Kıskanmayan adam neden hastalık derecesinde kıskanç birisine dönüşür?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Evet bilirsiniz ki bu ilişkinin aşırı kıskanç tarafı benim yani bendim.
Bilmeyenler için kuzenimden kardeşimden, karşıdan gelen insandan bile kıskanırdım
hep tartışırdık ben de bayaaa törpüledim, kendisi de der baya düzeldi bu huyun diye
nişanlım bana sen beni neden kıskanıyorsun güzel kızsın özgüvenin mi yok
ben kendimle barışığım seni öyle kolay kolay kıskanmam derdi hep
aman aman kıskanmazdı da
bana benim yanımda istediğin gibi kısa açık giyinebilirsin derdi sürekli, önceden aşırı olmadan giyerdim zaten aşırı ben sevmem
3 gün önce mühendis arkadaşla bir iş paylaşımımız oldu
nişanlımla aynı iş yerindeyiz ben idari de o üretimde
mühendis arkadaş da evli bu arada
çıkışta bana o işle ilgili bir şeyler sordu
vallahi sadece iş konuştuk nasılsın muhabbetine bile girmedik
nişanlım kapıda beni bekler hep
iş arkadaşımla konuşarak çıkarken görmüş
arkasını dönüp gitti
açıklıyorum ediyorum vallahi iş dışında konuşmadık diyorum, güzel güzel tatlı tatlı konuşuyorum yok yok yok
neymiş sevdiği kadının kapısını nasıl açarmış
ya ben kapıyı açtığını bile fark etmedim, çıkış kapısı gayri ihtiyari açmıştır
3 gündür aşırı soğuk arıyor ama soğuk soğuk konuşup tak diye kapatıyor
bana ilişkinin başında sen aldatsan seni bırakmam diyordu (o da sağlıklı değil) şimdi ki hale bak
diyorum sen o genişlikten bu yobazlığa nasıl geldin
ben de bilmiyorum bir şey oldu ve aşırı kıskanç oldum ben diyor
hem ilişkinin başında söylediğim o şey de sana olan sevgimi ifade etmek içindi işte o kadar çok seviyorum demek istedim diyor
ne oldu da değişti, şimdi elbise bile giymemi istemiyor
kıskanması hoşuma gidiyordu, ama bu durum hastalıklı
nasıl düzelir ?

Hep kıskanan taraf sendin,g.tü kalkmıştı bişanlının,şimdi sen o huyunu bırakınca,özüne dönmüş adam.düzelmez.evlenmeden bu konuyu iyice tartın.zehir edecek belliki hayatı sizi.
trip atması yoktu noldu buna ya tripli erkek de hiç çekilmiyor uzattı da uzattı konuyu

Ben sizin bu nişanlınızı hiç ama hiç sağlıklı bulmuyorum, ayrıca kesinlikle güvenmiyorum da.

bence yaptığınız ve bugüne kadar yutmuş gibi yaptığı tüm şımarıklık, kapris, kıskançlık olaylarına misliyle karşılık vermek için imzayı bekliyor, daha sonra sizi asla güzel günler beklemiyor diye düşünüyorum.

Ben sizin bu nişanlınızı hiç ama hiç sağlıklı bulmuyorum, ayrıca kesinlikle güvenmiyorum da.

bence yaptığınız ve bugüne kadar yutmuş gibi yaptığı tüm şımarıklık, kapris, kıskançlık olaylarına misliyle karşılık vermek için imzayı bekliyor, daha sonra sizi asla güzel günler beklemiyor diye düşünüyorum.
Allah korusun inşallah öyle olmaz ya

Cocugu da kendine benzetmissin sonunda 😂 kiskanclik herkeste olan bi duygu bi an seni oyle gorunce dediklerini unutmus ve duygulariyla hareket etmis belki kendi ozguveniyle sorunu var 😂😂
Not: daha onceki yazilarini okumadim

