Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 5 sene olmadi. Halinize sukredin. Bir senede bu hale geliyorsaniz 5 senede ne olur haliniz. Ayrica daha bir senelik evlilere cocuk konusunda dr bile erken oldugunu bir seneden sonra olmazsa tedavi gorulmesini oneriyor. Hep etrafinizda sizden iyi olanlara bakmayin. Biraz da yillarca arayip bulamayanlara bakin ne haldeler. Eltim ben evlendikten sonra iki tane dogurdu bende tık yok.
İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydi![]()
aynı şekilde bende .. ikimizde çok imrendik cook .. Kendimi şu an çok gereksiz ve yetersiz hissediyorum.. moralim çok bozuk.. evden çıkarken gayet iyiydik eve gelince eşimin suratı düşüktü ve hiç konuşmadan uyudu.. anladım ama ben çok imrendi
![]()
Ne kadar inançsızsınız.Daha ikimizde 20 yaşındayız olur belki![]()
Ay cam benim kıskanmak değil ki bu haklısın imrenebilirsin çok normal. Allah en yakın ve hayırlı zamanda size de nasip etsin insallah canimİyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydi![]()
aynı şekilde bende .. ikimizde çok imrendik cook .. Kendimi şu an çok gereksiz ve yetersiz hissediyorum.. moralim çok bozuk.. evden çıkarken gayet iyiydik eve gelince eşimin suratı düşüktü ve hiç konuşmadan uyudu.. anladım ama ben çok imrendi
![]()
canım bıda senin sınavın ama insallh Allah sizede hayırlı bir evlat verir .İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydi![]()
![]()
1 yıl evlilik bbek için cok erken madem soru7narınız da varmış. hepsini aşın, birikim yapın. sonra da bebek yaparsınız.İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydi![]()
![]()
Daha 20 yaşındasınız. Bir senelik evlisiniz hem de. Aslında şu anda evli olmanız Bile ilginç ama cocuk daha ilginç olurdu. Tadını çıkarın. 20 yas anne olmak İçin inanılmaz erken.
İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydi![]()
![]()
Daha ikimizde 20 yaşındayız olur belki![]()