- 17 Ağustos 2011
- 25.048
- 158.250
- 798
- Konu Sahibi bebiskombenim
-
hayvanlar bıle kıskanır mıHayvanlar bile kıskanır. Hemen bizim kadınlar bu kafadayken lafları. Hemen sevgi anlayışınız bu mu. Ya adam tepkisiz umrunda değil verdiği cevap demekki! Bana göre seven insan kıskanır. Kıskançlık diyince hemen negatif şeyler canlanmasın aklınızda. Bence kıskanılmak güzeldir. Önemsemesi değer vermesi sahiplenmesidir.
Taciz olarak algilansin istemem ama bazi zamanlar hay agzini opeyim demek istiyorum sanaVaroş bir ilişki peşindesiniZ
Normalde iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü ilşikimiz. Başka insanlara karşı ince düşünceli kırılmasın yanlış anlamasın ama bana gelince laflarını bir ok gibi fırlatıyor yüreğime.Basliktaki sorulardan ziyade kiskanmiyosun demek ki sevmiyosun lafiniza karsilik demekki! demesi :/ bilemedim normalde nasil araniz esinizle.
Ne saçma bir hırs ne saçma bir mod..... Akrep burcuyum..... Kıskançlığım törpüledim.... Zehir bir duygu o..... Paranayok.... Kendine zarar.... Kalbine zarar..... Duyguların en negatifi.... Enerjiden oluşuyoruz..... İyi olumlu enerjiler bizi yukarı çıkaran.... Kötü negatif enerjiler aşağı çeken..... Allahında en sevmediği nefsinizi terbiye edin dediği zehirli duyguların içinde geçen bir his o...... Kıskançlık.... Güven ile kanlı bıçaklıdır.... Bi koltukta iki karpuz olmaz..... Ya zehiri seçer kıskanç olursunuz yada güvenmeyi...... Valla konu sahibi hangi aklı evvel hangi kendini geliştirmemiş tekamülünü tamamlayamamış insan size söylediyse öğrettiyse seven kıskanır....... Şimdi hemen şu an unutun..... Seven üzmez seven anlayışlı olur seven hayatı zehir etmez seven sevdiğinin mutluluğuyla mutlu olur..... Kıskançlık törpülenebilir.... Öylede olmalı.... Biz gardiyan mıyız bekçi miyiz...... İnsanız değilmi...... Yani kıskansa ağzınızı burnunuzu kırsa çok mu seviyor oluyor kıskanacak neden verip sizi üzmediğindemi gerçekten sevip değer veriyor oluyor.... Yahu 3.kişiler insanın hayatına pat diye girmezki önceden belli olur zaten Bi adam karımı biri elimden alıp kaçıracak dur baskı yapayım dur giydirmeyeyim dur ayar vereyim olayına girermi.... Yada kadın........ Yapmayın yahu.... Nolur sevgiyi bu teraziye koymayın.... Lütfen yapım bu karakterim bu olayına girmeyin..... Artık çocuklar bile biliyor kendini değersiz gören yada eşinin ne halt olduğunu bilen insanlar boğulur durur bu havuzda...... Yüzme öğrenin ona sırtınızı o size sırtını yaslamayacak olduktan sonra ne anlamı var bir yastıkta yaşlanmanın.... Bakın kalp krizi istatistiklerine ani ölümlere beyin damarı çatlamalarına yüzde 80 i böyle kişiler ...... Kalbinizi sağlığınızı düşünün o zehri atın bünyeden..... Başka sorun yoksa karşılıklı normal konuşup düzeltin diyorumSelam hanımlar,
Evet bir derdim var. İşin içinden çıkamıyorum. Kafam allak bullak. 8 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Eşim beni hiç kıskanmıyor evlendikten sonra adam geniş bir adama dönüşüverdi dicemde gerçek yüzü buymuş.Geniş adam rahat kaygısız umursamaz biri karıma mı baktı biri karıma mı yazdı aradı mı umrunda değil. Yeni bir işten ayrıldım.işten ayrıldıktan sona ordaki iş arkadaşım (erkek) beni kız arkadaşlarımdan fazla arar yazar oldu. Bende eşime beni aramalarından bahsettim. Aradığında söylüyordum. Whatsptan yazıyordu görüyordu ama açıp bakmıyordu okumuyordu merak etmiyordu. Aradığını sölediğimde niye arıyor hala ya diye bile tepki vermiodu hiç. Bundan bahsettim sana söylüyordum ama hiç tepki vermiyordun rahatsız değilsin sanırım bugünde aradı ama bu sefer açmadım dedim. Hatırlamıyorum bana söylediğini yazdıkları içinde farkında değilim cevapları verdiya merak ediyorum neden beni hiç kıskanmıyorsun cevap ver lütfen dedim ilk bilmiyorum dedi sona ısrar ettim kıskanmıyorsan sevmiyorsun demek dedim o da demekki dedi!