Evet bilirsiniz ki bu ilişkinin aşırı kıskanç tarafı benim yani bendim.
Bilmeyenler için kuzenimden kardeşimden, karşıdan gelen insandan bile kıskanırdım
hep tartışırdık ben de bayaaa törpüledim, kendisi de der baya düzeldi bu huyun diye
nişanlım bana sen beni neden kıskanıyorsun güzel kızsın özgüvenin mi yok
ben kendimle barışığım seni öyle kolay kolay kıskanmam derdi hep
aman aman kıskanmazdı da
bana benim yanımda istediğin gibi kısa açık giyinebilirsin derdi sürekli, önceden aşırı olmadan giyerdim zaten aşırı ben sevmem
3 gün önce mühendis arkadaşla bir iş paylaşımımız oldu
nişanlımla aynı iş yerindeyiz ben idari de o üretimde
mühendis arkadaş da evli bu arada
çıkışta bana o işle ilgili bir şeyler sordu
vallahi sadece iş konuştuk nasılsın muhabbetine bile girmedik
nişanlım kapıda beni bekler hep
iş arkadaşımla konuşarak çıkarken görmüş
arkasını dönüp gitti
açıklıyorum ediyorum vallahi iş dışında konuşmadık diyorum, güzel güzel tatlı tatlı konuşuyorum yok yok yok
neymiş sevdiği kadının kapısını nasıl açarmış
ya ben kapıyı açtığını bile fark etmedim, çıkış kapısı gayri ihtiyari açmıştır
3 gündür aşırı soğuk arıyor ama soğuk soğuk konuşup tak diye kapatıyor
bana ilişkinin başında sen aldatsan seni bırakmam diyordu (o da sağlıklı değil) şimdi ki hale bak
diyorum sen o genişlikten bu yobazlığa nasıl geldin
ben de bilmiyorum bir şey oldu ve aşırı kıskanç oldum ben diyor
hem ilişkinin başında söylediğim o şey de sana olan sevgimi ifade etmek içindi işte o kadar çok seviyorum demek istedim diyor
ne oldu da değişti, şimdi elbise bile giymemi istemiyor
kıskanması hoşuma gidiyordu, ama bu durum hastalıklı
nasıl düzelir ?
Kıskanma huyu gerçekten yok ise. Ya size olan birinin ilgisi var ve bunu biliyordur . Sizin haberiniz yoktur. Ya kaybetme korkusu vardır. Yada hayatında görüştüğü başka biri. Flört ettiği . Başka bir durum olmasi zor. Ama gerçekten kıskanma huyu yoksa . Ya da yalan söylemiştir kiskanmiyorum diye.

Kıskanma huyu gerçekten yok ise. Ya size olan birinin ilgisi var ve bunu biliyordur . Sizin haberiniz yoktur. Ya kaybetme korkusu vardır. Yada hayatında görüştüğü başka biri. Flört ettiği . Başka bir durum olmasi zor. Ama gerçekten kıskanma huyu yoksa . Ya da yalan söylemiştir kiskanmiyorum diye.
kıskanırdı ama bana söylemezdi zaten derdi ben sana yansıtmıyorum diye
o arkadaşa ilgim olduğunu düşünmeye başlamış ne alaka ise yaa

kıskanırdı ama bana söylemezdi zaten derdi ben sana yansıtmıyorum diye
o arkadaşa ilgim olduğunu düşünmeye başlamış ne alaka ise yaa
Biraz bahane gibi duruyor. Üzmek istemem ama altı kapalı bir kurcalayin. Belli etmeyin . Telefonunu bir kurcalayin sosyal medya ve sosyal medya arkadaşları. Ama kesinlikle bu kim ne alaka gibi birşey demwyin . Biraz izleyin. Erkeklerde var bu ortada gerçekten birşey yok diye düşünüyorsanız. Genelde biriyle böyle samimilesmeleri olduğunda ayna gibi yansıtıp sanki siz de birşey varmış gibi davranıyorlar. Çünkü kismada da size yönelik olmuş . Kişiye değil tavrı size olmuş. Biraz iskilli bir durum .

Biraz bahane gibi duruyor. Üzmek istemem ama altı kapalı bir kurcalayin. Belli etmeyin . Telefonunu bir kurcalayin sosyal medya ve sosyal medya arkadaşları. Ama kesinlikle bu kim ne alaka gibi birşey demwyin . Biraz izleyin. Erkeklerde var bu ortada gerçekten birşey yok diye düşünüyorsanız. Genelde biriyle böyle samimilesmeleri olduğunda ayna gibi yansıtıp sanki siz de birşey varmış gibi davranıyorlar. Çünkü kismada da size yönelik olmuş . Kişiye değil tavrı size olmuş. Biraz iskilli bir durum .
oo telefonu sosyal medya mobil bankacılık e devlet telefon görüşme detayları hepsi ben de istediğim zaman hepsini inceliyorum zaten :)

oo telefonu sosyal medya mobil bankacılık e devlet telefon görüşme detayları hepsi ben de istediğim zaman hepsini inceliyorum zaten :)

Sorun da burda bak.Bunu okadar keyifle yaziyorsun ki bunun hastalikli bir hareket oldugunun farkinda degilsin.Bu konuyu acmaya hakkin yok bence usuyen.Sana ayak uydurmaya calisiyor ve basarili da olmus nisanlin.

Back
X