Kıskanmayan sever mi? Seven insan hiç kıskanmaz mı?

Hayatımda okuduğum en saçma trip. Ben de asla kiskanmam, beni kıskandıracak-kiracak saçma ve şüpheli hareketler yapan birini de sevgili olarak koca olarak koluma takmam. Benim aklim yokmuş gibi kıskançlık adı altında beni denetlemek isteyen kişiye de müsemma gosteremem
Çok gereksiz şeyler söylemişsiniz. Bunlar hep arabesk dizilerin, aşkına eskiyalarin,seven insan kiskanirlarin bilinç altınıza çarpık curpuk yuvalanmasindan

hayvanlar bıle kıskanır mı
6 kedı besledım 1 kopek 1 papagan 1 muhabbet kusu 15 balık 7 cıvcıv almıstım ibiklerı cıktı horoz oldular 2 tavsanım vardı damızlık oldular fare bıle besledım o kadar hayvan besledım ama esını kıskananını gormedım
sadece bır kedım kıskanctı bırını sevmeye kalksam hemen ustume atlardı onu seveyım baskasını sevmeyeyım dıye cunku sımarıktı , kısılıgı karakterı oydu bende onun gormedıgı yerde sevmeye calısırdım dıgerlerını gızlı gızlı

yanı eslerını kıskanan yoktu sahıplenme koruma gudusu vardı sız tum kavramları bırbırıne karıstırıyorsunuz

esınız sıze perde actırmasa kıskanıyorum ulen kafanı koparırım dese mutlu olacak gıbısınız

guvenmeyen ınsan kım o nıye sana yazıyor nıye arıyor der
onemsemek deger vermek bambaskadır hastalandıgınızda esınız basınızda sızınle ılgılenıyor mu sıze corba yapıyor mu bugun ne guzel olmussun dıyor mu sıze hedıye alıyor mu ıltıhaf edıp yuzunuzu guldurmeye calısıyor mu bırgun pazar kahvaltısı hazırladı mı onemsemek deger vermek bu sekılde gosterılır
bırı sana yazarsa gebertırım dendıgı zaman sıddete gırer bu sozun ıcınde asla sevgı barınmaz durbunle de baksak goremeyız sevgı kırıntısı bıle

ben kiskanc bir insan degilim mesela kiskancligin yanindan bile geçmemişim.
ama deli gibi sevdiğim insanlar oldu.
benim iliskilere bakış açim şöyle mesela
kiskansam hayatim da neyi değiştirecek?
kizlara bakan ay bu kiskaniyor diyip bakmayacakmi yok.
aldatan aldatmayacak mı yok.
telefonuma mesaj geldi kimki simdi bu kadin desem kendimi yemekten başka ne yapacağim?
hiç.
herkesin keyfi bilir modundayım sevdigime de sevmedigime de böyleyim ben.
eşinizde kiskanc bir insan olmayabilir ama bu sizi sevmedigini gostermez.

Basliktaki sorulardan ziyade kiskanmiyosun demek ki sevmiyosun lafiniza karsilik demekki! demesi :/ bilemedim normalde nasil araniz esinizle.
Normalde iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü ilşikimiz. Başka insanlara karşı ince düşünceli kırılmasın yanlış anlamasın ama bana gelince laflarını bir ok gibi fırlatıyor yüreğime.

Bir şey daha ekleyeyim, eşim bana "ış yerinden kız arkadaşım bana yazıyor sürekli" dese, kıskandırmak için yaptığını düşünür "e ver cevabını rahatsız oluyorsan. Bana niye söylüyorsun" derim.

Hatta sözüm meclisten dışarı, bana söylediği için geri zekalı olduğunu düşünürdüm. Kendisi bir yetişkin, ben de annesi ya da babası değilim. Mahremiyet eğitimi mi vereyim nedir yani. Koca insan istemediği bir durumdan ya da kişiden tek başına kurtulamıyor ise ne yapayım ben öyle insanı.

Eşime ancak fiziksel bir tacize, bir zorbalığa ya da şiddete maruz kalırsam bilgi veririm. O da beraber karakola gidelim diye. İ

Ne saçma bir hırs ne saçma bir mod..... Akrep burcuyum..... Kıskançlığım törpüledim.... Zehir bir duygu o..... Paranayok.... Kendine zarar.... Kalbine zarar..... Duyguların en negatifi.... Enerjiden oluşuyoruz..... İyi olumlu enerjiler bizi yukarı çıkaran.... Kötü negatif enerjiler aşağı çeken..... Allahında en sevmediği nefsinizi terbiye edin dediği zehirli duyguların içinde geçen bir his o...... Kıskançlık.... Güven ile kanlı bıçaklıdır.... Bi koltukta iki karpuz olmaz..... Ya zehiri seçer kıskanç olursunuz yada güvenmeyi...... Valla konu sahibi hangi aklı evvel hangi kendini geliştirmemiş tekamülünü tamamlayamamış insan size söylediyse öğrettiyse seven kıskanır....... Şimdi hemen şu an unutun..... Seven üzmez seven anlayışlı olur seven hayatı zehir etmez seven sevdiğinin mutluluğuyla mutlu olur..... Kıskançlık törpülenebilir.... Öylede olmalı.... Biz gardiyan mıyız bekçi miyiz...... İnsanız değilmi...... Yani kıskansa ağzınızı burnunuzu kırsa çok mu seviyor oluyor kıskanacak neden verip sizi üzmediğindemi gerçekten sevip değer veriyor oluyor.... Yahu 3.kişiler insanın hayatına pat diye girmezki önceden belli olur zaten Bi adam karımı biri elimden alıp kaçıracak dur baskı yapayım dur giydirmeyeyim dur ayar vereyim olayına girermi.... Yada kadın........ Yapmayın yahu.... Nolur sevgiyi bu teraziye koymayın.... Lütfen yapım bu karakterim bu olayına girmeyin..... Artık çocuklar bile biliyor kendini değersiz gören yada eşinin ne halt olduğunu bilen insanlar boğulur durur bu havuzda...... Yüzme öğrenin ona sırtınızı o size sırtını yaslamayacak olduktan sonra ne anlamı var bir yastıkta yaşlanmanın.... Bakın kalp krizi istatistiklerine ani ölümlere beyin damarı çatlamalarına yüzde 80 i böyle kişiler ...... Kalbinizi sağlığınızı düşünün o zehri atın bünyeden..... Başka sorun yoksa karşılıklı normal konuşup düzeltin diyorum

