kıskanmayan erkek

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
merhaba arkadaşlar , sizce hiç kıskanmayan erkek sevmeyen erkek midir.. yada karşısındakine ve kendine çok güvenen erkek midir..

not: Paranoyakça kıskançlıklardan bahsetmiyorum..

her ne kadar bunun güven ve özgüvenle alakalı olduğu söylense de bu kısmen doğru tamamen doğru değil bence. seven insan erkek veya kadın farketmez geniş olamaz. muhakkak kıskanır diye düşünüyorum ben. tamam güven ve özgüvenin etkisi yadsınamaz ancak biraz da sevgi aşk ve verilen değerle alakalı olduğunu düşünüyorum. benim sevgilim de hiç kıskanmaz aksine ben çok kıskancımdır. güvenmediğimden değil, gözümden sakındığımdan. ama o çok rahattır bu konularda ve hatta da geniştir diyebiliriz. şu an ayrılma aşamasındayız zaten bu da tezimi kanıtlıyor bence

Hiçbir şeyi kıskanmıyorsa sevmiyordur ama bence her şeyi kıskanan erkek de sevmiyordur.
Bence güven meselesi, güveniyorsa kıskanmaz. Kıskançlığı hiç sevmem ben mesela

merhaba arkadaşlar , sizce hiç kıskanmayan erkek sevmeyen erkek midir.. yada karşısındakine ve kendine çok güvenen erkek midir..

not: Paranoyakça kıskançlıklardan bahsetmiyorum..

benim eşimi anlatmışsınız...
tamamen bana kendinden daha çok güvendiği için kıskanmaz..
başka açıklaması olamaz..

Eşini kıskanmayan tek hayvan d*muzdur.
Dinen de erkeğin kadını kıskanması kollaması gerekir.

Demek ki benim eşim domuz ve hayvan.
Sadık olması, dürüst olması, baş tacı edip yalan konuşmamasının anlamı yok.
Demek ki kıskanıp gözüme bi tane patlatacak ki domuz olmaktan çıksın.
Hımm evet

Kiskanc erkek sevmiyorum niyeyse, ozguveni yokmus gibi geliyor bana
Kiskanip kisitlayan erkek cekilmez bosver

"Kıskanmıyor demekki sevmiyor" diye düşünmek yerine "kıskanmıyor demekki güveniyor" diye düşünmek ilişki açısından daha sağlıklı. Bazı erkekler kıskansa da belli etmiyor, bunu da göz önünde bulundurun.
Ayrıca hiç kıskanmıyor ise siz onu kıskandıracak bir davranışta bulunmuyorsunuz demektir ki bu bence çok güzel bir durum :) Bazen kıskanıldığımızı hissetmek için türlü oyunlara başvuruyoruz maalesef ve bu da güvensizliklere yol açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…