- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
Kız ben belgesel hastasıyım, izlediydim onu.penguenlerin çakıl taşı karşılığında fuhuş yaptıklarını biliyor muydun?ah o pingular, ah o pingular
Kız ben belgesel hastasıyım, izlediydim onu.Bir ara viral videosu mu ne vardı diye hatırlıyorum onun
Koca alemde bir tane mi düzgün, efendi hayvan olmaz yav, hepsinin mi g.tü başı oynar?
Ha bir angutlar kaldı valla namuslu, seks çıktı mertlik bozuldu.
Dur bir araştırayım bakem hepsi mi yapıyormuş fuhuş? Belki aralarında helal süt emmişleri de vardır, evine çocuklarına bağlı.
penguenlerin çakıl taşı karşılığında fuhuş yaptıklarını biliyor muydun?ah o pingular, ah o pingular
Kız kadınları daha fena, yuva yaparken çakıl taşı karşılığı elin erkekleriyle birlikte oluyor şıllıklar.Erkek her yerde erkek şekerim, sen yuvandaki gül gibi dişi penguenini bırak git aşüftelerin peşine : ( Yumurtadaki yavrundan utan be adam.
Kız kadınları daha fena, yuva yaparken çakıl taşı karşılığı elin erkekleriyle birlikte oluyor şıllıklar.
Benim dayımla yengem Latin dansı yapar, dans gecesinde diğer masadan biri gelip yengemi dansa kaldırır, aynı şekilde dayım başkasıyla dans eder. Bunda kıskanılacak bir şey göremiyorum ben.
Herkesi kendi fikirlerinizle değerlendirmeyin, herkes sizinle aynı şeye aynı tepkiyi vermek zorunda değil. Vermediği için de sizden çeşitli etiketler yemek zorunda değil.
Swingera şok olanlara bdsmye bakın diyeceğim de toplu kalp krizine sebep olmaktan korkuyorum
normal bir şey değil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?