- 1 Eylül 2025
- 1
- 0
- 1
- 19
- Konu Sahibi tokatsarmasi
-
İki aylık ilişkide onu sil bunu silme,adamın gönlü olsun diye telefonu çıkarıp söyle aşkım kimi sileyim tavrı,birde üstüne bozulup beni kıskanmıyorsun tribi.Yemin ederim 0-3 yaş kreş çocuğu ilişkisi komik ve saçma.Bakın normal ilişkiler böyle yürümez kendinden emin olan ne karşıdakine müdahale eder kısıtlar ne de kendine yapılmasına müsaade eder.Siz kendi sınırlarınızı bilmez karşıdakinin sınırlarını ihlal ederseniz bir yerde patlar biter .....Merhaba bacılar. Bu çocukla 2 aydır konuşuyoruz 1 aydır sevgiliyiz. Gerçekten hoşuma gidiyor, nazik, kibar birazda utangaç bir çocuk. Aynı şehirde uzak mesafe yaşiyoruz resmen 3 kere buluştuk şimdiye kadar hergün konuşuyoruz. Bunun bi tane priv hesabı var yani iki hesap kullanıyor. Ama zaten privinde sadece mezuniyet fotoğrafları var neyse ben buna dedim hiç kız arkadaşın var mı diye, bana yok dedi aktif olarak şuanda yakın olduğu kız arkadaşı yok. Kuzenleriylede samimi değil. Bende dedim askım o zaman hesabında ki kızlar kim privi kastediyorum bana tek tek açikladi. Çıkarmasını istedim o da çıkardı ama yalnızca 3 tanesini bırakmış. O kızlar ilişkisi varken bunu çıkarmamış ayıp olurmuş. Bende tamam dedim. Sonra dedim sende benim hesabımdan çıkarttırmak istediğin varsa söyle çıkarıyım. Bana gerek yok dedi?? Neden fln diye sordum boşver falan yaptı. Ben bozuldum biraz. Sonra sordumki beni hiç kıskanıyor musun diye. Ne olarak gibi bişey dedi. Genel dedim. Hayır şimdiye kadar kıskanacağım bir olay olmadı dedi. Ben açık giyinen bi kızım bazen abartıda olabiliyor. Kıyafetime karışsın demiyorum ama hani içten de hiç kıskanmaz mı insan. Yakın bir erkek arkadaşım var onuda hiç sorun etmedi. Gerçi arkadaşım gay gibi bi çocuk ilk başta o bunu bilmiyordu ama. İlk zamanlarda eski sevgilimle ilgili bir olay yaşadım onu da kıskanmadı. İlk başta mağra adamı değil ideal erkeği buldum diye düşünüyordum şuan içime dert oldu. Bana yorumlarınızı söyleyin kızlar
İnşallah 15-20 yaş aralığındasındır.Merhaba bacılar. Bu çocukla 2 aydır konuşuyoruz 1 aydır sevgiliyiz. Gerçekten hoşuma gidiyor, nazik, kibar birazda utangaç bir çocuk. Aynı şehirde uzak mesafe yaşiyoruz resmen 3 kere buluştuk şimdiye kadar hergün konuşuyoruz. Bunun bi tane priv hesabı var yani iki hesap kullanıyor. Ama zaten privinde sadece mezuniyet fotoğrafları var neyse ben buna dedim hiç kız arkadaşın var mı diye, bana yok dedi aktif olarak şuanda yakın olduğu kız arkadaşı yok. Kuzenleriylede samimi değil. Bende dedim askım o zaman hesabında ki kızlar kim privi kastediyorum bana tek tek açikladi. Çıkarmasını istedim o da çıkardı ama yalnızca 3 tanesini bırakmış. O kızlar ilişkisi varken bunu çıkarmamış ayıp olurmuş. Bende tamam dedim. Sonra dedim sende benim hesabımdan çıkarttırmak istediğin varsa söyle çıkarıyım. Bana gerek yok dedi?? Neden fln diye sordum boşver falan yaptı. Ben bozuldum biraz. Sonra sordumki beni hiç kıskanıyor musun diye. Ne olarak gibi bişey dedi. Genel dedim. Hayır şimdiye kadar kıskanacağım bir olay olmadı dedi. Ben açık giyinen bi kızım bazen abartıda olabiliyor. Kıyafetime karışsın demiyorum ama hani içten de hiç kıskanmaz mı insan. Yakın bir erkek arkadaşım var onuda hiç sorun etmedi. Gerçi arkadaşım gay gibi bi çocuk ilk başta o bunu bilmiyordu ama. İlk zamanlarda eski sevgilimle ilgili bir olay yaşadım onu da kıskanmadı. İlk başta mağra adamı değil ideal erkeği buldum diye düşünüyordum şuan içime dert oldu. Bana yorumlarınızı söyleyin kızlar
Aynen öyle , bunca zaman evliyim eşim kimi takip ediyor ne yapıyor bilmem o da beni bilmez bu boşvermek gelebilir bazılarına ama bunun adı Güven....Kocam beni sevmiyor demek ki
Ben de kocamı sevmiyorum hatta.
