kıskanmayan erkek

Daha bugun bu konu uzerine bi makale okudum:)bence ona kiskanmak degilde sahiplenmek diyelim.erkek kadina kadinda erkege biguven vermeli benim kalbim sana ait kimseye ihtiyacim yok gibisine..kiskanclik bi nevi kendine guvensizliktir..guvenmeyen erkek kiskanir kisitlar herseye karisir bunaltir.. bunlari yaparken kendisi kaybetmekten korkar cunku kendine guveni yoktur.ama buvarada baska kadinlarda esinde olmayan yaptirmadiklarina bakar icerler. Kendi karisina karisir.ce aldatir neden aldsttigini bile bilmez.karisindanda vazgrcmrz herseyden sakinir..bence fikrin neyse zikrinde odur.guvenen insan kiskanmaz.benim esimde kiskanmaz. Bu demek degil baska erkek bana bakinca tepkisiz kalir veya tam tersi kavga cikarip yada beni huzursuz eder. Sadrce karsi tarafa sert bi bakar. Bana cok guveniyor.hayatinda venim kadar bi kadina guvrnmemis diyor. Sevgi sirf kiskanclikla alinan hissedilen birsey degil.illa kiskanmiyirsa sevmiyen erkek drgildir.size guveniyordur.sevgisini baska yollardan gosteriyordur..benim esim oyle aptalca kiskanclik krizine girmez.kurallarimiz vardir.ben zaten erkeklerle hasir nesir bi bayan degikim.dolayisiyla veni kiskanmasi gerekmiyor.ven bakmiyorum ki kimseye..vaskasi bana bakiyorsa baskasinin sorunu..ki banada be giysem bakarlar yani dikkat ceken bi bayanim.kiyafet konusunda yerine gore giyinmemi ister.kiyafetlerimle erkekleri bastan cikaririm dusuncesi yoktur. Yani kisacasi guveniyor yaomayacagini biliyor niyetlerini biliyor seni taniyor.kiskanmasi icin bi kadinin asiri bisey yaomasi lagzim.baskalarina bakmasi yerine gore giyinmemesi falan.. hersey yolunda bi guven varsa neden kiskabsin ki oyle fusunun.kiskanilacak bi durim birakmiyorsaniz.kiskanclik kotu bi duygu ilk insan habil ve kabil bile birbirini kiskanclik yuzunden oldurmustur.. ilk insan kiskanclik yuzunden oldurdu:) bence erkek karisni tasimayi bilmeli ve disariya bu benim karim bana ait beni srviyor bunu hisdettirmeli karisina kiskancliklariyla srvgi numarasina yatip.kendine ve katsi tarafa guvensizligini saklayip bu kiskanclik aptalligina kapilmamali..beden illa kiskanilmak isteyebleri anlamiyorum..adam binlerce sey yaoiyordur kiskanmadigi icin kotu oluyordur sacma. Kendinize gelin. Abkayan anlar yazdigimi.. bicarkadas ornek vermis kadin baska erkeklerle dans ediyor erkek te tik yok diye.. bana gore kadinin baska erkeklerle dans etmesi nirmal degil.ya erkek onu bos vermistir. Kadinin asiri hareketler yaomasi erkej icin guven duyulacak bisry drgilki kiskansa nolacak.:) o iliski kiskanclik falan mevzusu drgil.baska seyler donuyor biz anlayamayiz.. erkek drdigin sahiolenecek kadini sahiolenir kiskanmadan..biz ne giyecegimizi be yaoacagimizi bilmiyormuyuz da kiskansinlar kisitlasinlar ya cok daraldim yazmaktan.konunu krndisi uzun bisey zaten sory

Soyle dusunun kendimde icinde dahil.bende kiskncim cogunu icime atarim velli etmem. Yalniz biriyle konustu diyelim. Kiskandik. Neden; bizden baskadiyla konusamaz. Bakamaz bize ait dusunuruz. Benden baskadini begenmeye hakki yok beni srcti cunku vs. Buraya kadsr biraz hakli .ama bir yandanda dusunce bikinc altimizda vardir.belki bizim esimiz o kadinla kobustu gidecek ona asik olacak yada onu begenip beni unutacak. Burda ortaya cikiyor kiskancligin asil ozguven eksikligi oldugu.kendine guvenen insan ne kadsr secerse sevsin giden gider veni sevmiyorsa zaten gidecektir. Beni sevmeyeni gideninde zaten ben pesine dusmemm deyip hayatinin merkrzine oturrutup sabahtan aksmaa baskasiyla bisey olurmu bakti gitti hesabi yaomaz.iliskisinin tadini cikarir guvenir onlemler almaz. Bi insan kendisinden iyisini veya kendinde olmayani kiskanir olmadigini dusundugunu yada.. kendimize itiraf edemesekte benden guzel yada benden iyi mi diye dusunuruz.oysaki kendine guvenen insan ben kendimce yeterli ve iyiyim.baskasinin guzeli iyisi beni baglamaz der.:) kisacasi ozguven eksikligi..kisandiniz karsi tarafa ilk verdiginiz msj benden vszgemez veni kayvetmekten korkuyor olanalrla kendini kisayliyor bana guvenmiyor beni kisitliyor vs.sizi elinde hisseder ve jotu bir abda sizi kiskancliginizla cildirtir.korkutur. kiskanmayinda kiskandirmayinda ikiside ise yaramiyor.cocukmuyuz biz.kiskanmayalim kiskaniyorsakta belli etmeyin mantikli davranmaya calisin. Kimse bizim malimiz drgil.

kiskanir kiskanmaz, kendi iliskim haricinde kimseyi umursamam bu konuda,
eger taraflardan biri rahatsizsa o vakit tavsiye veririm,

sevmiyor, ozguveni dusuktur, erkektir, manyaktir, iyidir vb tanimlamalar kafa karışıklıgından baska bir işe yaramiyor bence.

