kıskanmayan erkek

İnsanına göre değişir ki bu durum Kıskanan erkek şöyledir kıskanmayan erkek böyledir diye bir denklem kurmaya bence imkan yok. Çünkü aldattıktan bin bir türlü cefa çektirdikten sonra boşanan erkeğin de eski karısını kıskandığı durumlar mevcuttur. E şimdi bu adama kalkıp da onu kıskandığına göre demek ki seviyor diyebilir miyiz?

Başkalarını bilmem ama kıskanmayan erkekle asla yapamazdım diye düşünüyorum ben Seven insan kesinlikle kıskanır

Benide hiç kısmanmaz nedenide bana çok güvendigiymis

Beni bunaltan, hayatımı cehenneme çeviren kıskançlık hastalıklıdır, özgüven eksikliğinden kaynaklanır.

Bana asılan, ilgi gösteren birini kıskanmak sevgidendir.
aynen bende böyle düşünüyorum.. insanların belirli kalıpları vardır sınırları. eşinin aşmasını istemediğin örneğin ben çok erkek arkadaşım olmasına rağmen eşim babam dışındaki erkeklerle tensel temastan hoşlanmam.. tokalaşmak falan değil yanlış anlaşılmasın sakın.. şakalaşmak öpmek falan gibi.. eşiminde buna dikkat etmesini isterim ki eder aynı kafadayız..

akşam bi tartışma oldu bir arkadaşımla. erkek arkadaşı hiç kıskanmaz kızda öyle. ama içten içe rahatsız olur bu duruma..
dükkan işletiyorlar beraber.adam kız arkadaşını yanlız bırakıp erkek müşterilerle , kendi dışarda gezebiliyor. bu benim için bi sevgisizlik göstergesi benim eşim böyle bişey yapsa şüphe duyarım.. onlara göre güven..

kız mesela akşam dışarıdayız çok rahat başka erkek arkadaşlarıyla dans ediyor falan adamda tık yok.. ben mesela başka kızların eşime olan tensel temaslarından rahatsız olurken bana garip garip bakıyor ..

Benim eşimde de kıskançlık yok, çok ama çok nadirdir. Bir kere sormuştum "Sevmiyormusun hiç kıskanmıyorsun" diye.O da "Sana çok güveniyorum,kıskanıyorum da ama bunu belli edersem çok fazla kırılırsın" demişti.

Kıskanıp dövsün dememiş ki..
Sadece erkekler kadınını korumalı ve helalini kıskanmalı.
Pskopatlık derecesinde değil

Bir de kıskanmak var kıskanmak var. Eşim facebook şifresi, arkadaş listem, telefonumla hiç ilgilenmez kurcalamaz. Zaten kurcalasa bana güvenmediğini düşünür çok kırılırım. Ben kıskanç biriyim yapı olarak ama ben de asla ondan şifre vs. istemedim, Facebook'unda bir sürü kız arkadaşı var yazlıktan, üniversiteden, kolejden.. Kim bunlar demem çünkü biliyorum eşimi tanıyorum.

Ama mesela biraz dekolte giydiğimde, alımlı olduğumda hafiften kıskanır bozulur ama asla tatsızlığa vurmaz. instagram'da bir sunucuya bakmıştım mesela ona da şakayla karışık bozuldu ooh bak bakalım yakışıklı adamlara dedi falan ama tatlı sert takılmalar. Aksi olsa yapamazdım heralde.

örneğin bayanlar işyeriniz var bi apartmanın bi dairesi.. eşiniz ;erkek arkadaşınız sizi hiç tanımadığı bir erkek müşteri ile başbaşa bırakabilirmi ? kıskanmadaki kastım genelde bu tarz olaylar .. benim eşim yapsa valla boşanma sebebi..

gözetip kollama olayı.. yoksa face şifresi yok mesaj okuma falan değil..
dışarıdayız arkadaşım dans ediyor erkeklerle erkek arkadaşında tık yok ya ben anlamadım bu olayı.. sen ne kadar güveniyorsun elin adamına bu nasıl sevmek. hiç mi için kıpırdamıyor..

o genişliktir bence. kıskanmamayı falan geçmiş bir durumdur. geniş erkekten de hiç hazetmem. (ama ayrılmak üzere olduğum adam genişin önde gideni.)

Bence siz yaşam tarzı kavramını da gözden kaçırmamalısınız. Herkes olaylara sizin baktığınız gibi bakmak zorunda değil ki Onlar da birbirlerini kıskanıyorlardır ama sınırları sizinkilerden daha farklıdır. Olabilir yani.

seven insan kıskanır bence ama dozunda tabi ki , aşırı olmadıkça kıskanılmakta insanın hoşuna gider

Ne yapıyor ki bu erkek müşteriyle ben anlamadım? Müşteriymiş işte yiyecek mi ki? Hem de boşanma sebebi demişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…