10 yıllık kocamın kimi takip ettiğini bilmem ilgilenmem. Onu sil bunu sil demem. Eşim de keza öyle. Bugüne kadar kimseyle ilgili de kıskançlık yapmadı.
Böyle saçma bir sevgi ölçütü olamaz.
Ayrıca arkadaş listesine karışmanız da tam bir saçmalık
Bu yorumda şoyle bir gerceklik payı var kıskançlık sevgiden diyen yada deli gibi kıskanan insanların kendini yetersiz gördüğü kendilerine öz saygılarının çok az olduğu ve dış görünüş dahil sürekli kendilerinde kusur bulduğunu dünya alem biliyor artık .Kıskanclik çok kötü bir duygu ya zehir gibi insanı kısıtlayan sürekli olarak birşeyler ispatlamak zorunda bırakan enerjiyi bitiren insanı çok çirkin gösteren Kiskanclik yaptığınız an aynaya bakin erkek deli kadın cadı gibi görünüyor Yani hepimiz bu duygudan kurtulabilmek için kendimizi geliştirmeliyiz.Huzurlu bir ilişki istiyorsaniz karşınızdaki insan size güveniyor diye mutlu olmalisiniz.Kıskanc insanlar delidimi ağızları da bozulur tavirlarida.Ben kıskanç olmayan insanla olanları ve kendindeki bu duyguyu karşı tarafa sezdirmeden halleden insanlara hayranım Bende onlar gibi olmak için çok yol katettim.Kskanclik ilişki düşmanıdır sevgiyi bir bitkiye benzetirsem kiskanclik onu yiyen bocektirne salak salak seyler ya
senin hesabindaki kimseyi sildirmedi diye seni sevmiyor , sen onun hesabindaki insanlarla sevgili olacagina inandigin icin onun arkadaslarini sildiriyorsun bu da asktan falan
boyle sagliksiz bakis acilariyla nasil iliski kurulur aklim almiyor
Merhaba bacılar. Bu çocukla 2 aydır konuşuyoruz 1 aydır sevgiliyiz. Gerçekten hoşuma gidiyor, nazik, kibar birazda utangaç bir çocuk. Aynı şehirde uzak mesafe yaşiyoruz resmen 3 kere buluştuk şimdiye kadar hergün konuşuyoruz. Bunun bi tane priv hesabı var yani iki hesap kullanıyor. Ama zaten privinde sadece mezuniyet fotoğrafları var neyse ben buna dedim hiç kız arkadaşın var mı diye, bana yok dedi aktif olarak şuanda yakın olduğu kız arkadaşı yok. Kuzenleriylede samimi değil. Bende dedim askım o zaman hesabında ki kızlar kim privi kastediyorum bana tek tek açikladi. Çıkarmasını istedim o da çıkardı ama yalnızca 3 tanesini bırakmış. O kızlar ilişkisi varken bunu çıkarmamış ayıp olurmuş. Bende tamam dedim. Sonra dedim sende benim hesabımdan çıkarttırmak istediğin varsa söyle çıkarıyım. Bana gerek yok dedi?? Neden fln diye sordum boşver falan yaptı. Ben bozuldum biraz. Sonra sordumki beni hiç kıskanıyor musun diye. Ne olarak gibi bişey dedi. Genel dedim. Hayır şimdiye kadar kıskanacağım bir olay olmadı dedi. Ben açık giyinen bi kızım bazen abartıda olabiliyor. Kıyafetime karışsın demiyorum ama hani içten de hiç kıskanmaz mı insan. Yakın bir erkek arkadaşım var onuda hiç sorun etmedi. Gerçi arkadaşım gay gibi bi çocuk ilk başta o bunu bilmiyordu ama. İlk zamanlarda eski sevgilimle ilgili bir olay yaşadım onu da kıskanmadı. İlk başta mağra adamı değil ideal erkeği buldum diye düşünüyordum şuan içime dert oldu. Bana yorumlarınızı söyleyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?