Kıskanmamak

kiskanmayan insan vardir
ben ve esim boyleyiz
ikimize de sacma geliyor bu duygu
oturup da birbirimize eski iliskilerimizi anlatmiyoruz ama nadir de olsa arada konu eskilere geldigindw yorum yapitoruz , bende de onda da kiskanclik hissi olusmuyor
bu arada gayet de asigiz ve cok seviyoruz birbirimizi :)

ya zaten insan eskiyi niye kıskansın ki mantıklı olan da bu.. Adı üstünde eski yani :)

Sevgilinin burcu ne olgun birisine benziyor.Bende mesela eski sevgili muhabbetlerini hic kiskanmam tabi karsimdaki uzun uzadiya bilerek anlatirsa saygisizlik gibi gelir ama mesela biri sana kafayi takmistir rahatsiz ediyordur ya da ne biliyim ikiniz yuruken biri laf atar onu da gormezden gelirse o ayri.Yoksa durduk yere her seyi kiskanan insanlardan hoslanmiyorum.

Bizimde konusu açıldığı için geçti zaten. Oturup o şöyleydi böyleydi diye anlatmadım. O da yorum yaptı sonra onun hakkında. Ben bahsetmesine tahammül edemem o da bildiği için anlatmaz.
Daim olsun mutluluğunuz :)

Burcu balık hep dengesizsin derim çünkü bir konuda çok olgun davranıyorken bazı konularda çocukça davranır bende kestiremiyorum bazen. Yürürken laf atma mevzusunu yaşamadık yaşasak yürür gider kavga etmeyi sevmez ederse çok kötü kavga edeceğini söyler çünkü hep.

Esimi cok seviyorum ama asla kiskanmiyorum.
Burdaki bazi konulari hayretle okuyorum o yuzden.
Sadece simdi degil, ergenken de, 20 li yaslarin basindayken de icimde zerre kiskanclik duygusu yoktu.
Ama buna tam zit olarak ihanete de zerre tahammülüm yok, yani benim kiskanmama neden olabilecek yanlis bir davranisi olsa, askimdan olecegimi bilsem arkami doner giderim.
Karakter yapisi bu bence, degismez.

Yakin bir tanidigim balik gercekten kiskanc olmuyorlar hatta akillarina gelmiyor.Bazi huylari cocukca oluyor hatta olmayacak hayaller kurup olacagina inanir gibi anlatir.Guzelligi seviyorlar.Guzel giyinmek guzel saclar vs.Bu konu nasil aciliyor da cok buyuk kavga ederim diyor sen mi soruyorsun.Seni anliyorum ama canim hep seven kiskanir diye duyduk ya sanki umursamiyormus sevmiyormus gibi geliyor ama alakasi yok

Burç olaylarından çok anlamam ama yükseleni hangi burçsa artık o baskın bence. Çok yakın arkadaşım da balık o çok kıskançtır ilişkilerinde. Bizimki kendine de çok özenmez öyle ama hayal kurma konusunda doğru aşırı hayalcidir.
Bir kere konu açılmıştı biri buna ters cevap vermiş sen neden cevabını vermedin dediğimde o cevabı versem orada çok büyük kavga çıkardı -kendisi polis- başımız belaya girerdi karşılıklı olarak, kavga etmeyi sevmiyorum demişti.

Iste benim anlattigim kisi de ayni senin anlattigin sevgilin gibi.Kendine pek bakmaz ama karsi tarafatan guzellik bekler.Aslinda konuskandir ama biri ters bi sey dese kavga cikmasin diye cok terslemez.Gerci cok burca baglamamak lazim yapi meselesi yani degismesini hic bekleme.Bu saatten sonra kiskanma felan olursa sirf sen dedin diye yapar yani kiskanmis gibi yapr bu da sinir bozucu

Aynen öyle burçlara göre hareket etmem insanlar standart değil sonuçta.
Ben istiyorum diye asla farklı davranmaz onu biliyorum ben sebeplerini aradım kendimce en mutlu anımızda bahsetsem yine tartışır bu konuda. Eski sevgilisi de sürekli sen beni kıskanmıyorsun diyormuş tartışma çıkıyormuş bunu ilk başladığımızda söylemişti. Karakteri bu demek ki yapacak bir şey yok.

