- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi bebiskombenim
-
Ben adanalı degılım bizde bunlar konu bile olmaz. Cunku kıskanclık bizde sevgı kıstası değildir. Huzur saygı falan bizde olmazsa olmaz. Kıskanclık huzursuzluk.Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
Hangi her kadının???
Hani şu her hafta swinger haberleri gelen adanalılarda mı önemliymiş bu tarz konular?Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
Bildiğim kadarıyla eşimde Adanalı ama kıskanç değildir, acaba beni mi kandırdılar bu zamana kadar, içime kurt düştü şimdiYa nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
Biz de kadın mıyız beeeHiç kadın olduk durduk yere gördün mü?
Yooo tamamen kiskanmadigini anlattiniz, sonrasinda da hayvanlar bile kiskanir dediniz.Kıskançlıktan kastım tabiki şifofreni boyutunda değil. Ben vurdumduymazlığını boşvermişliğini ilgisizliğini bana verdiği cevabı tartışmadan sonraki rehavetini de anlattım size aslında.
Hiç kadın olduk durduk yere gördün mü?
Hayvanlar bile kıskanır. Hemen bizim kadınlar bu kafadayken lafları. Hemen sevgi anlayışınız bu mu. Ya adam tepkisiz umrunda değil verdiği cevap demekki! Bana göre seven insan kıskanır. Kıskançlık diyince hemen negatif şeyler canlanmasın aklınızda. Bence kıskanılmak güzeldir. Önemsemesi değer vermesi sahiplenmesidir.
Kıskanılmak güzeldir. Erkeği sevgilisi kocası tarafından kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Tam tersi içinde geçerli bu. Hemen kusmayın ya. Hemen şizofreni leveline geçmeyin yahu.
Biz de kadın mıyız beee
Şizofreni tanimini okuyun lutfen. Ne alakasi var simdi bu konuyla?Kıskanılmak güzeldir. Erkeği sevgilisi kocası tarafından kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Tam tersi içinde geçerli bu. Hemen kusmayın ya. Hemen şizofreni leveline geçmeyin yahu.
KKya göre biz kadın değiliz İdrak. Bunu bi kabullen önce.
Sadece sevmiyor degil sevilmiyor da oldunÇocukluk aşkımla evliyim. Hiç kıskandığımı bilmem. Aynı şekilde o da. Gece gece sevmiyor olduk iyimi
Sizin kıskançlık dediğiniz şeye biz değer vermek önemsemek ilgi göstermek korumak kollamak diyoruz. Kıskançlık bana göre koruma iç güdüsüyle başlayan ve ilerledikçe sonuçları ciddi boyutlara ulaşan bir psikolojik rahatsızlıktır.sizin kocanız sizi önemsemiyor değer vermiyor yazdıklarınızdan onu anladım boş vermiş yani. . Bence kıskanmasından çok daha önemli dertleriniz var onlara odaklanın.Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
Sadece sevmiyor degil sevilmiyor da oldun
Konuyu terk edecegıne git boşan bence. : )))hayır hayır bunu kaldıramamterkediyorum acilen bu konuyu.
Sende bence watsap dan o bunu yazdı şu şunu yaptı deme.... Az üstüne gitme.... Gamsız ol.... Bakalım anlayıp sana yönelecekmi.... Surat asma soğuk yapma..... Gülmede.... Normal davran Bi 3 gün 2 gün bakalım dank edecekmi soracak mı.....baktın umurunda değil ona göre Bi yol bulursun..... Yap bunu bence o soracak mutlaka sen biraz serin dur ağlama herşeyden önce ben iyi olacak diyorum sana..... Biraz geri dur... Başka birşey demiyorum senin yazdıklarınla dünya yıkılacak Bi sorun yok..... Bu aralar dikkat et çoğumuz keyifsiz oluyoruz fark ettin mi ben ettim..... Çoğu insan bu durumda..... Melonkolik bir ay Ekim bu sene..... Herşey katlandı niye bilmem.... Çıkar sebebi.....Kıskançlıktan kastım tabiki şifofreni boyutunda değil. Ben vurdumduymazlığını boşvermişliğini ilgisizliğini bana verdiği cevabı tartışmadan sonraki rehavetini de anlattım size aslında.
Şizofreni tanimini okuyun lutfen. Ne alakasi var simdi bu konuyla?
Karşı koltukta ki eşime, sen sevmiyor musun beni niye hiç kıskanmıyorsun diye sordum.Sadece sevmiyor degil sevilmiyor da oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?