kıskanmayan erkek

ay domuz konusuna hiç girme ben girdim çıkılmıyor ordan

hiiiii swinger yazdım...neye uğradımı şaşırdım
nesse birşey daha öğrenmiş olduk...

hiiiii swinger yazdım...neye uğradımı şaşırdım
nesse birşey daha öğrenmiş olduk...
Ben de şu an şok olmuş durumdayım, bi de swinger bi çiftle röportaj okudum midem bulanıyor , kusmak istiyorum Ne kadar normal anlatmışlar yaaa, bu ne genişlik. Karşımda kocam başka kadınla çatır çatır şapcak ben de öte tarafta başka bi adamla, Allahım yazdıysan boz

merhaba arkadaşlar , sizce hiç kıskanmayan erkek sevmeyen erkek midir.. yada karşısındakine ve kendine çok güvenen erkek midir..

not: Paranoyakça kıskançlıklardan bahsetmiyorum..
benim eşim beni çok sever ama hiç kıskanmaz,neden kıskanmıyosun dediğimde de sana kendimden bile fazla güveniyorum erkek gibi kızssın diyor,e adam haklı gerçektende birinin ters bakışını göreyim ağzına burnuna dalarım

bende okudum benim mantığım almadı. bide evli çiftler hala birbirlerini sevdiklerini söylüyorlar ya pes dedim...

bende okudum benim mantığım almadı. bide evli çiftler hala birbirlerini sevdiklerini söylüyorlar ya pes dedim...
Bence alakası yok, birbirlerini sevmiyorlar sadece kandırıyorlar. Sırf aile hayatları bozulmasın diye seviyoruz diyorlar. Çünkü çoğu çoluk çocuk sahibiymiş. Boşanmak yerine farklı arayışlara beraber yelken açıyorlar işte.Utanmazlar yaaa, kafamın içinde bir sürü sivrisinek uçuşuyor sanki, hani böyle şeylerin olduğunu biliyoruz ama röportajda karı koca ne kadar rahat anlatmış

Normal anlatırlar rahat olurlar çünkü onlara göre normal. Bize göre normal olmadığı için afallıyoruz sadece. Bazı evliliklerde sex hayatıyla aşk hayatı farklı kulvarlar olarak görülür. Birbirlerini severler, belki de çok severler ama yatak odasında yenilikler hoşlarına gider. Bir çeşit fantazidir bu. Kimi iç çamaşırlarından etkilenir, kimi ayaklardan, kimi halka açık yerlerde sevişmekten, yakalanma korkusundan hoşlanır. Bunlar da başka insanlarla sevişmekten hoşlanıyorlar. Genelde çiftlerin ikisi birden istemez bunu, bir taraf ister diğer taraf uyum sağlamaya çalışır. Çoğunlukla bu uyum sağlanmaz evlilikler biter. Ama nadir de olsa iki tarafın istekleri beklentileri paralellik gösterir. Bu durumda o ropörtajdaki çift gibi hem swinger hem rahat hem mutlu çiftler ortaya çıkar. Yani demek istediğim kendi hayatlarımızı kıyas alarak başka hayatları yargılayamayız.

Ben normal algilayamiyorum Sephoracim ya
Bu dunyaya sadece sevismek, orgazm olmak icin gelmedik ki.
Bu kadar ozgurluk bana fazla
Belki de haklisin seviyorlardir birbirlerini, ama hicbi sey hissetmedigin insanlarla esinin gozu onunde sevismek igrenc

Ben normal algilayamiyorum Sephoracim ya
Bu dunyaya sadece sevismek, orgazm olmak icin gelmedik ki.
Bu kadar ozgurluk bana fazla
Belki de haklisin seviyorlardir birbirlerini, ama hicbi sey hissetmedigin insanlarla esinin gozu onunde sevismek igrenc
Dediğim gibi cicim, bana göre iğrenç sana göre iğrenç onlara göre tercih.

merhaba arkadaşlar , sizce hiç kıskanmayan erkek sevmeyen erkek midir.. yada karşısındakine ve kendine çok güvenen erkek midir..

not: Paranoyakça kıskançlıklardan bahsetmiyorum..
Benimki kiskancta ne oluyor sanki...offfffff biktim.

Gerçekten seviyorsa bir şekilde kıskanası lazım.
Sevyorsa kıskanmaması gibi bir olasılık yok gözümde

Dediğim gibi cicim, bana göre iğrenç sana göre iğrenç onlara göre tercih.
Aynen öyle. Başkalarına zarar vermediği sürece herkesin hayatı sadece kendisini ilgilendirir. Fantezi, adı üstünde, fantezi. Herkesin seks konusundaki zevkleri/tercihleri aynı değil. Herkesi kendi yaşantımızla değerlendirirsek tek tip bir seks hayatı olur, oysa ki millette ne fanteziler var

Hiç kıskanmayan erkek size ve kendisine güvenen, bazı sorunları aşmış erkektir. Sevginin, aşkın kıskanmayla alakası yoktur.

katılıyorum.... bence de kıskançlıkla aşkın alakası yok....karısını zerre kadar sevmeyen ama sırf maçoluğuundan evden çıkmasına kızan giydiği etekten saçına başına kadar kıskançlık eden erkekler var...maksat kıskanıyorum seviyorum değil de erkeğim giydirmem havasında....
yeterli derecede güven verilmiş evliliklerde yada ilişkilerde kıskançlık etmek hoş olmuyor..her nekadar hoşuma gidiyor denilse bile bir süre sonra huzur bozmaya başlar....
biri burda konu açmıştı bi ara, eşi petek dinçöz için çok güzel kadın dedi diye günlerce küsmüş kocasına...
bazıları kıskançlığın dibine vuuruyor resmen....sorundan başka bişey değil...
dozunda olması iyidir demesin kimse bence kıskançlığın dozu mozu olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…