Narsist biriyle bagimli biri her ne kadar sosyal yasantilarinda sorun yasasalar da iliskilerinde sorun gormeyebilirler,
Tencere-kapak,
Kiskanan ve kiskanmali diyen kisiler arasindaki iliskiyi de buna benzetiyor -kendim icin her ne kadar saglikli bulmasam da- mutluluklar diliyorum...
yine de her seyin "fazlasinin" zararli oldugnu unutmamalari dilegiyle...

Ben esime sen beni hic kiskanmiyo musun yaaaaa demistim sakasina. Domuz da degiliz heralde demisti. Domuz olayini ondan ogrenmistim. Cok komik bi benzetme :)

Ben esime sen beni hic kiskanmiyo musun yaaaaa demistim sakasina. Domuz da degiliz heralde demisti. Domuz olayini ondan ogrenmistim. Cok komik bi benzetme :)

ben domuz konusunu bilmeden yorum yaptim dans, yorumlari gorunce sasirdim...
insanlar birbirlerine nasil saldiracaklarini sasirmislar,
ben kaciyorum ; ))

Hayvanların büyük kısmı çok eşlidir aslına bakılırsa. O domuz hikayesi de uydurma. Yok domuzlar eşlerini kıskanmazlarmış, yabancılar da domuz eti yediklerinden onlar da kıskanmazlarmış vs. tamamen uydurma. Ha ben kıskanır mıyım kıskanırım, eşim de beni kıskanır, ama o hayvanlarla ilgili verilen yanlış bilgiyi düzelteyim dedim. :)

ne kadar meraklısınız ille de kıskansın diye..şu kıskanmayı kim sevgi belirtisi diye çıkarttıysa..
kıskanılınca noluyor?seviyormuş mu oluyor? kıskanma bir sevilme kıstası falan değil.
ya da aslında sizi güvenilmez mi buluyor?..

Eşini kıskanmayan tek hayvan d*muzdur.
Dinen de erkeğin kadını kıskanması kollaması gerekir.
Bu dediğiniz bilime aykırı. Nereden duydunuz cemaat öğretmenlerinden mi? Hayvanların birçoğu çok eşlidir. Hiç belgesel izlemediniz mi?

Bu dediğiniz bilime aykırı. Nereden duydunuz cemaat öğretmenlerinden mi? Hayvanların birçoğu çok eşlidir. Hiç belgesel izlemediniz mi?

Evet cogu hayvan cok eslidir. Cok az tur tek eslidir. Mesela angut kusu. Esinin ardindan yas tutar diye angutu hakaret olarak kullaniyoruz galiba :)

Evet cogu hayvan cok eslidir. Cok az tur tek eslidir. Mesela angut kusu. Esinin ardindan yas tutar diye angutu hakaret olarak kullaniyoruz galiba :)
Ben şundan diye biliyorum, eşleri öldükten sonra başlarında dikilip kendileri de ölene kadar eşlerinin cesetlerine bakıyorlar böyle 'angut angut'. Bir de penguenler var bak onlar da çok tatlılar hem tek eşliler, dipini yediklerim.

Ben angutun ayrintisini bilmiyodum oyledir o zaman kendim mantik yuruttum :))))

Pingular ya kucukken odamin duvarlarina penguen resimleri asardim ben. Isim falan takardim onlara :)

Aman cok eslilige girme milena, kumalar, haremler, 4haklar... bu isi domuzdan hic cikaramayiz sonra :)))
Yav korkuyorum ahlaksızlıkla, çok eşlilik savunuculuğuyla suçlanmaktan. Monogamist de bir insanım, tek amacım verilen yanlış bilimsel bilgiyi düzeltmekti yeminlen

Budur...

Yav korkuyorum ahlaksızlıkla, çok eşlilik savunuculuğuyla suçlanmaktan. Monogamist de bir insanım, tek amacım verilen yanlış bilimsel bilgiyi düzeltmekti yeminlen

Toplum baskisi da boyle birsey, dogru bildigni savunmaktan soylemekten cekinmesen de yanlis anlasilmak veya herkese laf yetistirmek... aman bulasmayayim diyip konusma istegi de birakmiyorlar

Bizim extreme spormuz kayınvalide ve görümce

En fenasi da tek kale maca donmus hali sanirim :)))

Ay ben bu gece kabakcicegi gibi acilacakmisim gibi hissediyorum

Belli bi dozda olmalı bence. Fazlası hastalık. Hiç olmaması da kötü, erkek milleti fıtratı gereği kıskanır. Sana ya da kendine değil de, dışarıya güvenmediğinden kıskanmalı çok samimi söylüyorum

penguenlerin çakıl taşı karşılığında fuhuş yaptıklarını biliyor muydun? ah o pingular, ah o pingular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…