Kıskanmayan sever mi? Seven insan hiç kıskanmaz mı?

Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
Ben adanalı degılım bizde bunlar konu bile olmaz. Cunku kıskanclık bizde sevgı kıstası değildir. Huzur saygı falan bizde olmazsa olmaz. Kıskanclık huzursuzluk.

Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
Hani şu her hafta swinger haberleri gelen adanalılarda mı önemliymiş bu tarz konular?

şaka bir tarafa memleketle ne alakası var ki? Kişilik meselesi.

Bildiğim kadarıyla eşimde Adanalı ama kıskanç değildir, acaba beni mi kandırdılar bu zamana kadar, içime kurt düştü şimdi

Eşinizden normal zamanda ilgi görmediğiniz için kıskançlık üzerinden bunu hissetmek istiyorsunuz bence. Ama mantıklı değil yaptığınız. İşyerinden bir erkek bana yazıyor, arıyor demeniz çocukça olmuş.

Sıkıntılarınız varsa oturun konuşun iki yetişkin gibi böyle küçük oyunlara gerek yok.

Kocişim beni cook kıskanıyor çünkü bana cokkkk aşıkkkk kafasından bi çıkın ya. Psıkopat adam mı istiyosun Allah’tan belanı mı belli değil. Kıskanmak sevgi ölçüsü değildir

Kıskançlıktan kastım tabiki şifofreni boyutunda değil. Ben vurdumduymazlığını boşvermişliğini ilgisizliğini bana verdiği cevabı tartışmadan sonraki rehavetini de anlattım size aslında.
Yooo tamamen kiskanmadigini anlattiniz, sonrasinda da hayvanlar bile kiskanir dediniz.

Sorduğunuz sorunun cevabı sizin için buysa bize niye soruyorsunuz? Üstüne bir de hakaret ediyorsunuz insanlara.
Bu da forumda moda oldu; soru sorup gelen cevaba "imi iyli diğil" demek. Öyle değilse niye soruyorsunuz? Doğru bildiğinizi yapın geçin işte.

Kıskanılmak güzeldir. Erkeği sevgilisi kocası tarafından kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Tam tersi içinde geçerli bu. Hemen kusmayın ya. Hemen şizofreni leveline geçmeyin yahu.

Sayenizde erkek olduğumu öğrendim şu an, ne tarafa yatırsam diye düşünüyorum.

Kıskanılmak benim hoşuma gitmiyor.
Kaç tane sevgilim oldu, hiçbirini zerre kadar kıskanmadım. Beni kıskanalara da ergenken bile ergen gibi "ay beni kıskanıyor, demek ki beni çok seviyor" demedim.

Eşim karşıma geçip "kıskanmıyorsun demek ki sevmiyorsun" dese "evet nereden bildin?" derim ben de.
Sizin gibi insanlar insanı katil eder gerçekten. Kafasına takmayan adamın aklına ne sokmaya, adama ne yaptırmaya çalışıyorsunuz bir farkına varın.

Kıskanılmak güzeldir. Erkeği sevgilisi kocası tarafından kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Tam tersi içinde geçerli bu. Hemen kusmayın ya. Hemen şizofreni leveline geçmeyin yahu.
Şizofreni tanimini okuyun lutfen. Ne alakasi var simdi bu konuyla?

Sizin kıskançlık dediğiniz şeye biz değer vermek önemsemek ilgi göstermek korumak kollamak diyoruz. Kıskançlık bana göre koruma iç güdüsüyle başlayan ve ilerledikçe sonuçları ciddi boyutlara ulaşan bir psikolojik rahatsızlıktır.sizin kocanız sizi önemsemiyor değer vermiyor yazdıklarınızdan onu anladım boş vermiş yani. . Bence kıskanmasından çok daha önemli dertleriniz var onlara odaklanın.

Kıskançlıktan kastım tabiki şifofreni boyutunda değil. Ben vurdumduymazlığını boşvermişliğini ilgisizliğini bana verdiği cevabı tartışmadan sonraki rehavetini de anlattım size aslında.
Sende bence watsap dan o bunu yazdı şu şunu yaptı deme.... Az üstüne gitme.... Gamsız ol.... Bakalım anlayıp sana yönelecekmi.... Surat asma soğuk yapma..... Gülmede.... Normal davran Bi 3 gün 2 gün bakalım dank edecekmi soracak mı.....baktın umurunda değil ona göre Bi yol bulursun..... Yap bunu bence o soracak mutlaka sen biraz serin dur ağlama herşeyden önce ben iyi olacak diyorum sana..... Biraz geri dur... Başka birşey demiyorum senin yazdıklarınla dünya yıkılacak Bi sorun yok..... Bu aralar dikkat et çoğumuz keyifsiz oluyoruz fark ettin mi ben ettim..... Çoğu insan bu durumda..... Melonkolik bir ay Ekim bu sene..... Herşey katlandı niye bilmem.... Çıkar sebebi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…