Geçmiş geçmişte kalmıştır. Bu güne bakmak lazım. Eski sevgilinizden bahsetmeniz, kıskanacak mı diye merak etmeniz yersiz geldi. Ben eski sevgililerini kıskanmam şahsen içinde bitirdiğine beni sevdiğine inanıyosam. Sevgiliniz size güveniyor ve bir çok şeyi aşmış. Mutluluklar dilerim

Kıskanılmak bence rahatsız edici zaten yani bi kızın ona asıldığını görsem anca o zaman savaş çanları çalar bende onun dışında kalkıp eski sevgilisinden kıskanmam benden öncedir kıskanıp boşuna huzurumu kaçırmam.
Bence yaptığı çok doğal bir davranış kıskanmak, kıskanılmak gerçekten çok yıpratıcı duygular zaten.
Ne bilim seven kıskanır yalan anneni kardeşinden kıskanıyormusun ?
sevmekle kıskanmak bence bağlantılı şeyler değil.

ya sevgiyle kıskançlık bağlantılı değil bence. kıskançlık büyük ölçüde güvensizlikten kaymaklı oraya çıkıyor. (özgüvensizlik ya da kişiye güvenmeme vs vs) boşverin kıskanmasın. kısıtlamasın. sevgisini hissediyorsanız gerisi önemli mi ki? :)

Eski sevgilinizden bahsetmeniz ,onun kıskanmamasından daha anormal.Kıskanılmaktan alınan hazzı asla anlayamayacağım galiba

Ben de kiskanmam,esim de kiskanmaz. Medeni insanlariz,eski sevgilileri,eski nisanlilari konusabiliriz laf acilirsa ama sonradan dert etmeyiz. Siz de dert edecekseniz hic acmayin konusunu. Bence erkek arkadasiniz gayet mantikli birisi demek ki size guveniyor ne mutlu size. Bence kiymetini bilin bu durumun

Benim esimde beni asla kiskanmaz. Iyi motosiklet suren erkeklerden hariç Bir tek onlardan kıskanir. " Aa motosikleti cok guzel, ooo harika kullaniyor" diye gidip birinin boynuna atlamam ama biliyor ki motora zaafim var, iyi kullaniyorsa da begenirim. Bunu cekemiyor.
Kendide iyi kullanir ama herzaman daha iyisi var tabi. :)
Işin özü gereksiz kiskancligin altinda bu gibi eksik hissetme duygulari yatar aslinda. :)

Bizimki onu bile yapmaz anlaşıldı. :)
Ne güzel birbirini kıskanmayan bir sürü çift varmış bende ve benim arkadaşlarımda sorun var demek ki :)

Ne güzel birbirini kıskanmayan bir sürü çift varmış bende ve benim arkadaşlarımda sorun var demek ki :)

Seninki eksiklik hissetmiyor demekki, hissetsede belli etmek istemiyor.
Normalde benim eşimde cool takilir hic kiskandigini bilmem. Bir tek o bahsettigim konuda kiskanir. O da hepsinden değil. Kendisinden daha iyi süren ve kendisinden daha guclu makinasi olan tipler olmasi lazim kiskanmasi icin. Yoksa digerleriyle konussamda kiskanmaz mesela ilgimi cekmeyecegini biliyor cunku

Arkadaslarinizda sorun var da sizde sorun yok gayet ilimli sekilde dinliyorsunuz bizi yoksa coktan cemkirmeniz lazimdi

Arkadaslarinizda sorun var da sizde sorun yok gayet ilimli sekilde dinliyorsunuz bizi yoksa coktan cemkirmeniz lazimdi
Doğruya doğru denir neden çemkireyim ki bu konuda saçma düşündüğümün farkındayım bunu idrak edebilmek için de konu açmak istedim.
Seven kıskanır algısı doğru olsa sevgilimin beni hiç sevmediğini düşünmem gerek. Demek ki o iş öyle olmuyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…