Kıskanmayan erkek seviyor mudur

O çocukları silse ne silmese ne ergen bir ilişki daha olgunlaşmaya çok var.

Hesabindan birilerini sildirmek bence tam bi rezillik. Senin gibi kiskananlardan dolayi benzer seyler yasadim. birinde mesela lise arkadasim beni eklemisti sonra birden kayboldu karisi ortak kullanmaya baslamislardi. Boyle yapinca aa birbirlerini ne cok seviyolar demiyoruz beni kendinden güzel buldu ve korktu ozguvensiz deniyor. Akli olan kendini o duruma sokmaz, sevgilisini de.

Valla priv mriv anlamadım. 1 ayda hemen birilerini silmesini istemen bence cok sacma, hatta herzaman ıcın cok saygsızıca. Absurd bı olay esc fln olmadıgı surece arkadaslarını takıp etsın ne var bunda. Cocuk saglıklı yok yere hır cıkarma benı koskonmoyosun dıye. He baktın fazla gavat senı salıyor sahıplenmıyor sen onu salarsın.

Konu sahibi bence hissettiklerin normal evet Instagram’dan kıx çıkarmanız hoş olmamış ha ben de aynısını geçmişte yaptım şu an saçma geliyor
Ama insan biraz da olsa kıskanılmak istiyor diye düşünüyorum

Bir de erkeğin kıskanması ayrı kısıtlaması ayrı yok onu çıkar vs bu kısıtlamaktır yapacak olan sen arkanı dönene kadar gene yapar basit şeylere takılıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…