Kiskanmayan Eşim

Beybisi123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
611
877
53
Merhabalar..

Ben abartıyor muyum yoksa normal mi çok merak ediyorum.. Sırf bu yüzden açtım konuyu..

Eşimde hiç kıskançlık yok.
Sadece bugünden örnek verecek olursam ;

Daire kapımıza bir adam gelmiş gazete satmaya ben aşağıdan zannettim eşim o sırada durbunden baktı adamı gördü ve direk açtı kapıyı. Benim üstüm müsait değildi, yani elbise vardı yazlık yerde giyilebilir ama kesinlikle normalde dışarıda giyilmeyecek kisalikta bir elbise askılı vs. Ben sok oldum eşim açınca kapıyı daha sonra tartıştık zaten ne var onda falan dedi. Her neyse 2 gundur de bebegimizin yattigi odadinin gunesligi yoktu gece emzirmeye vs kalkiyiordm evler bitisik biraz ışığı kapatıp emzirmem bitince açıyordum . Bugün aldım gunesligi az önce taktım vay gece gece neden takıyor musum? Ya ben mi sasiriyorum acaba böyle davranmasına. Dışarıdan gözüküyorum ya adam neden uğraşıyorsun gece gece diyor.

Şimdi ben ne yapayım? Nasıl davranayım. ? :işsiz:

Abartıyorsun diyorsanız da kabulum en azından ona gore davranırım.. Ama bana maalesef ki normal gelmiyor bu davranışları :KK14:

Pencere konusunda haklısınız da elbiseden nolacak ya çırılçıplak mısınız sanki askılı mini elbise işte eşin yanındayken kim napabilir eve mi dalacak adam

Benim kizdigim normalde ben o şekilde sokağa çıkmam. Onun bunu bilip başka bir adama o şekilde beni göstermesi hoş değil.. Benim acımdan değil..

Abartmıyorsun. Senin rahatsız oldugun kılık kıyafette eşin yabancı bir adama kapı açamaz. Perdeyi takmakta da tabiki haklısın.

Aynen demek istediğim bu . Ben normalde o kıyafetle dışarı çıkamazken başka bir adamın beni gormesi hoş değil.. Eşim böyle yaptıkça beni sevmediğini düşünüyorum..

Yahu benimkide çok kıskanç değildir ama geçen gün aynısı oldu elbise cardı yazlık gecelik tarzı dışardan geldi kapıyı açtım üst kattada adamın biri çıkıyordu o sırada böyle neden açıyormuşum balkona bile boyle cıkmamalıymışım.Sonra düşündüm benı kıskandığı için mi yoksa kendı erkeklik gururu zedelenmesin diye mi ? Bazıları şöyle düşünür bu da nasıl adam karısını nasıl çıkartıyor felan...bilemedim.seninkine gelince bence kıskanmadıgına degılde beni önemsemıyor mu acaba dıye düşünüyorsun sen

Ben anlattıklarınızda bi aşırılık görmedim açıkçası. Siz bekliyorsunuz ki eşiniz oturup düşünsün ama yok erkekler düz. Üstünüzde ne olduğuna dikkat bile etmemiştir ki eşim bu kıyafetle sokağa çıkmazdı diye kafasında hesap yapsın. Gece gece güneşlik takma kısmında da düşünüp anlamlandıramamıştır belki neden yaptığınızı. Ben de kıskanmayan bir insanım kıskançlık anladığım veya hoş gördüğüm bir duygu değil.

Evlendikten sonra değişti, özellikle doğumdan sonra daha da çok değişti.. hiç kiskanmaz oldu.. düşüncesiz biri bu konuları hiç düşünmüyor.
Bence emzirirken disaridan gorulmesine bile bu rahatlikla yaklasmasi sinir bozucu. Diger konularda da mi boylr genis davranmaya basladi? Yani evle ilgili sorumluluklarini yerine getiriyor mu yoksa genel bir bosvermislik mi var? Dogumdan sonra kadinlar kadar erkeklerin de ruh hali degisebiliyor. Sadece size karsi boyleyse ben olsam ben de takardim kafama.

Biz yazlık yerdeyiz. Tişört ten iç çamaşırı azcık belli olsun eşim tartışma çıkarıyor mesela ama dönem dönem oluyor bu. Ya kendine güvenmediği zamanlar ya da bana güvenmediği zamanlar. Millet bikini ile geziyor çarşıda burda mesela.

Bence eşin kendine çok güveniyor ya da çocuk olunca bu huyundan vazgeçmiş olabilir. Biraz da rahat birisi belli ki.

Abartıyorsunuz.
Ona baktın, bu sana baktı, o giyilir mi dese gerçekten daha mı iyiydi?
Ben anlamıyorum zaten bu kıskançlık eşittir sevgiyi.
Gayet normal geldi bana

Zaten hicbir zaman öyle biri olmadı . Ben de öyle biri değilim.. ama bu konu o mu baktı.bu mu baktı değil bence . Ne bileyim. Çok rahat davranması batıyor bana. Söylediğim de de saçmalama diyor geçiyor.

Zaten hicbir zaman öyle biri olmadı . Ben de öyle biri değilim.. ama bu konu o mu baktı.bu mu baktı değil bence . Ne bileyim. Çok rahat davranması batıyor bana. Söylediğim de de saçmalama diyor geçiyor.

Siz eşiniz kısa şortla gezerken kapıyı açar mıydınız?
Cevabınız evetse eşinize neden kızıyorsunuz ki?
Normalde yazlık yerde giydiğiniz bir elbise sonuçta. Bu kadar detay bende düşünmezdim.

Back
X