Ben esime sen beni hic kiskanmiyo musun yaaaaa demistim sakasina. Domuz da degiliz heralde demisti. Domuz olayini ondan ogrenmistim. Cok komik bi benzetme :)
ben domuz konusunu bilmeden yorum yaptim dans, yorumlari gorunce sasirdim...
insanlar birbirlerine nasil saldiracaklarini sasirmislar,
ben kaciyorum ; ))
mutlaka bir yerden patlak verir çünkü insanın doğasına aykırı domuzlar dışında eşini paylaşan hayvan dahi yok sanırım ( koloni bocek vs. bahsetmiyorum)
insan eşini kıskanmayabilir ama taki güvenin kesin bittiği noktaya kadar o noktadan sonra kıskanmamaya devam ediyorsa mutlaka pskolojik bir problemi vardır yada dediğin gibi insan değildir insanımsıdır.
Hakikaten ne tiksinç bir konu bende kaçıyorum....
Bu dediğiniz bilime aykırı. Nereden duydunuz cemaat öğretmenlerinden mi? Hayvanların birçoğu çok eşlidir. Hiç belgesel izlemediniz mi?Eşini kıskanmayan tek hayvan d*muzdur.
Dinen de erkeğin kadını kıskanması kollaması gerekir.
Sorma athen hayatlarimiz cok monoton burda atraksiyon oluyor saldirip saldirip galiba :)
Bu dediğiniz bilime aykırı. Nereden duydunuz cemaat öğretmenlerinden mi? Hayvanların birçoğu çok eşlidir. Hiç belgesel izlemediniz mi?
Bu dediğiniz bilime aykırı. Nereden duydunuz cemaat öğretmenlerinden mi? Hayvanların birçoğu çok eşlidir. Hiç belgesel izlemediniz mi?
Evet cogu hayvan cok eslidir. Cok az tur tek eslidir. Mesela angut kusu. Esinin ardindan yas tutar diye angutu hakaret olarak kullaniyoruz galiba :)
extrem sporlara yonelsinler diyecegim de kadin erkek karma yerler, bu baslikta konu cinayete dogru gider
Ben şundan diye biliyorum, eşleri öldükten sonra başlarında dikilip kendileri de ölene kadar eşlerinin cesetlerine bakıyorlar böyle 'angut angut'. Bir de penguenler var bak onlar da çok tatlılar hem tek eşliler, dipini yediklerim.
Yav korkuyorum ahlaksızlıkla, çok eşlilik savunuculuğuyla suçlanmaktan.Aman cok eslilige girme milena, kumalar, haremler, 4haklar... bu isi domuzdan hic cikaramayiz sonra :)))
Kıskanmak kesinlikle güvenle alakalı bir problemdir sevgiyle değil. Kıskanan insan ya kendine güvenmiyordur ya karşısındakine. Bu konuda anlatılan şeylerin çoğu kıskançlıkla alakalı değil, sınırlarla alakalı. Sınırlarınız aşıldığında kızıyorsunuz sadece.
Mesela bir erkek bir akşam eski bir kız arkadaşıyla (sevgili değil) yemek yemek ister, eşinin sınırlarına bu dahil değildir. Kızar, problem olur, kavga çıkar. Ya da bir kızın sınırları bikini giymeye elverir, sevgilisininki elvermez. Sevgili kızar, kavga çıkar. Bunlar kıskançlık değildir. Yetişme tarzımız, hayata bakışımız, dini görüşlerimiz, ailemiz bir araya gelerek bizde bazı sınırlar oluşturur. Birlikte olan iki insanın sınırları birbirine uygun değilse o zaman sorun çıkar. Ve bu genelde kıskançlık olarak adlandırılır ki değildir.
Yav korkuyorum ahlaksızlıkla, çok eşlilik savunuculuğuyla suçlanmaktan.Monogamist de bir insanım, tek amacım verilen yanlış bilimsel bilgiyi düzeltmekti yeminlen
Bizim extreme spormuz kayınvalide ve görümce
Ben şundan diye biliyorum, eşleri öldükten sonra başlarında dikilip kendileri de ölene kadar eşlerinin cesetlerine bakıyorlar böyle 'angut angut'. Bir de penguenler var bak onlar da çok tatlılar hem tek eşliler, dipini yediklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?