- 22 Ocak 2013
- 41.713
- 210.646
- 798
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Ne güzel işte...Bana bakan birisi oldu mu kıskanıyor galiba. Ama belli etmediği için anlıyamıyorum. Şöyleki el ele tutuşmazken elimi tutar sarılır birinin bana baktıgını farkederse. Yani ben ona yoruyorum. Bilmiyorum tam olarak emin olamam söylemediği için.
Zihniyet meselesi beni anlayamıcaksınız galiba o yuzden cevap vermiyeceğim.ee adam haklı?
kapalı mısınız normalde de mini eteğe bu kadar taktınız?
Zihniyet meselesi beni anlayamıcaksınız galiba o yuzden cevap vermiyeceğim.
Dördüncü sayfa dedin diye geldim de bana çok ters düşünceler bunlar.Mesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
4. sayfadaki olayda kıskanılacak bi durum göremedim.merhabalar. Size çok kısa bir sorum var hanımlar. Eşiniz sizi hiçbir şekilde kıskanmıyorsa siz bunu nasıl yorumlarsınız. Sizi çok sevmediğini düşünürmüydünüz
Güncelleme : sayfa 4 teki yorumumu da okuyup yorumlarmısınız sevgili üyeler. Ben mi abartıyorum ??
Niye benimle empati yapamıyorsunuz anlamadım durum tam olarak şu. Ben kapalı değilim ama usturuplu giyinirim. Eşimse dekoltenin kadına yakıstığını düşünüyor beni o kıyafetlerle beğeniyor ama ben o değilim. Siz açık giyiniyormussunuz esiniz size açık giyindiğiniz için beğenmese baskı yapsa. Aynı şey değil miDördüncü sayfa dedin diye geldim de bana çok ters düşünceler bunlar.
Tabii ki insanoğlu sevdiğini kıskanır ama kıyafetten hele ki öyle dekolte de değilmiş neden kıskanılsın ki?
Ben son derece açık giyinirim,biri kıskandığını söylese o kişiyle bağlarımı koparırdım.
Kıskançlık meltem gibi bir duygudur ılık ılık eser geçer.
Onu giydi,şununla konuştu diye kıskanılması takıntıdır bana göre.
Niye benimle empati yapamıyorsunuz anlamadım durum tam olarak şu. Ben kapalı değilim ama usturuplu giyinirim. Eşimse dekoltenin kadına yakıstığını düşünüyor beni o kıyafetlerle beğeniyor ama ben o değilim. Siz açık giyiniyormussunuz esiniz size açık giyindiğiniz için beğenmese baskı yapsa. Aynı şey değil mi
Kapanırsan seni boşarım diyor bu baskı değil mi hanımefendiadam size açıl diye baskı yapmıyor ne alaka? bugün bu dekolteyi giyeceksin mi diyor kapalı kıyafetlerinizi mi kesiyor?
İyi de bu söylediğin kıskançlık değil ki.Niye benimle empati yapamıyorsunuz anlamadım durum tam olarak şu. Ben kapalı değilim ama usturuplu giyinirim. Eşimse dekoltenin kadına yakıstığını düşünüyor beni o kıyafetlerle beğeniyor ama ben o değilim. Siz açık giyiniyormussunuz esiniz size açık giyindiğiniz için beğenmese baskı yapsa. Aynı şey değil mi
Dediğim gibi öyle sevmiyor demek ki, sende kapanmak istiyorsan illa diyelim karar verdin o istemiyor o zaman ayrılmanız en doğrusu, birbirinize uygun değilsiniz demektirBenimki de kapanırsan seni boşarım diyor
Baskı değil dünya görüşü.Kapanırsan seni boşarım diyor bu baskı değil mi hanımefendi
Şöyleki ben giyim kuşam konusunda daha kapalı giyiniyorum. O benim gibi bu konuda muhafazakar değil. Ailesinden kaynaklı bu durum. Dekolte giyinmemi falan istemiştir en baslarda ben karsı çıkmıştım. Ben gögüs dekoltesi falan veremem. Tanımadıgım yabancı erkeklere mememi gösteremem. Ben kadın halimle utanıyorum ama o erkek ama bu durumdan hiç rahatsız değil. Bu durum beni çok incitiyor.
