Kıskanmamak

Kararinda olursa super birsey.. sanirim ben brz maco erkek seviyorum :) abartirsa sevmem.. heleki kisitlanmayi...sunu giyme bunu giyme .. ya da suraya gitme onla konusma bunla konusma..
17 18 yaşlarında bende öyle düşünüyodum ama asla töbeeler olsun :)) eşim bütün düşüncelerimi yıktı başta garipsedim bune biçim cocuk lan falan dedim ama anladımki böylee biriyle hayat gecer öbür türlüsüyle üç gün gecmezmiş cevremde cok var öyle eşi sevgilisi maço olan hiç bir özgürlükleri yok malesf .. oyüzden kıymetini bil o cocugun bacım

Canim mevlana gibi insan bulmussun daha nolsun. Cok hakli o olumsuz duygular asilmali. Emin ol kiskanc biri olsaydi seni mahvederdi kisiligin bozulurdu sen kendini bile sorgulayip hatan olmadigi halde benmi hata yapiyorum der hale gelirdin ve bu kisi yapmadigin seyler icin bile sana baski kurardi. Bizim toplum olarak sevginin tanimini iyi bilmemiz gerek. Kıskanmak aşkın kanununda yok yani o bir psikolojik sorun. Yoksa kadinlarimiz hep 2. Sayfaları süsler. Tam anlattimmi bilmiyorum ama yaş geçtikce anlarsin canim suan cok gencsin.

Ayrica kiskanc kisilikte biri icin senin onu kiskandiracak bisey yapip yapmaman onemli degil. Otobusu kacirip eve gec gitmen bile kavga sebebidir o kisilige gore. Cunku hasta ruhlu kurar da kurar.
Hafif kiskansin diye bile ugrasma bence huzurunuzu bozmayin

Kıskançlık hastalıklı bir düşünce bana göre. Güvendiğini söylüyor. Daha ne istiyorsun ne güzel işte. Sorunsuz ilişkinde sorun mu arıyorsun. Eski sevgiliden bahsetmek kadar saçma bir şey olamaz. Sabırlıymış da. Gereksiz triplerle elinden kaçırma bence.

2 yıllık bir ilişkide sevgiliyi denemek hiç hoş bir davranış değil bence. Bakalım kıskanacak mı diye kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi ona da yapmamalısınız. Kıskanmıyor olabilir, ama büyük ihtimalle hoşlanmıyordur. Ayrıca geçmişte kalmış biri beden kıskanılsın, çok sevseydiniz eski Sevgilinizlw devam edeceğinizi ama adı üstünde onun eski olduğunu düşünüyor olabilir. Ayrıca kıskançlık bir duygudur, bunu bastırabilmek ve mantıklı olabilmek doğru davranışken, bastıramamak ve abartı tepkiler vermek hastalıklı bir duygudur bence.

Eski sevgilinizden bahsettiğinizde sen ne demek istiyorsun diye çemkirse o zaman da erkek arkadaşım çok anlayışsız, aşırı kıskanç diye konu açardınız sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…