Ne alakası var tabiki de seviyorum hayatım demek çok zor geldi galiba çooook zor
Bi kız sana yazsa ben seni gebertirim dedim belki de yazıyor ben siliyorum dedi! Yani misilleme yapıyor verdiği cevaplarla. Ben mesela beni neden kıskanmıyorsun dediğimde sen beni neden kıskanmıyorsun, beni niye sevmiyorsun sen beni seviyorsun sanki diyor. Onunla alakalı bir şey yaşamıyoruz. Sevgimi de hep gösteren bir bayanım. Yani ben ona kendimi ve duygularımı anlatamıyorum anlamak istemiyor. Ben belki anlattıklarımdan sonra birşeyler değişir mahcup olur diye ümit ediyorum ama maalesef kendi kabuğuna çekiliyor ya uyuyor ya oyun oynuyor. Bense odamda ağlıyorum. Allah’ıma dua ediyorum boşanmak istiyorum ama cesaretim yok hem maddi hem manevi
polat alemdaroglu gıbı gezınen tıpler vardı ortalarda bır araKıskanılmak güzeldir. Erkeği sevgilisi kocası tarafından kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Tam tersi içinde geçerli bu. Hemen kusmayın ya. Hemen şizofreni leveline geçmeyin yahu.
Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.Sen kartını açık oynuyorsun ama ben kapalı oynuyorum ....bunu demek istemiş eşiniz..
Kıskanmak bir kistas değil sevgi icin..
Yanliss düşüncelere girme
memleketede bagladık hadı hayırlısıYa nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
Kıskançlıktan kastım tabiki şifofreni boyutunda değil. Ben vurdumduymazlığını boşvermişliğini ilgisizliğini bana verdiği cevabı tartışmadan sonraki rehavetini de anlattım size aslında.Ne saçma bir hırs ne saçma bir mod..... Akrep burcuyum..... Kıskançlığım törpüledim.... Zehir bir duygu o..... Paranayok.... Kendine zarar.... Kalbine zarar..... Duyguların en negatifi.... Enerjiden oluşuyoruz..... İyi olumlu enerjiler bizi yukarı çıkaran.... Kötü negatif enerjiler aşağı çeken..... Allahında en sevmediği nefsinizi terbiye edin dediği zehirli duyguların içinde geçen bir his o...... Kıskançlık.... Güven ile kanlı bıçaklıdır.... Bi koltukta iki karpuz olmaz..... Ya zehiri seçer kıskanç olursunuz yada güvenmeyi...... Valla konu sahibi hangi aklı evvel hangi kendini geliştirmemiş tekamülünü tamamlayamamış insan size söylediyse öğrettiyse seven kıskanır....... Şimdi hemen şu an unutun..... Seven üzmez seven anlayışlı olur seven hayatı zehir etmez seven sevdiğinin mutluluğuyla mutlu olur..... Kıskançlık törpülenebilir.... Öylede olmalı.... Biz gardiyan mıyız bekçi miyiz...... İnsanız değilmi...... Yani kıskansa ağzınızı burnunuzu kırsa çok mu seviyor oluyor kıskanacak neden verip sizi üzmediğindemi gerçekten sevip değer veriyor oluyor.... Yahu 3.kişiler insanın hayatına pat diye girmezki önceden belli olur zaten Bi adam karımı biri elimden alıp kaçıracak dur baskı yapayım dur giydirmeyeyim dur ayar vereyim olayına girermi.... Yada kadın........ Yapmayın yahu.... Nolur sevgiyi bu teraziye koymayın.... Lütfen yapım bu karakterim bu olayına girmeyin..... Artık çocuklar bile biliyor kendini değersiz gören yada eşinin ne halt olduğunu bilen insanlar boğulur durur bu havuzda...... Yüzme öğrenin ona sırtınızı o size sırtını yaslamayacak olduktan sonra ne anlamı var bir yastıkta yaşlanmanın.... Bakın kalp krizi istatistiklerine ani ölümlere beyin damarı çatlamalarına yüzde 80 i böyle kişiler ...... Kalbinizi sağlığınızı düşünün o zehri atın bünyeden..... Başka sorun yoksa karşılıklı normal konuşup düzeltin diyorum
NNereli olursan ol canim ne alaka bizde mezhebi geniş insanlar değiliz şükür..Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
Hangi her kadının???Kıskanılmak güzeldir. Erkeği sevgilisi kocası tarafından kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Tam tersi içinde geçerli bu. Hemen kusmayın ya. Hemen şizofreni leveline geçmeyin yahu.
Çok saçma benceHayvanlar bile kıskanır. Hemen bizim kadınlar bu kafadayken lafları. Hemen sevgi anlayışınız bu mu. Ya adam tepkisiz umrunda değil verdiği cevap demekki! Bana göre seven insan kıskanır. Kıskançlık diyince hemen negatif şeyler canlanmasın aklınızda. Bence kıskanılmak güzeldir. Önemsemesi değer vermesi sahiplenmesidir.
Verdiği cevap beni benden aldı zaten. Sonra niye sölediğim lafa takılıyorsunki niye bukadar önem veriosun laflarıma diyor birde ne denir ki bunaYa adama ne yüz veriyosun bu kadar gebertirim bilmem ne.
Kıskanmak tabiki sevgi göstergesi değil ama sevmiyosun demekki sorusuna öyle cevap verenin ağzına terlikle vurmak suretiyle kovalarım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?