Ben sizi anladım, ben tesettürlüyüm kendime göre hassasiyetlerim var birçok kapalının giydiği kıyafeti giymiyorum eşim benden giymediğim tarzda bir kıyafeti giymemi istese rahatsız olurum ama size illa giyin diye baskı yapmıyorsa çok da takılmayın bu duruma. Eşinizle aynı düşünmüyorsunuz ve bunu değiştirmeniz de pek mümkün değil. Buradaki ölçü zorlamamasi.Niye benimle empati yapamıyorsunuz anlamadım durum tam olarak şu. Ben kapalı değilim ama usturuplu giyinirim. Eşimse dekoltenin kadına yakıstığını düşünüyor beni o kıyafetlerle beğeniyor ama ben o değilim. Siz açık giyiniyormussunuz esiniz size açık giyindiğiniz için beğenmese baskı yapsa. Aynı şey değil mi
Bu konuda haklısınız işte. Bastan belli etti ama hallettiğimizi düşünüyordum konuşmustuk bu konuyuİyi de bu söylediğin kıskançlık değil ki.
Adamın zevki böyleymiş demek ki.
Eeeee o kulvarda olduğuna göre bunun kıskanılacak bir durum olmadığına inanıyordur.
İlla ki açık saçık giyeceksin demesi elbette doğru değil de bu konunun kıskançlıkla bağlantısı yok bence.
Şimdi kocam beni kapatmaya çalışsa elbette kızarım ama bu işler flört döneminde az buçuk belli olmaz mı ayol?
Neyyy pes doğrusu.işinize gelmeyince baskı değil oluyor tatlı su yorumcuları siziBaskı değil dünya görüşü.
Benim de kocam fes giyse,sakallarını göbeğine kadar uzatsa boşanırım.
Olabilir insanoğlu hep aynı kalamayız,hayata bakışımız değişebilir/değişmeyebilir.
Eğer ortak paydada buluşamıyorsak ayrılmak en iyisi.
Hayatım şimdi ne yaptığına bağlı , kıskanacak bir durum olmuyor. İşe gidiyorum çalışıyorum , eve geliyorum . Arada arkadaşlarım ile görüşüyorum , çoğu zaman eşimle beraber dışarı çıkıyorum . Ben çok açık giyinen biri değilim hani kıskanacak bir ortam olmuyor açıkçası . Şimdi o bana dese ‘ben seni kıskanıyorum’ o zaman ben rahatsız olurum. ‘Bu adam hasta mı neyimi kıskanıyor’ diye düşünürüm . Ha bir yere gideriz , birisi bana ilgi gösterir ne bileyim , Bu tarz birşeyler olsa o zaman kıskanır hatta büyük ihtimal tepki gösterir . Bende de aynı şekilde , adam işe gidiyor işten geliyor kıskanacak bir durum olmuyor.Hiç mi düşünmüyorsunuz bu adam beni neden kıskanmiirr deyu. Bende mi acayiplik yahuu
Her zaman derim huy değişmez aksine keskinleşir,sivrilir.Bu konuda haklısınız işte. Bastan belli etti ama hallettiğimizi düşünüyordum konuşmustuk bu konuyu
Psikolojik baskı yapıyor.Ben sizi anladım, ben tesettürlüyüm kendime göre hassasiyetlerim var birçok kapalının giydiği kıyafeti giymiyorum eşim benden giymediğim tarzda bir kıyafeti giymemi istese rahatsız olurum ama size illa giyin diye baskı yapmıyorsa çok da takılmayın bu duruma. Eşinizle aynı düşünmüyorsunuz ve bunu değiştirmeniz de pek mümkün değil. Buradaki ölçü zorlamamasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?