Kıskanılmak güzeldir. Erkeği sevgilisi kocası tarafından kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Tam tersi içinde geçerli bu. Hemen kusmayın ya. Hemen şizofreni leveline geçmeyin yahu.
polat alemdaroglu gıbı gezınen tıpler vardı ortalarda bır ara
onlara bayılan kızlar olurdu erkek dedıgının döşü kıllı olmalı bır carptımı bırde yer carpmalı erkek dedıgın severde doverde dıyenler

sız ayrı dunyada yasıyorsunuz ve emın olun 85 mılyon ıcınde maksımum 1 mılyon kısısınızdır yanı o ''her kadının hosuna gıder '' sozunuz bu noktada yanlıs oluyor

Sen kartını açık oynuyorsun ama ben kapalı oynuyorum ....bunu demek istemiş eşiniz..

Kıskanmak bir kistas değil sevgi icin..
Yanliss düşüncelere girme
Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.

Eşler karşılıklı guveniyorsa neden kıskansınlar? Ben tek basina altindan kalkamayacagim bir sey yaşarsam onunla paylaşırım. Haricinde kim yazdi kim aradı bana ne? Guvenmiyorsam basarım tekmeyi. Onu mu takip etcem devamli? O beni niye takip etsin? Buna neden ihtiyaç duysun? Iş arkadasim bana mesaj atinca xxx bana yazdi diyip icimden kiskan hadi kiskan demiyorum. Ya niye diyim zaten niyeee djskala

Eski erkek arkadaşım giyim mağazasındaki erkek satış elemanından tutun da marketteki erkek kasiyere kadar birçok kişiden gereksiz yere kıskanırdı. Bu onun beni çok sevdiğinin göstergesi değildi kendi özgüvensizliğinin açığa çıkmasıydı. Eğer tüm o kıskançlıkları beni sevdiği anlamına gelseydi benleyken tutupta başka kızları ekleyip sohbet etmezdi şu an bitmiş olmazdı..O da beni kıskandırmak için saçma sapan hikayeler anlatırdı yok iş yerindeki kız buna şöyle demiş böyle yapmış gitar kursundaki kız bunu eklemişte...Ben kıskanmak bir yana buzzz gibi soğurdum gelipte bunları gevşek gevşek bana anlattığı ve ısrarla gözüme sokmaya çalıştığı için...O da aynı triplere girerdi “Beni sevmediğin için bişey demiyosun demiii”...Herhalde gidip kızların saçını başını filan yolmamı bekliyordu sevgi gösterisi olarak Gereksiz kıskandırma çabaları içine girmişsiniz. Karşıdakinden de istediğiniz tepkiyi alamayıncada tribe girmişsiniz.

Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
memleketede bagladık hadı hayırlısı
bende anteplıyım ne olacak sımdı

Kıskançlıktan kastım tabiki şifofreni boyutunda değil. Ben vurdumduymazlığını boşvermişliğini ilgisizliğini bana verdiği cevabı tartışmadan sonraki rehavetini de anlattım size aslında.

NNereli olursan ol canim ne alaka bizde mezhebi geniş insanlar değiliz şükür..

Herkes kiskanir diye birsey yok..

He adamada fazla genişlik yaramaz orasi ayrı..

Çok saçma bence

Seven insan kıskanır...... bana seven hem döver hem severden farklı gelmiyor... Kim napsın elin kocasını sevgilisini..... Koca olsun sevgili olsun düzgün olduktan sonra .... Sanki zorla giriyor millet birbirinin hayatına.... Artık sıktı bu klişeler.... Dürüst olursak bu..... Öyle değilmi..... Kıskanılacak neden vermeyen insan bir tanedir benim gözümde.. Bana değer veren zaten kıskandırmaz dikkat eder üzmez..... Gerisi hikaye...

Ya adama ne yüz veriyosun bu kadar gebertirim bilmem ne.
Kıskanmak tabiki sevgi göstergesi değil ama sevmiyosun demekki sorusuna öyle cevap verenin ağzına terlikle vurmak suretiyle kovalarım herhalde.
Verdiği cevap beni benden aldı zaten. Sonra niye sölediğim lafa takılıyorsunki niye bukadar önem veriosun laflarıma diyor birde ne denir ki buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…