Bende bahsetmekten hoşlanmıyorum sadece üzerine gittim bakalım ne diyecek diye,normal bir arkadaşımdan bahseder gibi o da katıldı konuya dinlememezlik yapmadı yani..Eşimin, muhabbet esnasında eski sevgilisinden bahsetmesi bana hakarettir. Kıskanmam ama hiç hoşlanmam.
Siz de bahsetmeyin neden bahsediyorsunuz ki?
Kıskanmak sevginin ölçütü değildir, nice insanlar var ki kıskançlık cinayeti yapıyorlar. Artık toplumca bunu aşmalıyız bence.
Size güvenen bir insan var ama eski sevgilinizden bahsederken hiçbir tepki vermemesi sizi dinlemiyor hissi oluşturdu bende sadece.
Konuyu genel ele aldım ben. Eski sevgiliden kıskanmıyor değil o özele girmiş oldu artık ondan ötesini de kıskanmaz sanırım artık.2 yıl olmuş. adamın huyu bu. aş bence artık. yani eski sevgiliden bahsedip de kıskanmıyo diye tribe girmek ilginç.
Özellikle bir çabam yok sürekli gündemde değil arada aklıma geliyor. Sadece eski ilişkiden bahsederken aklıma geldi en son bahsettim ondan da daha önceleri dikkat ederdim o kişi hakkında konuşmamaya.Kıskandırmaya çalışmanız ilginç geldi.
Bu tepkinizin farkında bence...
Ben tersini düşünürüm genelde yani kıskanmayan demeyelim de, bunu fazla ön plana çıkarmayan insanın kendine güvenidir esas olan...Bir de bu açıdan bakınız....Özellikle bir çabam yok sürekli gündemde değil arada aklıma geliyor. Sadece eski ilişkiden bahsederken aklıma geldi en son bahsettim ondan da daha önceleri dikkat ederdim o kişi hakkında konuşmamaya.
Kıskançlık ve sevgi arasında bir ilişki aramayın. Sözde değil hareketle sevgisini hissediyor musun?
Önemli olan o.
Evet sağolsun çoğu huyu iyidir,kendini sürekli geliştiren biri.Seni iyi anlıyorum. Bu bey kaç yaşında
Düzgün bir adama benziyor. (Yazdıklarından çıkardığım)
Şöyle düşündün mü hiç? olgun biri bazı konuları kendi içerisinde aşmış..
Şu detay çok önemli sen aklı başında hareketleri gayet düzgün bir bayansan sana güveniyordur.
Ona bu güveni veren sensin..
Birde dediğim gibi senin yanlış bir hareketini görmediyse o nedenle böyle kıskanclık yapacak bir ortam oluşmamıştır.
Evet ilgili,sürekli özlediğini ve sevdiğini söyleyen biri. Zamanında çok kavgalarımız oldu bunlar da etken olabilir.Aynen bu fikre katılıyorum. Konu sahibi adam sana düşkün mü, ilgilimi ???
Konuyu genel ele aldım ben. Eski sevgiliden kıskanmıyor değil o özele girmiş oldu artık ondan ötesini de kıskanmaz sanırım artık.
+Yaşını sormuşsunuz unuttum :) 26 yaşında.Aynen bu fikre katılıyorum. Konu sahibi adam sana düşkün mü, ilgilimi ???
Konuda kişiliğini çok anlatmadım,çok özgüvenli biri değildir hatta kendisine göre hiç... bu parçaları birleştirince kafamda oturmuyor.Ben tersini düşünürüm genelde yani kıskanmayan demeyelim de, bunu fazla ön plana çıkarmayan insanın kendine güvenidir esas olan...Bir de bu açıdan bakınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?