Kıskanmama

Neyyy pes doğrusu.işinize gelmeyince baskı değil oluyor tatlı su yorumcuları sizi
Tatlı su yorumcusu ne ayol?
Çok komikmiş!
Ben deniz severim oysa.
Neyse...
Baskı ya da dünya görüşü farketmez,belli ki bu şekilde yaşayacaksınız.
Ha baskılı ha farklı dünya görüşlü.

tamam anladm. wallahi bu kocaniz gibi ornek duymadim daha once. dekolte giy diyen bi esi. ama acaba yerine gore giyinebilirsin benden cekinme mesajimi veriyor acaba?
Valla ben duydum da gördüm de rahmetli dayım yengeme mini etekler elbiseler alırdı ama yengem giymezdi.. adam kendisi şıktı eşini de yanında şık görmek isterdi.. yengem de marul gibi kat kat son derece uyumsuz bol şeyler giyinirdi, yengemi hiçbiyere götürmek istemezdi öyle giyindiği için.. Aynı şekilde çok yakın bi arkadaşım ve eşi de aynı durumdalar.. Eşi kızı sürekli benle alışverişe göndermeye çalışıyo, laf arasında bana söylüyo bi alışverişe çıkın falan diye.. Ben de çok açık giyinmem ama yeri gilir mini de giyerim göğüs dekoltesi de veririm, yeri gelir boğazlı uzun kollu elbise giyerim ama güzel giyinirim. Bence eşi giyim tarzını beğenmiyo olabilir arkadaşın. Konu sahibi sedeflidondurma merak ettim nasıl giyindiğinizle ilgili örnek bi foto atar mısınız rica etsem?

Tatlı su yorumcusu ne ayol?
Çok komikmiş!
Ben deniz severim oysa.
Neyse...
Baskı ya da dünya görüşü farketmez,belli ki bu şekilde yaşayacaksınız.
Ha baskılı ha farklı dünya görüşlü.
İşte bu ara ciddi ciddi yaşamamayı düşünüyorum. Ama neyse bunu burada tartısmaya açmak istemiyorum. Böylesi ciddi bir mevzuyu buradan kararlaştıramam haliyle.

Evet genel olarak giyim tarzımı da beğenmez. Nasıl giyindiğim konusunda foto atarım uygun zamanda. Bir pantolon kazak işte dışarı çıkarken. Şık olmak istersem etek kazak.

Ama ben bu konuda çok katıyım. Giyim tarzıma karıştırmak istemem. Ben neyi beğeniyorsam onu giyerim.

Ben kiskancligi bir cesit hastalik olarak goruyorum. Esim beni kiskanmaz,ben de esimi kiskanmam. Hele ki verdiginiz mini etek orneginde asla kiskanilacak bir durum yok.

Ama ben bu konuda çok katıyım. Giyim tarzıma karıştırmak istemem. Ben neyi beğeniyorsam onu giyerim.
Ve benim eşim giyim tarzınınbeğendiği bir kızı benimle alışverişe çıkartmaya çalışsa büyük konusmayayım ama direk boşarım onu. Bence kıza bu saygısızlığı yapmayın. Boşuna gaza da gelmeyin giyim tarzım çok beğeniliyor falan diye.

Yok artık.. balkon yahu bu. Çorabınız varmış bi de. Benim eşim şort elbise giymişsem çorapsızken çıkma der ama bu daha çok sevdiği anlamına bence gelmez. Hiç kıskanmayan insanı ben de istemem. Kıskandığı konular önemli. Karşı cins ilgi gösterince napıyo varlığını belli ediyo mu hemen yanınıza geliyo mu mesela?

Aklıma ne geldi : yeni evliydik.Eşimin bir Arkadaşı vardı üst katımızda bekar.Sarma yapmiştim ramazandı.X e de verelim dedi tmm dedim koydum tabağa uzattım kendisine.Bana ne veriyorsun yukarı çıkar dedi.Dedim ben mi gidecem bekar adamın kapısına senin götürmen gerekir deniştim.Aman götürmezsen götürme rahatsız misin Demişti oturmuştu ,ben götürmüştüm utanarak.Ben miyim acayip bilmiyorum

Eşim yollamazdı da ben ne güzel karısına yan gözle bakmayacak insanlarla arkadaşlık ediyo demek ki diye düşünürdüm

Kk daki yorumlara göre biz ağır arızayız canımcım.

Hakli ..

Hemen her akşam kocam koca bir tencere yemek yapar,apartmandaki tüm bekar/evli komşulara yemek taşıyan da benim!

Yalnız kız benim en yakın arkadaşlarımdan ve kendisi de benim tarzımı beğenir ve benimle alışverişe çıkmaya da bayılır :) Ama kendisi beceremez beceremediğini de kendisi zaten söyler kendiyle barışıktır yani o konuda bi sıkıntı yok. Biraz da utangaçtır etek giyse çekiştirir rahat edemez falan. Ama merak etmeyin dekolde vermeyerek de güzel giyinilebilir, zaten burada benim bahsettiğim konu dekolte değil güzel giyinme Belki siz onu da mı tam beceremiyosunuz acaba??

Ayy evet beceremiyorum cünkü ben güzel giyinmek zorundayım dimi.niye insanları kalıplara sokuyorsunuz. Kadınlar güzel giyinmeli dimi. Türk kadınının birinci vazifesi giyinip kusanıp ortamlarda salınmalı. Kocişine kendini beğendirmesi dimi. Bakıyorum yabancılara uyumsuz uyumsuz kıyafetler. Giyim kusam konusunda o kadar takıntılı değiller. Ama bizde maşallah herkes ivana sert. Cebinde parası yok ama giyim derdinde millet. Ben bunu da anlamıyorum. Anlamak istemiyorum.

Hemen her akşam kocam koca bir tencere yemek yapar,apartmandaki tüm bekar/evli komşulara yemek taşıyan da benim!
Ya ne bileyim yeni gelmiştim kimseyi tanımıyordum kendi çevremde böyle bişey görmeyince garibime gidiyor.Eşim zaten çok geniştir.Ona göre evli olabiliriz ama kendimize ait özel Hayatımız olmalıymış.Telime hiç dokunmaz mesela.Biriyle yazışsam olabilir diyecek kıvamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…