IKatiliyorum arkadasaİnsan sevmedigini de kiskanir. Kiskanmasi demek sevdigi anlamina gelmez.
aynen bende böyle düşünüyorum.. insanların belirli kalıpları vardır sınırları. eşinin aşmasını istemediğin örneğin ben çok erkek arkadaşım olmasına rağmen eşim babam dışındaki erkeklerle tensel temastan hoşlanmam.. tokalaşmak falan değil yanlış anlaşılmasın sakın.. şakalaşmak öpmek falan gibi.. eşiminde buna dikkat etmesini isterim ki eder aynı kafadayız..Beni bunaltan, hayatımı cehenneme çeviren kıskançlık hastalıklıdır, özgüven eksikliğinden kaynaklanır.
Bana asılan, ilgi gösteren birini kıskanmak sevgidendir.
Ben daha yeni pizza ve samfistigi yedim. Sen kendine yan. Laf aramizda diyet yapiyorum, caktirma .
Demek ki benim eşim domuz ve hayvan.
Sadık olması, dürüst olması, baş tacı edip yalan konuşmamasının anlamı yok.
Demek ki kıskanıp gözüme bi tane patlatacak ki domuz olmaktan çıksın.
Hımm evet
insan sevmediğini nasıl kıskanır..Kat
IKatiliyorum arkadasa
o genişliktir bence. kıskanmamayı falan geçmiş bir durumdur. geniş erkekten de hiç hazetmem. (ama ayrılmak üzere olduğum adam genişin önde gideni.)örneğin bayanlar işyeriniz var bi apartmanın bi dairesi.. eşiniz ;erkek arkadaşınız sizi hiç tanımadığı bir erkek müşteri ile başbaşa bırakabilirmi ? kıskanmadaki kastım genelde bu tarz olaylar .. benim eşim yapsa valla boşanma sebebi..
Çok çektim zamanında bu kıskançlıktanİYİ bişi deil kardişşş ! D:[/QU
ne gibi şeylerdi mesela
aynen bende böyle düşünüyorum.. insanların belirli kalıpları vardır sınırları. eşinin aşmasını istemediğin örneğin ben çok erkek arkadaşım olmasına rağmen eşim babam dışındaki erkeklerle tensel temastan hoşlanmam.. tokalaşmak falan değil yanlış anlaşılmasın sakın.. şakalaşmak öpmek falan gibi.. eşiminde buna dikkat etmesini isterim ki eder aynı kafadayız..
akşam bi tartışma oldu bir arkadaşımla. erkek arkadaşı hiç kıskanmaz kızda öyle. ama içten içe rahatsız olur bu duruma..
dükkan işletiyorlar beraber.adam kız arkadaşını yanlız bırakıp erkek müşterilerle , kendi dışarda gezebiliyor. bu benim için bi sevgisizlik göstergesi benim eşim böyle bişey yapsa şüphe duyarım.. onlara göre güven..
kız mesela akşam dışarıdayız çok rahat başka erkek arkadaşlarıyla dans ediyor falan adamda tık yok.. ben mesela başka kızların eşime olan tensel temaslarından rahatsız olurken bana garip garip bakıyor ..
Ne yapıyor ki bu erkek müşteriyle ben anlamadım? Müşteriymiş işte yiyecek mi ki? Hem de boşanma sebebi demişsinizörneğin bayanlar işyeriniz var bi apartmanın bi dairesi.. eşiniz ;erkek arkadaşınız sizi hiç tanımadığı bir erkek müşteri ile başbaşa bırakabilirmi ? kıskanmadaki kastım genelde bu tarz olaylar .. benim eşim yapsa valla boşanma sebebi..
gözetip kollama olayı.. yoksa face şifresi yok mesaj okuma falan değil..
dışarıdayız arkadaşım dans ediyor erkeklerle erkek arkadaşında tık yok ya ben anlamadım bu olayı.. sen ne kadar güveniyorsun elin adamına bu nasıl sevmek. hiç mi için kıpırdamıyor..
insan sevmediğini nasıl kıskanır..
bayan müşteri demek istedi yanlış yazdı sanırım umarım öyledirNe yapıyor ki bu erkek müşteriyle ben anlamadım? Müşteriymiş işte yiyecek mi ki? Hem de boşanma sebebi demişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?