim ya. Kendimi gereksiz hissediyorum ne demek? Tek varligin dogurmak mi bu dunyada? Ileride olur belki bir ay sonra hamile kalirsin belli olmaz ama senin asil sorunun hicbir sey yapmadan evde oturman su gencecik yasinda. O yuzden de saracak yer ariyorsun.

20 yaşındaki erkegin koca olması yetmemiş baba olmak içinde bukadar acele ediyor yapmayın acele etmeyin önce biraz olgunlaşın evliliğin tadını çıkarın kendinizden şartlarınızdan emin olun çocuğunuzda olur merak etmeyin çok gençsiniz

1 yıl evlilik bbek için cok erken madem soru7narınız da varmış. hepsini aşın, birikim yapın. sonra da bebek yaparsınız.
hem sıkıntılardan dolatyı bebek düşünmüyorsunuz ama tüh de diyorsunuz biraz ironik.

Daha 20 yaşındasınız. Bir senelik evlisiniz hem de. Aslında şu anda evli olmanız Bile ilginç ama cocuk daha ilginç olurdu. Tadını çıkarın. 20 yas anne olmak İçin inanılmaz erken.

20 yaşında evlendim 25 yaşında anne olabildim inan nazarım değer belki diye alıp sevemezdim bileee.. şimdi 30 yaşındayım çok erken evlenmişim boş yere kendimi üzmüşüm..

esiniz daha askere bile gitmemiştir muhtemelen bence bi 3 5 sene bekleyin zaten çocuk için asıl şimdi çocuk olsa sıkıntılı günler sizi bekliyor olurdu

senin yaşında anne olsaydım şimdi nerdeyse senin yaşında kızım olurdu ama hala yok..ben bile kendimi gereksiz hissetmedim ..evet imrendiğim çok oldu üzüldüğüm çok oldu ama gereksiz hissetmedim....daha çok küçüksünüz olur allahın izniyle ...kendini bunun için yıpratma

Back
X