- 30 Haziran 2014
- 241
- 126
- 123
- 29
merhaba arkadaşlar , sizce hiç kıskanmayan erkek sevmeyen erkek midir.. yada karşısındakine ve kendine çok güvenen erkek midir..
not: Paranoyakça kıskançlıklardan bahsetmiyorum..
Benim anladığım şu, bir arkadaşı eşini mi artık kız arkadaşını mı tam hatırlayamadım erkek müşteriyle baş başa bırakıp bir yere gidiyormuş. Bunun bir sorun olduğunu düşünüyor kendisi. Siz nasıl anladınız ben orasını anlayamadımbayan müşteri demek istedi yanlış yazdı sanırım umarım öyledir
o genişliktir bence. kıskanmamayı falan geçmiş bir durumdur. geniş erkekten de hiç hazetmem. (ama ayrılmak üzere olduğum adam genişin önde gideni.)
valla çok şaşırdım içinin kıpırdamadığı biriyle insan nasıl görüşür? kesinlikle art niyetle sormuyorum merak ettiğim için soruyorum arkadaşım yanlış anlama..Hayır sevmemek değildir bu bence. Tamamıyla kişilik yapısı ile ilgisi olan bir durumdur.
Ben mesela aşık olmasam da , sevmesem de görüştüğüm bir erkeği kıskanabiliyorum.
Demek ki neymiş, kıskanan insan sever diye bir şey yokmuş.
valla çok şaşırdım içinin kıpırdamadığı biriyle insan nasıl görüşür? kesinlikle art niyetle sormuyorum merak ettiğim için soruyorum arkadaşım yanlış anlama..
yani düşünsen tanımadığın bir erkekle dairenin içindesin sapıkmı hırmı hırsızmı belli değil.. bu arada dükkan dövme salonu. müşteriler gece geliyor.. erkek arkadaşında ben dışarıda takılıcam biraz sen ilgilen müşteri ile diyor.. bi kere o rada kız güvenlik anlamında sıkıntıda tek başına mantıklı hiç bir erkek asla değer verdiği kişiyi orada yanlız bırakmaz.. ya çok salaktır ya çokkk genişşNe yapıyor ki bu erkek müşteriyle ben anlamadım? Müşteriymiş işte yiyecek mi ki? Hem de boşanma sebebi demişsiniz
allah allah ya zaten duygulardan bahsediyoruz.. bizene ise niye yorum yaptınız. art niyetli sormadım sadece duygulardan konuştuğumuz için sordum .Size ne bundan gunner85? Konuya yorum yapın. Çok merak iyi değildir.
Eşini kıskanmayan tek hayvan d*muzdur.
Dinen de erkeğin kadını kıskanması kollaması gerekir.
yani düşünsen tanımadığın bir erkekle dairenin içindesin sapıkmı hırmı hırsızmı belli değil.. bu arada dükkan dövme salonu. müşteriler gece geliyor.. erkek arkadaşında ben dışarıda takılıcam biraz sen ilgilen müşteri ile diyor.. bi kere o rada kız güvenlik anlamında sıkıntıda tek başına mantıklı hiç bir erkek asla değer verdiği kişiyi orada yanlız bırakmaz.. ya çok salaktır ya çokkk genişş
Kıskanmak kesinlikle güvenle alakalı bir problemdir sevgiyle değil. Kıskanan insan ya kendine güvenmiyordur ya karşısındakine. Bu konuda anlatılan şeylerin çoğu kıskançlıkla alakalı değil, sınırlarla alakalı. Sınırlarınız aşıldığında kızıyorsunuz sadece.
Mesela bir erkek bir akşam eski bir kız arkadaşıyla (sevgili değil) yemek yemek ister, eşinin sınırlarına bu dahil değildir. Kızar, problem olur, kavga çıkar. Ya da bir kızın sınırları bikini giymeye elverir, sevgilisininki elvermez. Sevgili kızar, kavga çıkar. Bunlar kıskançlık değildir. Yetişme tarzımız, hayata bakışımız, dini görüşlerimiz, ailemiz bir araya gelerek bizde bazı sınırlar oluşturur. Birlikte olan iki insanın sınırları birbirine uygun değilse o zaman sorun çıkar. Ve bu genelde kıskançlık olarak adlandırılır ki değildir.
Ne kadar cahilsiniz.
Yahu bunlar hayvan, hayvan!
Ne kıskanması? Hayvanlar yer, içer, s.çar, çiftleşir.
Bu kadar.
Öteki domuza niye baktın kavgası yapmazlar yani.
Bi bitmediniz.
Ne kadar cahilsiniz.
"Bi bitmediniz"miş.
Bu bir hadis-i şeriftir.
Çok seviyesiz insanlar var gercekten..
Kıskanmak kesinlikle güvenle alakalı bir problemdir sevgiyle değil. Kıskanan insan ya kendine güvenmiyordur ya karşısındakine. Bu konuda anlatılan şeylerin çoğu kıskançlıkla alakalı değil, sınırlarla alakalı. Sınırlarınız aşıldığında kızıyorsunuz sadece.
Mesela bir erkek bir akşam eski bir kız arkadaşıyla (sevgili değil) yemek yemek ister, eşinin sınırlarına bu dahil değildir. Kızar, problem olur, kavga çıkar. Ya da bir kızın sınırları bikini giymeye elverir, sevgilisininki elvermez. Sevgili kızar, kavga çıkar. Bunlar kıskançlık değildir. Yetişme tarzımız, hayata bakışımız, dini görüşlerimiz, ailemiz bir araya gelerek bizde bazı sınırlar oluşturur. Birlikte olan iki insanın sınırları birbirine uygun değilse o zaman sorun çıkar. Ve bu genelde kıskançlık olarak adlandırılır ki değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?